Jump to content

Penny

Members
 • Antal indlæg

  21
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 1. Penny

  Låne bøger på biblioteket i DK

  Jeg har det særlige sundhedskort:-) jeg var bare i tvivl om jeg kunne låne på biblioteket uden dansk bopælsadresse. Tak for hjælpen.
 2. Penny

  Låne bøger på biblioteket i DK

  Det lyder godt, men jeg boede i Odense så den pin kode går jeg ud fra ikke virker til bibliotekerne i københavn. Jeg må nok spørge på biblioteket så. Tak for hjælpen:-)
 3. Penny

  Låne bøger på biblioteket i DK

  Hej, Er der nogen der ved om man kan låne bøger på biblioteket i DK når jeg bor i SE? :) Jeg arbejder i DK.
 4. Penny

  navigations cd til mercedes

  Hey, tak for tipset, den side tror jeg lige vi vil kigge på:-)
 5. Penny

  navigations cd til mercedes

  Hey, tak for hjælpen:-)
 6. Penny

  navigations cd til mercedes

  Hey, Har lige købt 2002 e500, men der var desværre ikke navigations cd'er (Comand Aps 50) med fra tidligere ejer og vi kan ikke finde nogen steder på nettet hvor det kan købes. Er der nogen der ved hvor man kan købe det?
 7. Penny

  mercedes

  Hej, Tusind tak alle for svarene. Det lyder rigtigt godt og så har jeg lige et spørgsmål til, om hvem de andre førende brugtvognsforhandler er? Vi er stadigvæk meget nye her i det svenske:-) Og nu skal vi snart ud og kigge på biler, det bliver sjovt!
 8. Penny

  mercedes

  Hej allesammen, Er der nogen der kan anbefale bilforhandlere af brugte Mercedes? I Skåne. Har surfet lidt rundt herinde, men syntes ikke jeg rigtigt kan finde noget, men har måske ikke kigget de rigtige steder. På forhånd tak.
 9. Penny

  Løn i DK + kreditoplysninger i SE

  Vi har lejet bolig i Jakri og vi har heller ingen indtægter i Sverige. Det har ikke været noget problem. Har du ringet til dem eller sendt en mail? Jeg prøvede at udfylde deres ansøgningsformular på hjemmesiden, men kunne ikke pga ingen Svensk personnummer og derfor kontaktet jeg dem personligt. Prøv det:-)
 10. Penny

  At bo i Jakriborg

  Vi siger ja tak til en kop kaffe:-) og tak for rådet jacobe vi skal med til besigtigelsen sagde de på kontoret da vi var der:-)
 11. Penny

  At bo i Jakriborg

  jakriborg Så er lejekontrakten skrevet under og vi glæææder os til at flytte til Jakriborg!!:)
 12. Penny

  At bo i Jakriborg

  Hej, hvor sjovt lige at træffe dig herinde:-) Jeg har sendt dig en mail i morges mht datoer og tid til at se lejligheden. Det Jakriborg og Jacobe har skrevet er rigtigt godt at vide og det lyder som om alle er glade for at bo der alligevel. Har du været tilfreds med at bo i Jakriborg og i den lejlighed? Og så tror jeg snart heller ikke at der er mere at vide, I har alle været meget hjælpsomme, som I altid er herinde:-)
 13. Penny

  At bo i Jakriborg

  Tusind tak jacobe. Det var lige det jeg var efter. Så nu må vi se om det bliver os der får den. Det håber jeg, men hvis ikke så viser der sig nok noget andet:)
 14. Penny

  At bo i Jakriborg

  Tak for hjælpen. God søgefunktion, den havde jeg ikke lige set før du sagde det:-) og til Rikke også tak og der har jeg skam søgt, det var mere de personlige meninger her fra siden jeg også var interesseret i :-)
 15. Penny

  At bo i Jakriborg

  Hej med jer, Vi er kommet i betragtning til en lejebolig i Jakriborg og skal forhåbentlig snart over og se den. Jer der bor i Jakriborg har I lyst til at fortælle lidt om hvordan det er at bo der. Det ser vældig hyggeligt ud og lidt syret med den byggestil.:) Jeg har søgt på Jakriborg herinde men kunne ikke finde noget. Måske har jeg ikke gjort det rigtigt? Venlig hilsen Pernille
×