Jump to content

cme

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About cme

 • Rank
  Member
 • Birthday 02/06/1983
 1. Hej Rasmus V., Tak for dine svar. Grunden til at jeg skulle i retten, var fordi jeg var kørt over for rødt og endte i et sammenstød. Det var dog ikke "med vilje", så derfor var dommen kun betinget.
 2. Hej, Jeg søger en læge i Københavnsområdet. Det er ligemeget hvor det er, bare lægen er virkelig god og forstående. Jeg har søgt lidt herinde og har fundet anbefalinger af følgende, http://www.torvegadedoktor.dk/ - Morten http://www.lytzhoeftogmynster.dk/ - Trine Münster http://www.amagerlægerne.dk/ Kim Michael Andersen eller Inga Schlosser på Finsensvej 3, 2000 Frb Og den her side til at se en liste over læger, https://www.sundhed.dk/Applikation.aspx?id=111.1 Er der andre der har gode anbefalinger?
 3. cme

  Anbefaling af tandlæge.

  Jeg har også været hos Ibrahim hos Ett+Ett, på baggrund af hvad jeg læste her på sunddebat. Han er virkelig en god tandlæge med stort overskud og er perfektionist, hvilket er at ønske når man er hos tandlægen. Har været til en del behandlinger deroppe og han er ALTID glad og venlig og giver den bedste behandling man kan ønske. Klar anbefaling herfra. Mht. prisen syntes jeg slet ikke det var galt, men det er også begrænset hvad jeg har at sammenligne med.
 4. Okay, det var da heldigt. Jeg sagde til dem i retten at jeg var bosat i sverige og hvordan jeg så skulle tage en ny køreprøve, de sagde at det var politiet der afgjorde den del.
 5. Beklager på forhånd hvis samme spørgsmål er stillet før. Jeg har søgt, men kan kun finde eksempler på ubetinget frakendelse. Jeg er netop blevet idømt en betinget frakendelse af kørekortet, altså jeg har ikke mistet føreretten, skal blot op til ny teori & køreprøve. Hvordan foregår sådan noget når man er bosat i sverige? Har ikke svensk kørekort, da jeg ikke nåede at ansøge om et før sagen blev afgjort. Går ikke ud fra det er muligt at tage teori og køreprøve i DK når man har adresse i SE. Tak for alt hjælp :th2:
 6. cme

  Joomla

  Hej, Er der nogen herinde der er ekspert i joomla? Skal have lavet en integration til en database, eller en eller anden form for dynamisk liste hvor man kan sortere efter værdier og farve felterne som man ønsker. Nogen ideer? Jeg betaler gerne for professionel assistance. Henvisninger til personer eller andre der kan hjælpe, er også meget velkomne.
 7. cme

  Messe steder i Sverige

  Fandt du nogensinde en oversigt med messer? I så fald ville jeg være meget interesseret i et link.
 8. cme

  Audi A8

  Må jeg spørge hvilken model du har og årgang? Læste de skulle have opdateret CDC i modeller efter 2005. Hvad kører den på literen i gennemsnit?
 9. cme

  Audi A8

  Okay, det lyder jo yderst fornuftigt. Målte du med iPhone? DBmeter? ;) Er støjen betydeligt lavere ved 100-130 km/t? Hvordan er sådan en Phaeton ellers at pendle i? Har kun prøvet at sidde bag i en, men det var bykørsel, så det var som forventet meget behageligt.
 10. cme

  Audi A8

  Har som sagt tidligere haft en Mercedes S-klasse (S500) fra 2002, os en W220 og syntes ikke den var specielt stille i kabinen - det er muligt det var pga. dårlige dæk. Men den kørte utrolig godt og var rimelig kvik. Var også overrasket over hvor billig den var i drift, både i service og benzinøknomi. Har du prøvet den nye S-klasse? Endnu engang tak for dit svar. Har ellers været ude og prøve nogle stykker, men glemte selvfølgelig at lægge mærke til det. Var mere optaget af de mange funktioner og knapper. Men ja, må ud og prøve igen, så jeg kan danne mig en ordentligt indtryk. Vidste ikke det var discount asfalt vi havde her i norden, men det giver god mening. :o
 11. cme

  Audi A8

  Tak for meget fyldestgørende svar, det er meget brugbart. Økonomien betyder ikke det store, men derfor er det jo meget rart at have nogle tal at budgettere med. Syntes bestemt det lyder realistik med priser på service osv. og dæk i den klasse er altid dyre, sådan er det jo. Var ude og prøve en Audi A8 med 3.0 diesel motor og syntes godt nok den var lidt kedelig, så tænkte at gå efter benzinmodellen. Har selv haft en bmw 740 fra 04. Den kørte perfekt og lå omkring samme niveau, driftmæssigt. Det jeg dog udelukkende er ude efter er en STILLE bil, var meget skuffet over støjniveauet i 7-serien og har været ude for det samme i en tidligere S-klasse (02) jeg havde, som endda også havde luftundervogn. Kan man overhovedet høre dæk og vindstøj ved normal motorvejskørsel? Tænker 110-130 km i timen. Har også kigget på en vw pheaton, nogen der har erfaringer med sådan en i forhold til Audi A8'eren? Tænker udelukkende støjniveau her.
 12. cme

  Audi A8

  Hej, Jeg har kigget på sådan en Audi A8 fra 03-05, den med 4.2 liter. Nogen der ved hvor langt sådan en realistisk kører på literen? Og er den til at betale i service?
×