Jump to content

Busk

Members
  • Antal indlæg

    40
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Busk

  1. Er selv i samme situation og har boet til leje i SE siden 2008. Det kommer vel også an på om du skal købe som investering eller vil bo der længe i fremtiden. Jeg kommer ikke til at købe uanset renterne, da jeg nyder friheden og ikke tænke i priser og markedsforhold m.v. Priserne i Skåne har været svagt stigende gennem mange år, og tror ikke du kommer at se samme udsving som i DK.
  2. Ringede til min gl. fraflytterkommune som lovede at ville undersøge og ringe tilbage. Skete aldrig, så jeg købte en helårsrejseforsikring som jeg alligevel skulle have - Så er den "ged barberet".
  3. Busk

    Viasat CL

    Simpel og dyr....
  4. Busk

    Viasat CL

    I denne Zlatan-fikserede svenske fodboldverden vælger Viasat Sv. at sende Paris SG i stedet for FCK-Juventus hvor der iøvrigt er 3 svenskere på banen... Ikke ok:mad:
  5. Det var et stort skib som skulle passere så de lukkede bare i den korte periode...
  6. Bedste historie i nyere tid : Helle Thorning går ind i sin bank og siger til personen ved kassen: "Godmorgen, kunne du venligst indløse denne check til kontanter for mig"? Personen ved kassen: "Det ville være mig en fornøjelse frue. Kan du vise mig dit ID"? Helle Thorning: "Sandheden er at jeg ikke har taget nogen form for ID med mig, da jeg ikke mente, at der var behov for dette. Jeg er jo Helle Thorning, Danmarks statsminister." Personen ved kassen: "Ja, jeg ved godt, hvem du er, men med alle de statslige regler, overvågning af bankerne på grund af bedragere og falskmøntnere osv. skal jeg insistere på at se ID." Helle Thorning: "Bare spørg hvem som helst her i banken, alle ved hvem jeg er", Personen ved kassen: "Jeg er ked af det, men der er statslige - og bank regler, og jeg skal følge dem." Helle Thorning: "Jeg opfordrer Dem venligst til at at indløse denne check nu." Kasserer: "Hør her: En dag kom Thomas Bjørn ind i banken uden ID. For at bevise, at han var Thomas Bjørn, tog han sin putterjern frem og slog en golfbold med et smukt slag på tværs af bankens forhal og ned i en kop. På grund af dette slag genkendte vi ham alle samme som værende Thomas Bjørn, og vi indløste hans check til kontanter. " "En anden gang kom Caroline Wozniacki ind uden ID. Hun tog sin tennis ketsjer frem og lavede et "servere es skud" direkte ind i midten af vores banklogo 90 meter væk. Med dette spektakulære skud indløste vi hendes check med det samme. Så hvad kan du gøre for at bevise, at du er den, du siger, du er? " Helle Thorning: stod der og tænkte, og tænkte og siger til sidst: "Helt ærligt, jeg kan ikke komme i tanke om noget. Jeg kan slet ikke komme på bare en enkelt ting, jeg kan gøre." Kasserer: "Skal det være store eller små sedler, fru Statsminister?"
  7. arhh, forkert overskrift - 50 km/t, og det rykkede da lidt i morges, men tror nu ikke de lukker den idag.
  8. Busk

    Belgiske øl

    Ved at denne har nogle stykker: http://www.bishopsarms.com/
  9. Limhamn - Virum i bil Afgang kl. 6.30 Rejsetid: 42 min. Retur 15.30 Rejsetid: 50 min
  10. I det første indlæg af Sidsel henvises der til en gl. tråd - Her er nogle regneeksempler som du kan prøve dig frem med. Mener du skal køre rigtig mange gange privat hver md. før det ikke kan betale sig.
  11. Godt nok dyrt...Har du fået taget røntgen af samlige tænder....? Skal "normalt" koste omkring 500-600 SEK inkl. røntgen af en/to tænder.
  12. Kampagnerabat på 70-80.000 da den er proppet med gode "sager". http://www.olofssonauto.com/
  13. Så har jeg investeret i en 220 Cdi Coupé med lev. i Dec. :)
  14. Tillykke med valget - NU ER DU BANGE Ja "Rytteriet" har ikke levet forgæves. Du ser farven RØD. Dyb RØD...............NU ER DU BANGE.... Meeen...vi skal længere ind ................ vi skal længere ind .......... helt ind i de riges lommer... HELT ind til guldet... Du ligger ned.................lommerne er tømte...................huset er på tvangsauktion.... meeeen............vi skal have dig længere ud endnu... ............... HELT på røven, så du kan fortsætte dit nye liv som lige borger uden opsparing og livskvalitet ................. med en mulig udenrigsminister der ikke kan tale engelsk og en statsminister der snyder i skat.. Og du har helt ret.... NU ER JEG RIGTIG BANGE......!!!
  15. Venstre's nye slogan Hvornår mon Venstre's PR afdeling får øjnene op for go'e gamle Egon Olsens politiske holdning - så kan det vist ikke siges meget bedre :o) "Må jeg være fri! Ti stille! Det er for galt. Jeg finder mig ikke i det! Det er det samme hver gang. Det er det samme hver eneste gang. Man har en plan - en genial plan! - og så er man omgivet af hundehoveder og hængerøve, lusede amatører, elendige klamphuggere, latterlige skidesprællere, talentløse skiderikker, impotente grødbønder, småbørnspædagoger og SOCIALDEMOKRATER"!!! :)
  16. Endnu et ***BUMP*** Nogle som har fået én af de nye C-modeller evt. Coupé'en som vil berette om alle fortræffelighederne ? Ved at der er ca. 3 mdr. lev. tid på coupé'en og ikke mange brugte på markedet pt. Skal have ny til dec. og overvejer kraftigt denne.
  17. "Den krone skal nok komme ned på sin rette plads, husk på at det er först her over sommeren at de blågule lemmings har opdaget at deres störste eksportmarkeder muligvis,teoretisk set, måske kunne have en lille-bitte smule kapitalbrist hvis man vel og märket har fantasi til at tänke så absurde tanker, defor det går jo skide godt og der findes jo ingen problemer tålmodighed er en dyd og imellemtiden kan man beskue klovne som låner og låner og låner til boliger som er kraftigt overvurderet - måske i virklighedden med 30-35 % samlignet med globale marked. og så snakker man om det er blevet så svärt så svärt at låne eftersom man nu skal skyde ind 10% af (den opbläste värdi) jamen herregud, om man belåner 100% eller 90% af de 4-5 millioner skidtet koster det er sgu ligegyldigt, hvor meget önsker de at gå i personlig konkurs med ? Der lidt gladiatorprincip i det, her har man bare smidt et helt land ind i arenaen. " Ja, glad for at man bor til leje.....
  18. Eller en EU kontrollant som var sur over der ikke var noget at kontrollere !
  19. Er sikker på at myndighederne kan svare på de fleste af dine spørgsmål !
  20. Jeg ville tage en eller to dage til Göteborg som er en fantastisk by med masser af oplevelser for børnene. http://www.universeum.se/ er et besøg værd ligesom http://liseberg.se/sv/hem/ snildt kan tage en hel dag.
  21. HAHA - Men kan hun så også lave mad og gøre rent ?
  22. Busk

    Natteliv i malmø!!

    Prøv at se denne : http://www.malmborgen.nu/ Se Swing inn, men kan godt læse der står 30 år, men ved ikke om de opretholder dette, men du kan jo prøve at kontakte dem. Stedet er stooort, med bl.a. karaoke.
  23. Busk

    Mand dræbt

    http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1465366/Man-skots-ihjal-pa-Sibbarp.html Synes godt nok det snart er lidt uhyggeligt med alle de skyderier.
×
×
  • Tilføj...