Jump to content

back2dk

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About back2dk

  • Rang
    Newbie

core_pfieldgroups_99

  • displayname
    back2dk
  1. Jeg må indrømme jeg ikke er skrap til svensk, har prøvet online at finde websites som oversætter hele sætninger fra svensk til engelsk, og det giver ingen mening. Derfor lægger jeg det ikke ind.
  2. Skal du købe om 2-3 mdr - eller flytte om 2-3 mdr?
  3. I mit tilfælde boede jeg i forvejen i Sverige. Men jeg kender en som fik godkendt lån og købte lejlighed i malmö uden at have svensk cpr - men han arbejdede også i en bank. Så det var vidst særtilfælde. Jeg synes du skal tage det op til mødet med banken. De kender 'the final answer'. Vi kan i dette forum kun dele tidligere erfaringer, og reglerne ændres konstant.
  4. Hej Al-Masry Jeg har selv haft en indtægt på de cirka 17.700 hvor jeg fik godkendt lån på 500.000 SEK. Med fastansættelses kontrakt. Din løn er alligevel højere, så jeg regner med at du kan få lån. Hvis du mangler en lejlighed, har jeg faktisk sat min egen til salg. Pris 695000 SEK, afgift pr/md. ca. 2800 SEK (inkl. varme, vand, vaskekælder, kabeltv) Se i øvrige oplæg. :-)
  5. Mht lån i SE Det er rigtigt at man skal lægge ud med 10% i depositum og have at låneløfte fra banken inden køb kan komme på tale. Lån i SE kan være lidt besværlige, medmindre: - du har fast job - god løn - eller garanti fra anden person i SE som også har konto (eller flere konti) i samme bank
  6. Jeg havde arbejds/opholdstilladelse i DK, hvor ... ... jeg flyttede til Sverige, og fortsatte med at arbejde videre i DK. Da jeg skulle flytte tilbage igen, skulle jeg søge om dispensation, for at de kunne vurdere om min arbejds/opholdstilladelse fortsat var gyldig. Hvert 2. år skal man søge om dispensation. Jeg er flyttet tilbage inden for 1½ år, så mit blev godkendt. Disse små detaljer fremgå ikke klart nogen steder, før man rent faktisk sidder med et ansøgnings skema, og får de diverse krav oplyst.
×
×
  • Tilføj...