Nico_Idskov

Members
 • Antal indlæg

  278
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

About Nico_Idskov

 • Rang
  Advanced Member
 • Fødselsdag 14-09-1984

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Gymnasistgatan, Malmö
 • Occupation
  Proff. Nørd

Kontakt metoder

 • MSN
  nico_idskov@hotmail.com
 1. Jeg brugte det for et par måneder siden. Virker fint.
 2. Hvis bilen er sænket er det meget normalt at camber og caster ikke kan justeres korrekt ind længere. Nu kender jeg ikke lige årgang og ophæng på din Mercer, men det er faktisk tilfældet på langt de fleste biler.
 3. Det bliver jo nok det sidste inden jeg flytter til DK. Så jeg bliver jo nødt til at skulle med.
 4. Nu er det blevet vores tur til at rykke tilbage til DK, så derfor er lejligheden sat til salg. Nyrenoveret 3'er på Gymnasistgatan med utgångspris på 675.000 http://www.mohv.se/till-salu/bostad.aspx?gid=OBJ12441_1449719344 Flere billeder hos mægler. Der er findeløn til dem der kommer med den rette køber over utgångspris :)
 5. Nogen der har erfaring med Nordnet eller lignende løsninger til at overføre fra Sverige til DK? Jeg kan sagtens indbetale pengene til mit Svenske Nordnet-depot og veksle dem til DKK, men jeg kan jo ikke umiddelbart overføre dem til en dansk konto. Er der et svensk kontonummer ala det i SEB hvor man kan overføre til og ramme et dansk Nordnet depot, eller er der andre gode løsninger? Det er ikke noget jeg kommer til at gøre løbende, men da vi arbejder på at flytte tilbage til DK vil der (forhåbentlig) være et provenue fra lejligheden der skal flytte med.
 6. Jeg må desværre melde fra. Skal tilbringe weekenden i Jydelandet under et bjerg af arbejde.
 7. Det er sgu da fuldstændig ligegyldigt om den har kørt 15 eller 18k. Det bruger de bare som argument for at tage dig hårdt bagi og håber på at du tager imod med et smil. Arbejdet de skal udføre er NØJAGTIG det samme.
 8. Det er sgu da fuldstændig ligegyldigt om den har kørt 15 eller 18k. Det bruger de bare som argument for at tage dig hårdt bagi og håber på at du tager imod med et smil. Arbejdet de skal udføre er NØJAGTIG det samme.
 9. Bruger der også hver måned. Jeg bruger faktisk kun Nordnet nu. Har droppet svensk bank da jeg kan lave betalinger osv direkte fra Nordnet. Det vil ikke dække alles behov, men for os passer det perfekt.
 10. Den burde du let kunne komme af med. Prisen er ikke skæv men annoncen er helt skidt. Der skal flere billeder ind, svensk tekst, bedre beskrivelse af bil og udstyr. Stjæl fra teksten på andre lignende biler. Så skal du nok komme af med den. Hvad er restgælden hvis man skulle overtage?
 11. Et link til blocket ville heller ikke skade.
 12. Fed nok sofa, men den vender sgu forkert desværre.
 13. Tråden er fucked i Tapatalk på Android efter seneste nedbrud. Jeg kan kun læse hvad Mulen/Rikke skrev tilbage i 2011.
 14. Alt kan sælges hvis prisen er rigtig. Kom med mere info.