Jump to content

Victoria_DK

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  1. Nu på facebook :) Hej igen kommende sommermødre! Der er nu oprettet en gruppe på Facebook :) Tilføj ven: Mødregruppe Øresund Sommer Eller hvis din gravidlitet stadig er lidt hemmelig, er du velkommen til at skrive til: Sommerbabygruppen@gmail.com Glæder os til at høre fra dig!
  2. Hej med jer kommende sommermødre ;) Ja jeg ved godt, at jeg er lidt tidligt ude, men jeg tænkte, at det kunne være hyggeligt med en mødregruppe her i øresundsregionen. Jeg selv bor i Tygelsjö, 10min. fra Malmö og ville høre, om der er nogen der kunne være interesseret i en mødregruppe her til sommer 2012. Mvh. Victoria
  3. Til Julle og Jenny. Tak for jeres hurtige svar... vi lader denne debat stå åben i et stykke tid endnu, for at se om der kommer flere kommentar. Ha en god dag! Mvh. Victoria
  4. Hej Thomas. I første omgang, ville vi bare gerne høre, om foreslaget overhoved havde nogen interesse inden vi giver vores persondata til hvem som helst. Jeg syntes faktisk at det er lidt provokerende at skrive sådan, når det ikke engang har din interesse. Men for at svare på dit spørgsmål, så havde vi tænkt at det skulle være i SV, men vil ikke udelukke at det kunne lade sig gøre i DK, men jeg tror nu at de fleste vil have interesse i at det var i SV. Der er mange spørgsmål omkring dette forslag, hvem er vi, hvad ville det koste, hvor ville pasningen være henne mm. Men nu skal vi lige finde ud af om det har interesse først. Mvh. Victoria.
  5. Hej alle jer, der arbejder i DK, men ikke kan få jeres barn i dagis før det er fyldt 1 år. Eller jer der nogen gange har barn syg, men arbejder i DK. Vi er nogen som overvejer at stille os til rådighed, som en slags dagpleje, i den 3 måneders periode eller mere, hvor jeres børn ikke kan komme i dagis i Sverige, men hvor jeres danske arbejdsgiver gerne vil have jer tilbage på pinden. Vi har også snakket lidt om at være en slags reservebedste, for jer som nogen gange har problemer med afsætningen af børnene i dagtimerne. Vi ved selvfølgelig godt at vi ikke både skal passe sygebørn og raske børn samtidigt :) Hvad syntes i, kunne det have nogens interesse? og JA, vi har selvfølgelig småbørns erfaring, har arbejdet med børn før. Vi ville aldrig foreslå dette, hvis vi ikke vidste, hvad vi havde med at gøre. Lad os høre jeres mening. :th2:
×
×
  • Tilføj...