Jump to content

Troejborg

Members
 • Content Count

  739
 • Joined

 • Last visited

About Troejborg

 • Rank
  Advanced Member
 1. Troejborg

  Bunkeflo/Annestad 2012 -->

  Jeg skrev også, at det var specialbilerne der er tale om ved tyverier osv... En af vores bekendte havde en E60 M5 - og den blev rippet for alle M5 dele, og ødelagt for 150.000... Vi har selv fået stjålet motorcykel og bil herude også.. Samtidig har vi også selv haft indbrud - og 14 dage forinden vi havde, havde vores underbo skrot overfor... Men det sker også, at der bliver stjålet en kofanger hist og her (uanset special bil eller ej), navi osv osv... Så der sker rigtig tit sådan noget herude..
 2. Troejborg

  Bunkeflo/Annestad 2012 -->

  De sagde lejligheder til os... Ved ikke hvor ofte det sker med biler - men man hører tit om det også..
 3. Troejborg

  Bunkeflo/Annestad 2012 -->

  1. området, er det fredeligt til fx. børnefamilier Ja her er faktisk ret fredeligt, der er mange børn ude og lege i områderne.. Der er mange familier der er ude og gå tur, eller som sidder ude på terassen imens børnene leger i gården.. Der er f.eks. også mange familier/beboere generelt med dyr - specielt hunde.. Hvilket vi også selv har - og der er efterhånden kommer nogle gode områder man kan gå tur i. 2. bygningerne (har der vist sig at være større brister efterfølgende og hvilke, og er de blevet udbedret?) Vi bor i en lejlighed, der ikke er blevet udbedret - det er lejelejlighed... Det viser sig i at hele vores loft, er revnet ved hver samling i gipspladerne (går ud fra det er gips), der er detaljer i køkkenet der ikke er gjort ordentligt og som halter - hos nogle af vores venner rundt om, har vi bemærket revner i vægge osv.. 3. Er Annestad et område som man skal vælge for at bo der de næste 10 år, eller blot et midlertidigt sted (huslejen er jo ret høj og prisen nedadgående). Der er selvfølgelig blandede meninger om det, men vil gerne høre de tanker I gør jer, altså dem som stadig bor der. Det kommer helt an på, hvor/hvordan man ser sig selv... Vi ville ikke have noget problem med at bo herude i en lang årrække... Vi har nu boet her i 2½ år 4. den nye förskole i Annestad, til dem som har børn der, hvordan trives de? Vi har nogle bekendte, der har to børn i forskellige institutioner (kan ikke huske hvilke), men de er ovenud tilfredse med det hele.. Personalet fortæller de er langt bedre f.eks.. 5. änglättskolan, nogen der har børn der? hvordan trives de? Se ovenstående evt. 6. nogen der kender til noget om de nye rækkehuse i kvarteret Synålen? udover Openhouse.se, kan man ik udmiddelbart læse så meget når man googler på det og det der står på openhouse er ikke den store info. Har faktisk slet ikke hørt om det før Til ovenstående, vil jeg så gerne lige tilføje et par ting... Ja, der har været mange danskere herovre, og der er stadig en god portion af os.. Men dertil er der også kommet en del andre.. Flere svenskere i hvert fald, men dertil også polakkere, tyrkere(generelt muslimer tror jeg), italienere, afrikanere - you name it... Hvad vi har erfaret, er i hvert fald bare, at der er en del forskellige typer herovre - hvilket ikke nødvendigvis skal ses negativt... Men.. ja der er et ret alvorligt men, synes jeg.... Der foregår utrolig mange indbrud/tyverier herude... Polisen har fortalt os, at der ca. er et indbrud om ugen herude... Man ser også ofte, polisen patruljere rundt her.... Et godt råd, ifbm. det, hvis du har i sinde at købe en special bil - så er det værd at betale sig fra en ordentlig garageplads... Mht. ventetid på p-plads - er ventetiden længst når det er garage - men man kan stortset få en ude plads med det samme, ifbm. indflytning..
 4. Troejborg

  Hurtig hjælp til selvangivelsen for 2011

  Nej du skal ikke søge om noget som helst... Underforstået skal jeg nok stå at hvis man bor i DK og kører i udenlandsk bil.. F.eks. polakker og dem der svindler med de svenske biler også.. Men så længe du bor i SE - så er der ikke noget
 5. Der skulle tilfældigvis ikke være nogen herinde, der er hajer til cykler?.. Jeg har en cykel stående nede i vores går - den er i hvert fald flad på begge hjul - og kunne forestille mig den lige skulle tjekkes efter over det hele, da den ikke er blevet brugt i 2 år, og bare har stået udenfor.. Nogen der er friske på sådan en opgave? Mod betaling selvfølgelig... Eller er der evt. nogen der kender en cykelmager (hedder de det?) i sydmalmø, der er god?
 6. Der er ikke noget der hedder activity stream her...
 7. Hmmm det kører IKKE som normalt... Der er ikke nogen "nyeste emner" fane mere.. tilgengæld hedder den første fane nu "what's new" og trykker man der, ser siden meget mærkelig ud... Så normal er siden her altså ikke - og jeg synes jeg faktisk ikke den har været, siden der første gang kom virus her...
 8. Troejborg

  Øl fra Tyskland - Regler?

  Er det så ubegrænset med sodavand?
 9. Troejborg

  Lån af penge

  Til dato, plejede vi at låne gennem forhandleren hos handelsbanken.. Men vi har fornyligt handlet ny bil, og der fik vi fortalt at handelsbanken ikke længere vil låne til danskere bosiddende i SE med job i DK - også selvom man viser lønpapirer osv osv... Nu låner vi igennem Santander - og der er ingen problemer - så det er da en mulighed at undersøge dem også... Forhandleren kan jo snildt varetage kontakten - det plejer ikke at tage mere end 10 min, for at blive godkendt via forhandleren.. (hvis det er inden for bankens åbningstid vel og mærke)
 10. Troejborg

  Stenslag - Carglass - selvrisiko

  Det tror jeg :)... Men du må ikke hænge mig op på det...
 11. Troejborg

  Stenslag - Carglass - selvrisiko

  http://www.if.se/web/se/SiteCollectionDocuments/Private/Bil/Produktblad_bil.pdf Der står her, den er 1500 svkr, eller 200 svkr, hvis ruden kan repareres af nogen de sender dig til...
 12. Troejborg

  Stenslag - Carglass - selvrisiko

  Nej altså, hvis du har helforsikring på din bil - så dækker den glasskader.. Men vi har på vores en selvrisiko på 1500 svkr eller minimum 10 eller 20% af det det koster... Men denne selvrisiko er ikke den samme, som hvis det er vagnskade - det er altså en selvrisiko selskaber selv har fastsat.. Jeg tror faktisk endda glasskader er dækket af halvforsikring også... Det er sikkert ikke ens for alle - så jeg ville da kigge i dine forsikringspapirer, der står det... Er det blot den helt amindelige bilforsikring hos IF, kan du også læse det i deres vilkår/betingelser, hvilket man kan hente på deres hjemmeside..
 13. Troejborg

  Vild oplevelse på broen kl 17.30 idag.

  Tænkte på, om det mon kunne være tolderhunde, der har været efter nogen? hmm ej måske ikke
×