Jump to content

Nico_Idskov

Members
 • Content Count

  278
 • Joined

 • Last visited

About Nico_Idskov

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/14/1984

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Gymnasistgatan, Malmö
 • Occupation
  Proff. Nørd

Contact Methods

 • MSN
  nico_idskov@hotmail.com
 1. Nico_Idskov

  Overførsel fra DK til SE.

  Jeg brugte det for et par måneder siden. Virker fint.
 2. Nico_Idskov

  Hører camber ikke med til en hjultindstilning?

  Hvis bilen er sænket er det meget normalt at camber og caster ikke kan justeres korrekt ind længere. Nu kender jeg ikke lige årgang og ophæng på din Mercer, men det er faktisk tilfældet på langt de fleste biler.
 3. Nico_Idskov

  ØresundsLAN Januar 2016

  Det bliver jo nok det sidste inden jeg flytter til DK. Så jeg bliver jo nødt til at skulle med.
 4. Nico_Idskov

  Nyrenoveret 3'er til salg i Malmö

  Nu er det blevet vores tur til at rykke tilbage til DK, så derfor er lejligheden sat til salg. Nyrenoveret 3'er på Gymnasistgatan med utgångspris på 675.000 http://www.mohv.se/till-salu/bostad.aspx?gid=OBJ12441_1449719344 Flere billeder hos mægler. Der er findeløn til dem der kommer med den rette køber over utgångspris :)
 5. Nico_Idskov

  Overførsel fra DK til SE.

  Nogen der har erfaring med Nordnet eller lignende løsninger til at overføre fra Sverige til DK? Jeg kan sagtens indbetale pengene til mit Svenske Nordnet-depot og veksle dem til DKK, men jeg kan jo ikke umiddelbart overføre dem til en dansk konto. Er der et svensk kontonummer ala det i SEB hvor man kan overføre til og ramme et dansk Nordnet depot, eller er der andre gode løsninger? Det er ikke noget jeg kommer til at gøre løbende, men da vi arbejder på at flytte tilbage til DK vil der (forhåbentlig) være et provenue fra lejligheden der skal flytte med.
 6. Nico_Idskov

  ØresundsLAN September 2015

  Jeg må desværre melde fra. Skal tilbringe weekenden i Jydelandet under et bjerg af arbejde.
 7. Nico_Idskov

  ØresundsLAN Juni 2015

 8. Nico_Idskov

  Serviceeftersyn

  Det er sgu da fuldstændig ligegyldigt om den har kørt 15 eller 18k. Det bruger de bare som argument for at tage dig hårdt bagi og håber på at du tager imod med et smil. Arbejdet de skal udføre er NØJAGTIG det samme.
 9. Nico_Idskov

  Serviceeftersyn

  Det er sgu da fuldstændig ligegyldigt om den har kørt 15 eller 18k. Det bruger de bare som argument for at tage dig hårdt bagi og håber på at du tager imod med et smil. Arbejdet de skal udføre er NØJAGTIG det samme.
 10. Nico_Idskov

  Overførsel fra DK til SE.

  Bruger der også hver måned. Jeg bruger faktisk kun Nordnet nu. Har droppet svensk bank da jeg kan lave betalinger osv direkte fra Nordnet. Det vil ikke dække alles behov, men for os passer det perfekt.
 11. Nico_Idskov

  Salg af bil, hjælpe

  Den burde du let kunne komme af med. Prisen er ikke skæv men annoncen er helt skidt. Der skal flere billeder ind, svensk tekst, bedre beskrivelse af bil og udstyr. Stjæl fra teksten på andre lignende biler. Så skal du nok komme af med den. Hvad er restgælden hvis man skulle overtage?
 12. Nico_Idskov

  Salg af bil, hjælpe

  Et link til blocket ville heller ikke skade.
 13. Fed nok sofa, men den vender sgu forkert desværre.
 14. Tråden er fucked i Tapatalk på Android efter seneste nedbrud. Jeg kan kun læse hvad Mulen/Rikke skrev tilbage i 2011.
 15. Nico_Idskov

  Salg af bil, hjælpe

  Alt kan sælges hvis prisen er rigtig. Kom med mere info.
×