Jump to content

Perfekt_g

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

About Perfekt_g

 • Rank
  Advanced Member
 1. Perfekt_g

  Opdatering på det med motorcykel..

  R6'eren er en super fed maskine. Sædet er dog sindsygt hårdt, så kan kun anbefale at han tager en længere prøvetur på den. Jeg kørte en kammerat's R6 fra forhandleren i Helsingborg til Malmö og jeg har aldrig nogensinde haft så ondt i rø... Jeg har selv en Ninja ZX6R og er lidt over 190 cm. Den har jeg flere gange kørt 2-4.000 km. på i løbet af 3-6 dage - uden problemer. Ja, man er udsat for vejr og vind og ved bykørsel er det hårdt for knæ/håndled. Men som så meget andet er det en vanesag. Ninja'en var min første MC og jeg er da stadig i live... Men for at være helt ærlig, så vil jeg nok anbefale alle nybegyndere at starte med noget mindre. Selvom det "kun" er en 600, så forstår man nok kun hvor hurtig den/de er når man har prøvet det.. Anyway, så er Ninja'en til salg hvis det har interesse.
 2. Det kan altid betale sig - spørgsmålet er blot hvor stor fordelen er for den enkelte. Der er dog en væsentlig ulempe - du kan kun have en brobizz tilknyttet ordningen. Skatteværdien af fradraget for overkørslen er reelt kun ca. 1/3 værd, dvs. for de 100 kr. i fradrag per dag (tur, retur) får du kun ca. 30 kr. ekstra i hånden til at dække udgiften til broen. Ved bruttolønsordningen afhænger skatteværdien af din aktuelle indkomst, men hvis du betaler topskat udgør den rundt regnet 59%. Skat betaler således (meget simplificeret) 60% af broafgiften i stedet for 30%. Du må forresten gerne kører private turer på brobizzen tilknyttet en bruttolønsordning. Disse turer skal blot afregnes i din nettoløn, fx. en gang årligt.
 3. Så har fartmålingerne åbenbart nået toppen af idioti; det man troede var en joke, netop fordi det er sindssygt, valgte de i dag at gøre. Nøddører er åbenbart ikke til at komme ud af i en nødsituation. De er til for, at den lokale politistations kamikaze fjolser kan stå og flagre med en lazer!! Jeg synes helt ærlig vi bør klage til broen i stor stil, for dét de har gang i der, dét er fandme farligt
 4. Perfekt_g

  Vedligeholdelse af Mercedes

  Tillykke med bilen! Jeg havde en C55 AMG i tre år og kørte 100.000 km i den. Samlet set var den ikke meget dyrere at holde kørende i service omkostninger end min kones 07 VW Jetta tdi. Paradoksalt nok, så kostede det 3.000 DKK at skifte forbremser på den (skiver, klodser og timeløn) - og de var trods alt var til at få øje på. Det kunne vi ikke engang få skiverne for til Jetta'en... Det dyreste service jeg havde på den var ved 100.000 km. Pris 6.700 sek. Det er nogenlunde det samme som Toyota tager for et 60.000 km. service på deres 177 hp D-Cat maskiner, selv i en ultimativ crap bil som en Auris. Samlet set så ville jeg regne med at den var billigere at vedligeholde end en tilsvarende Audi / BMW. Ps. Jeg brugte Mercedes i Malmö flere gange og havde faktisk en fin oplevelse. Det var bl.a. super at kunne aflevere bilen kl 20 og hente den igen kl. 22 på en hverdagsaften. Samtidig havde bilen aldrig kørt mere end 400-600 m når jeg hentede den igen. Derimod havde jeg en meget dårlig oplevele hos Mercedes i Lund (den ene gang jeg var der) og i Herlev (den ene gang jeg var der)...
 5. Perfekt_g

  Audi / VW Trelleborg - ADVARSEL - brudt aftale

  Jeg ved ikke hvad hans efternavn er, men Lars (værkstedschefen) var på kanten af at være ligeglad da jeg snakkede med ham i dag. Han kunne måske godt se at 20 km. var lidt langt (you think, aftalen var grundlæggende ind og ud af værkstedet)!! At bilen var beskidt beklagede han, men når nu jeg selv havde gjort den ren, så mente han ikke han kunne gøre noget!
 6. Perfekt_g

  Import af bil - Grænseplader og forsikring

  Tillykke med den :o)
 7. Perfekt_g

  Audi / VW Trelleborg - ADVARSEL - brudt aftale

  Da jeg læste din historie blev jeg simpelthen så frustreret og sur over at "folk" ikke kan kende forskel på dit og mit. Heldigvis så kører Audi'en som den skal og der er umiddelbart ikke sket nogen skade - og ud fra forbruget at dømme så har de ikke kørt pænt, men heldigvis heller ikke tævet den fuldstændig uhæmmet som idioten der skulle tjekke bremserne på Subaruen... Men hvordan en medarbejder kan sætte sig ind i en bil og kører 20 km. fornøjelsestur når man har fået at vide at man ikke må kører i bilen og en værkstedschef derefter er næsten ligeglad, det fatter jeg ganske enkelt ikke... En positiv liste for værksteder ville være et godt initiativ.
 8. Perfekt_g

  Audi / VW Trelleborg - ADVARSEL - brudt aftale

  Det er VW Trelleborg (DinBil) som jeg mener. Grundlæggende er det jo fint, at I har fundet et værksted som i er tilfredse med, men jeg ville aldrig overlade min bil til nogle personer som gør det direkte modsatte af hvad man har aftalt. At bilen for at sige det ligeud lignede lort, det kunne jeg nok have overlevet. Jeg villle stadig have syntes det var dårlig service og mangel på respekt for andre folks ting, men det primære er at de ikke har kunnet holde fingrene væk fra min bil som aftalt. Vi havde en aftale om, at de ikke kørte i den og det har de gjort alligevel.
 9. Perfekt_g

  Audi / VW Trelleborg - ADVARSEL - brudt aftale

  Umiddelbart så ja. Jeg har dog ikke haft mulighed for at vaske den endnu - og det er lidt svært at bedømme om malerarbejdet er pænt udført på en møg beskidt bil..
 10. Perfekt_g

  Import af bil - Grænseplader og forsikring

  Bare for nysgerrighedens skyld - hvad har du hentet :o) ?
 11. For to uger siden afleverede jeg min A4, som Dahlback Racing har pillet lidt ved, til Audi i Trelleborg for at få lavet en mindre parkeringsskade. Baseret på egne dårlige erfaringer med Autoriserede værksteder og det seneste eksempel herindefra (Subaru), bad jeg dem direkte om IKKE at kører i bilen. Medarbejderen (Dick) svarede ordret "vi kører ikke i din bil, kun ind og ud af værkstedet, max. 1-2 km.". Efter at have tilbragt 8 dage i en udlejnings Volvo V70, var forventningens glæde til at hente Audi'en stor mandag eftermiddag. Vel ankommet kunne jeg konstaterer, at min bil stod parkeret ude foran butikken (??) og var tydeligt beskidt efter at have været ude og kører i regnvejret!!!? Dick's kommentar på vej hen til bilen var "hvorfor er den så beskidt".. Da jeg åbnede førerdøren troede jeg ganske enkelt ikke mine egne øjne; hele kabinen var dækket af gul støv og det var tydeligt, at der var en hvis sko havde været dækket i det samme støv, som havde tilbragt noget tid bag rattet... Tændingen på for at kunne konstaterer, at den sidste tur havde været på lidt over 20 km. med et relativt højt snit forbrug... Bortforklaringen: Vi skulle tjekke for vindstøj!!!!! Forklaring på hvordan de kunne tillade sig, at kører i min bil, når jeg havde sagt til dem at de IKKE måtte det og de havde lovet ikke at gøre det. Ingen. Værkstedschefen (Lars) havde fri, så bad dem om at få ham til at ringe til mig i dag. Hans kommentarer var, at de var nødt til at kører i bilen for at gøre et ordentligt stykke arbejde, at 20 km. måske var lidt langt og at han jo bare kunne beklage, men ikke kunne gøre noget når nu jeg selv havde gjort bilen ren (jeg brugte fire timer mandag aften på at gøre kabinen ren)!!! Nåh ja, så var det da egentlig fint at jeg havde fået ham til at ringe til mig, da det var godt med noget kritik engang i mellem!!!!! At bilen samtidig havde været ude og kører for at komme til maleren fortalte de også først bagefter.... Alt i alt så kan jeg kun anbefale jer at blive LANGT VÆK FRA AUDI TRELLEBORG! Problemet er efterhånden om man overhovedet kan eje en Audi når man bor i Malmö. - Audi Malmö giver lidt sig selv. - Værkstedet i Skurup er ekstremt uprofessionelle og kvaliteten af deres arbejde lader meget tilbage at ønske. - Værkstedet i Trelleborg kan man åbenbart ikke stole på. Det eneste alternativ er åbenbart Ystad. Sørgeligt...
 12. Perfekt_g

  Så skal jeg lige have folks mening!!!

  Jeg har ikke skrevet at 535d'eren havde ringe komfort (ud over støjen - og det var mærkeligt nok primært vindstøj) men derimod at jeg ikke synes den kører godt... Den 535d'er som vi prøvede havde 5 tkm. på klokken, stod med alt i udstyr og var et halvt år gammel. Jeg har været med ude og kører i andre 5-serier (dog primært bensin) og støjen har været nogenlunde tilsvarende. Det er en fin bil og sammenlignet med den gamle E-klasse er den væsentligt mere dynamisk, men sammenlignet med hvad du ellers kan få for 350-450.000 sek., så er den langt bagud på mange væsentlige områder. A4'eren er i den høje ende af prisskalaen, men eftersom jeg selv lige har stået i samme situation som tråd starter så synes jeg, at jeg ville give ham mit bidrag med. Man er jo så velkommen til at være uenig, men lidt forskellige meninger gør nok ikke trådstarters beslutningsgrundlag dårligere..
 13. Perfekt_g

  Så skal jeg lige have folks mening!!!

  Prismæssigt er det samme klasse... Og bilerne er reelle alternativer.. Var ude og prøve flere 335d'ere og en 535d'er inden jeg besluttede mig for Audi'en. Med fare for at blive uvenner med mange her på forummet, så synes jeg simpelthen ikke at 535d'eren kører godt. Der er en del støj i den over 160 km/t og over 200 km/t "vandre" den. Derimod er 335d'eren en helt anden sag - den kører fantastisk, men kabinen er kedelig, man kan kun få den med aut. gear og frem for alt så bliver den et meget dyrt bekendtskab rent afskrivningsmæssigt når den nye model ankommer. Mht. Audien så tjek lige det her link: Den er kedelig i std. udgaven, men med Dynamic stering, Audi Drive Select, S-line pakke etc. så kører den mindst lige så fedt som 335d'eren - det er en anden oplevelse pga. firehjulstrækket, men mindst en lige så sjov oplevelse (fordelingen er 40/60 på den nye model, så nu kan man faktisk styrer den med speederen som på en baghjulstrækker). Mht. den nye 3-serie så kan du læse lidt her: http://www.inautonews.com/2011-bmw-3-series-first-images http://www.carmagazine.co.uk/Secret-new-cars/Search-Results/Spyshots/BMW-3-series-the-new-2011-F30/
 14. Perfekt_g

  Så skal jeg lige have folks mening!!!

  Har lige købt bil i samme klasse og endte med en A4 3,0 Tdi - og det kan VIRKELIG anbefales! Det er ganske enkelt en fantastisk bil/motor og kabinen med Valcona læder, S-line osv. kan slet ikke sammenligned med BMW's.. 535D'eren er en fed bil, men alderen begynder at vise sig. 335D er et skidt køb - der kommer en ny inden for et års tid..
×