Jump to content

Busk

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

About Busk

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 11/07/1960

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Limhamn
 1. Er selv i samme situation og har boet til leje i SE siden 2008. Det kommer vel også an på om du skal købe som investering eller vil bo der længe i fremtiden. Jeg kommer ikke til at købe uanset renterne, da jeg nyder friheden og ikke tænke i priser og markedsforhold m.v. Priserne i Skåne har været svagt stigende gennem mange år, og tror ikke du kommer at se samme udsving som i DK.
 2. Ringede til min gl. fraflytterkommune som lovede at ville undersøge og ringe tilbage. Skete aldrig, så jeg købte en helårsrejseforsikring som jeg alligevel skulle have - Så er den "ged barberet".
 3. Busk

  Viasat CL

  Simpel og dyr....
 4. Busk

  Viasat CL

  I denne Zlatan-fikserede svenske fodboldverden vælger Viasat Sv. at sende Paris SG i stedet for FCK-Juventus hvor der iøvrigt er 3 svenskere på banen... Ikke ok:mad:
 5. Det var et stort skib som skulle passere så de lukkede bare i den korte periode...
 6. Bedste historie i nyere tid : Helle Thorning går ind i sin bank og siger til personen ved kassen: "Godmorgen, kunne du venligst indløse denne check til kontanter for mig"? Personen ved kassen: "Det ville være mig en fornøjelse frue. Kan du vise mig dit ID"? Helle Thorning: "Sandheden er at jeg ikke har taget nogen form for ID med mig, da jeg ikke mente, at der var behov for dette. Jeg er jo Helle Thorning, Danmarks statsminister." Personen ved kassen: "Ja, jeg ved godt, hvem du er, men med alle de statslige regler, overvågning af bankerne på grund af bedragere og falskmøntnere osv. skal jeg insistere på at se ID." Helle Thorning: "Bare spørg hvem som helst her i banken, alle ved hvem jeg er", Personen ved kassen: "Jeg er ked af det, men der er statslige - og bank regler, og jeg skal følge dem." Helle Thorning: "Jeg opfordrer Dem venligst til at at indløse denne check nu." Kasserer: "Hør her: En dag kom Thomas Bjørn ind i banken uden ID. For at bevise, at han var Thomas Bjørn, tog han sin putterjern frem og slog en golfbold med et smukt slag på tværs af bankens forhal og ned i en kop. På grund af dette slag genkendte vi ham alle samme som værende Thomas Bjørn, og vi indløste hans check til kontanter. " "En anden gang kom Caroline Wozniacki ind uden ID. Hun tog sin tennis ketsjer frem og lavede et "servere es skud" direkte ind i midten af vores banklogo 90 meter væk. Med dette spektakulære skud indløste vi hendes check med det samme. Så hvad kan du gøre for at bevise, at du er den, du siger, du er? " Helle Thorning: stod der og tænkte, og tænkte og siger til sidst: "Helt ærligt, jeg kan ikke komme i tanke om noget. Jeg kan slet ikke komme på bare en enkelt ting, jeg kan gøre." Kasserer: "Skal det være store eller små sedler, fru Statsminister?"
 7. Busk

  Broen er lukket pga storm

  arhh, forkert overskrift - 50 km/t, og det rykkede da lidt i morges, men tror nu ikke de lukker den idag.
 8. Busk

  Belgiske øl

  Ved at denne har nogle stykker: http://www.bishopsarms.com/
 9. Broen over River Kwai........:)
 10. Busk

  Hvad er din reelle rejsetid?

  Limhamn - Virum i bil Afgang kl. 6.30 Rejsetid: 42 min. Retur 15.30 Rejsetid: 50 min
 11. I det første indlæg af Sidsel henvises der til en gl. tråd - Her er nogle regneeksempler som du kan prøve dig frem med. Mener du skal køre rigtig mange gange privat hver md. før det ikke kan betale sig.
 12. Busk

  tandlæge pris

  Godt nok dyrt...Har du fået taget røntgen af samlige tænder....? Skal "normalt" koste omkring 500-600 SEK inkl. røntgen af en/to tænder.
 13. Kampagnerabat på 70-80.000 da den er proppet med gode "sager". http://www.olofssonauto.com/
 14. Så har jeg investeret i en 220 Cdi Coupé med lev. i Dec. :)
 15. Busk

  Tråden om Dansk Valg 2011

  Tillykke med valget - NU ER DU BANGE Ja "Rytteriet" har ikke levet forgæves. Du ser farven RØD. Dyb RØD...............NU ER DU BANGE.... Meeen...vi skal længere ind ................ vi skal længere ind .......... helt ind i de riges lommer... HELT ind til guldet... Du ligger ned.................lommerne er tømte...................huset er på tvangsauktion.... meeeen............vi skal have dig længere ud endnu... ............... HELT på røven, så du kan fortsætte dit nye liv som lige borger uden opsparing og livskvalitet ................. med en mulig udenrigsminister der ikke kan tale engelsk og en statsminister der snyder i skat.. Og du har helt ret.... NU ER JEG RIGTIG BANGE......!!!
×