Jump to content

Nico_Idskov

Members
 • Content Count

  278
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nico_Idskov

 1. Nico_Idskov

  Nordnet kontonummer?

  Hej. Jeg er ved at skifte bank og vil til at bruge Nordnet til overførsel. Har oprettet et Depot på nordnet.se Men jeg kan ikke finde det danske kontonummer jeg skal overføre til. Er der nogen af jer herinde, som allerede bruger det, der kan hjælpe mig lidt på vej? Hvilket dansk kontonummer skal jeg overføre pengene til for at få dem ind på mit svenske depot? Eller har jeg misforstået noget? PFT /Nico
 2. Nico_Idskov

  Overførsel fra DK til SE.

  Jeg brugte det for et par måneder siden. Virker fint.
 3. Nico_Idskov

  Hører camber ikke med til en hjultindstilning?

  Hvis bilen er sænket er det meget normalt at camber og caster ikke kan justeres korrekt ind længere. Nu kender jeg ikke lige årgang og ophæng på din Mercer, men det er faktisk tilfældet på langt de fleste biler.
 4. Nico_Idskov

  ØresundsLAN Januar 2016

  Det bliver jo nok det sidste inden jeg flytter til DK. Så jeg bliver jo nødt til at skulle med.
 5. Nico_Idskov

  Nyrenoveret 3'er til salg i Malmö

  Nu er det blevet vores tur til at rykke tilbage til DK, så derfor er lejligheden sat til salg. Nyrenoveret 3'er på Gymnasistgatan med utgångspris på 675.000 http://www.mohv.se/till-salu/bostad.aspx?gid=OBJ12441_1449719344 Flere billeder hos mægler. Der er findeløn til dem der kommer med den rette køber over utgångspris :)
 6. Nico_Idskov

  Overførsel fra DK til SE.

  Nogen der har erfaring med Nordnet eller lignende løsninger til at overføre fra Sverige til DK? Jeg kan sagtens indbetale pengene til mit Svenske Nordnet-depot og veksle dem til DKK, men jeg kan jo ikke umiddelbart overføre dem til en dansk konto. Er der et svensk kontonummer ala det i SEB hvor man kan overføre til og ramme et dansk Nordnet depot, eller er der andre gode løsninger? Det er ikke noget jeg kommer til at gøre løbende, men da vi arbejder på at flytte tilbage til DK vil der (forhåbentlig) være et provenue fra lejligheden der skal flytte med.
 7. Nico_Idskov

  ØresundsLAN September 2015

  Jeg må desværre melde fra. Skal tilbringe weekenden i Jydelandet under et bjerg af arbejde.
 8. Nico_Idskov

  ØresundsLAN Juni 2015

 9. Nico_Idskov

  Serviceeftersyn

  Det er sgu da fuldstændig ligegyldigt om den har kørt 15 eller 18k. Det bruger de bare som argument for at tage dig hårdt bagi og håber på at du tager imod med et smil. Arbejdet de skal udføre er NØJAGTIG det samme.
 10. Nico_Idskov

  Serviceeftersyn

  Det er sgu da fuldstændig ligegyldigt om den har kørt 15 eller 18k. Det bruger de bare som argument for at tage dig hårdt bagi og håber på at du tager imod med et smil. Arbejdet de skal udføre er NØJAGTIG det samme.
 11. Nico_Idskov

  Overførsel fra DK til SE.

  Bruger der også hver måned. Jeg bruger faktisk kun Nordnet nu. Har droppet svensk bank da jeg kan lave betalinger osv direkte fra Nordnet. Det vil ikke dække alles behov, men for os passer det perfekt.
 12. Nico_Idskov

  Salg af bil, hjælpe

  Den burde du let kunne komme af med. Prisen er ikke skæv men annoncen er helt skidt. Der skal flere billeder ind, svensk tekst, bedre beskrivelse af bil og udstyr. Stjæl fra teksten på andre lignende biler. Så skal du nok komme af med den. Hvad er restgælden hvis man skulle overtage?
 13. Nico_Idskov

  Salg af bil, hjælpe

  Et link til blocket ville heller ikke skade.
 14. Fed nok sofa, men den vender sgu forkert desværre.
 15. Tråden er fucked i Tapatalk på Android efter seneste nedbrud. Jeg kan kun læse hvad Mulen/Rikke skrev tilbage i 2011.
 16. Nico_Idskov

  Salg af bil, hjælpe

  Alt kan sælges hvis prisen er rigtig. Kom med mere info.
 17. Nico_Idskov

  ØresundsLAN Februar 2015

  Nope. Der er termin i dag, men det er jo meget normalt at de går over første gang. Så hvis ikke der er sket noget på lørdag så kigger jeg forbi til en gang LAN.
 18. Nico_Idskov

  ØresundsLAN Februar 2015

  Jeg dukker måske op. Men det er et meget stort måske.
 19. Nico_Idskov

  Dobbelt statsborgerskab

  Folk der bor i DK må ikke køre udenlandsk bil i DK. Uanset statsborgerskab.
 20. Nico_Idskov

  prisstigning i pendler abonnement

  Prisen stiger hvert år. Hvorfor? Fordi de kan! Det er noget svineri, men jeg har for længst mistet troen på at det bliver bedre. Som så mange andre så kigger vi også på at rykke tilbage til DK og selvom broen bestemt ikke er det afgørende for den beslutning så er det helt sikkert en del af den.
 21. Nico_Idskov

  Forskudsopgørelse 2014

  Sikkert kørsel der mangler. Ind og kig.
 22. Bananas kan du ikke lige forklare nogen på borgen det der?
 23. Det har de jo sagt flere gange før. Lad os nu se.
 24. Nico_Idskov

  Billig køkken-bordplade i massiv træ?

  Jep. Dog er prisen den samme i dette tilfælde. Deres bordplade er bare lidt dybere 64cm hvilket ikke er så fedt i vores køkken.
 25. Nico_Idskov

  Billig køkken-bordplade i massiv træ?

  Vi har renoveret køkken og mangler kun ny bordplade. Vi vil gerne ha noget massivt træ i 40mm Eg, Ask, Valnød eller lignende. Det skal være så billigt som muligt men uden at kvaliteten helt forsvinder. Nogen der har et bud på hvor det er billigst? Lige nu er bedste bud Bauhaus med en samlet pris for det vi skal ha på 6000sek. Så vidt jeg kan se kan det ikke betale sig at købe i DK.
×