Jump to content

Miri

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 1. Det er faktisk trist fordi den skulle bruges til at pendle til KBH. Nej den var fra 2004 men jeg har haft den selv de sidste 5år. Håber de finder den men jeg er bange for at hvis den findes så er den helt smadret :(
 2. Det kunne jeg faktisk regne ud specielt med Benny djarlo de har ikke været indblandet i noget som helst udover at være uheldige. Men det som gik mig på var specielt fra forsikringen at det lød mere fra dem af at jeg var den skyldige at dette var sket. Tror skal bare håbe på at de finder bilen selvom den ikke var så ny så behøver jeg den meget. Jeg har hyrbilsersättning men skal endda selv betale 25% av omkostningerne, og jeg behøver bilen hele tiden så bliver det en del penge efter 30 dage plus selvrisiko på 2000skr så koster dette mig en del. Tak for dit svar :)
 3. Hejsa, ville gerne høre om nogen har oplevet noget lignende her i dette forum. for en uge siden var jeg i DK, og fik problemer med min bil, den mistede strøm. Det var sent på aftenen så jeg ringede til Toyota Eurocare ( svensk registreret bil). De sagde at de sender nogen at hjælpe mig, med at starte bilen ( jeg bad om starthjælp). Der kom en Dansk Autohjælp bil og det første han sagde at det var min generator som ikke fungerer derfor skal bilen køres til den nærmeste Toyota værksted. Jeg skal ikke kunne sige om det var generatoren men bad ham at starte bilen men nej absolut ikke han tager den med. Bilen blev kørt til Benny Djarlo Automobiler i Nivå. Da det var aften og Fredag så skulle jeg kontakte værkstedet først Mandag morgen. Det gjorde jeg så men fik at vide at de har haft indbrud og min bil var en af dem som er blevet stjålen. Det var fandme kedeligt men tænkte at jeg kontakter da bare min forsikring og de løser det, men nu viser det sig at jeg skal betale selvrisiko og lejebil indtil de finder eller udbetaler erstatning om min gamle bil. Fik at vide at det var mit ansvar da bilen er min. Dansk autohjælp påstår at de har afleveret bilen, Benny Djarlo påstår at de har ikke modtaget bilen da værkstedet var lukket. Det som også er lidt mystisk hvordan kunne de starte min bil? Har nogen et godt råd om hvordan jeg skal gå videre med dette, syntes der er uretfærdigt at jeg skal betale diverse omkostninger da jeg ikke havde bilen under mit ansvar i den tid den blev stjålet.
 4. Jeg har det ikke på papir udover den bøde og jeg fik godt nok betinget frakendt korekørtet. Men i dommen ståede der at jeg skal generhverve mit kort inden for 6mdr. og havde ikke noget køreforbud i DK. Jeg talte med politiet i DK og de sagde der var ikke så meget at gøre nu hvor jeg bor i Sverige selvom jeg stadigvæk havde mit danske kørekort. Om ubetinget frakendelse ville have betydet noget andet for mig kan jeg ikke svare.
 5. Vi har kun fine oplevelser med Nordea öresundskontoret, vores kontakt person er en som hedder Christine Lindskog.
 6. Miri

  At flytte til DK

  Det er billigere men tænk på toget har ikke været det mest stabile måde at tage til DK de sidste mange år. Derfor vælger mange at køre bil, som jeg også engang gjorde.
 7. Miri

  Sverige VS Danmark

  Bor i Malmö/Lindeborg, siden 2007 september sammen med kone og 2 børn. Man kan ikke sige aldrig men ihvertfald flytter vi ikke tilbage til DK de næste 10år. For at slippe bro og pendling så har jeg fået arbejde i Sverige, konen arbejder i KBH. derfor hun tager toget hver dag. Årsagerne at jeg bliver boende her er nok svenskerne og generelt priserne ( eks. 1200skr for 2 børn i dagis) prøv det samme i DK.
 8. Miri

  Svensk deklaration for indkomståret 2010

  Den mulighed at trække danske renter fra her i SE er der nogen der ved hvilken felt skal man udfylde på den svenske selvangivelse?
 9. Miri

  Selvangivelse 2010

  Det bliver spændende at se hvad der kommer ud af dette her, jeg fik så at vide at jeg skal tage dette med Skat Øresund kontoret.
 10. Miri

  Selvangivelse 2010

  Det ser ud at mange af jer har prøvet lidt af hvert mht Skat. Jeg har nu arbejdet i SE siden sidste år. Min kone arbejder stadigvæk i DK. Ingen af os kan udfylde selvangivelse da den er ikke tilgænglig. Vi ringede til Skat og det vi fik at vide er at først nu har de fundet ud af at vi bor i SE. Har nok sagt det til flere forskellige hos SKAT de sidste 4 år, men åbenbart har de ikke registreret det. Så nu skal vi vente indtil de sender os papir hjem. Har nogen af jer prøvet dette tidligere fordi den medarbejder sagde også at vi skal gennemgå alle de år vi har boet i SE.
 11. Miri

  Carspect Svågertorp

  Lyder godt at de er venlige skal derind d 17 feb. med min bil. Håber at den kommer igennem :)
 12. Miri

  Ferie & Feriepenge i Sverige?

  Jeg arbejder selv i Sverige og jeg har 5 ugers ferie om året. Her har jeg så ret til 4 ugers sammenhængende sommerferie hvorimod i DK kun 3. Jeg for så almindelig løn under min ferie men her i maj måneden for man de 13% udbetalt som ferietillæg. Mht frokost så holder jeg kun 30min og ikke 1 time, det er noget man kan vælge.
 13. Miri

  Brædte biler (Lindeborg eller Almvik)

  Bor også i Lindeborg betaler 150skr om måneden for egen garage. Har prøvet at søge om en p-plads men umuligt, plus mange som har ikke bil lejer dem ud lidt dyrere har jeg hørt. Har bare engang oplevet at en nabo´s BMW havde fået taget næsten alt fra.
 14. Miri

  Förskole avgift =/

  Jeg har også fået mindre at betale denne måned men kan hellere ikke selv forstå. Jeg har 2 børn og har altid betalt 2100skr eller deromkring men her denne gang kun 1260 i alt for begge. dvs 840 for barn nr 1 og 420 for barn nr 2, de er ikke 4 år.
 15. Miri

  7 Mandsfodbold ( udendørs )

  Ville gerne være med hvis man bare vidste sted og tidspkt.
×