Jump to content

MunterHyrde

Members
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

About MunterHyrde

 • Rank
  Advanced Member
 1. MunterHyrde

  'Anonymous' hacker Sverige...sådan cirka

  Det var ikke møntet på dig men ronny85 :)
 2. MunterHyrde

  'Anonymous' hacker Sverige...sådan cirka

  Tror ikke det var et hackerangreb bare overbelastning/dos.
 3. MunterHyrde

  Undercover tog kontrollør ?

  Jeg mødte dem første gang forleden. Syntes dog at de opførte sig ganske pænt?
 4. MunterHyrde

  Kamera i tunnelen ?

  Jeg har også tit kørt over 200 km/t dernede om natten uden nogensinde at have haft problemer. Men pas på, der er nogle gange fartkontrol. Og så bør man uanset hvad naturligvis køre forsvarligt, jeg har kun gjort det når der var helt tomt.
 5. Jeg har købt 4 gardiner som skal stryges. De er helt nye men er krøllede da de jo har ligget i en pakke foldet sammen. Jeg hverken har et strygejern eller orker at bruge tid på at stryge dem, så hvis der er en der vil gøre det for mig for 200 kr så bringer og henter jeg i hele Malmö :-)
 6. MunterHyrde

  Internationalt kørekort

  Tror ikke det er noget problem at få det lavet hos borgerservice hvis det er et dansk kørekort. Min ven fik lavet et for en måned siden hos borgerservice i København på få minutter og han har ikke boet i Danmark i 4 år.
 7. MunterHyrde

  Så flytter vi også.

  God beslutning. Sverige er bare bedre på alle områder. Varmt velkommen :th2:
 8. MunterHyrde

  Vildt påkørsel ?

  Nu ved jeg ikke hvor I har planer om at leje bil, men hvis man lejer hos hertz i malmö er der frie kilometer. Har lige tjekket og man kan få en lille bil for 2600 om ugen med fri kilometer her i juli, eller en stor bil såsom volvo v70 for 4.000.
 9. MunterHyrde

  Leasing, skoda superb

  Jo tak. Det var dog mig der ville flytte derop alene, det er lidt tid siden at vi gik fra hinanden :-)
 10. MunterHyrde

  Leasing, skoda superb

  Da jeg er blevet skilt og gået fra at have en stor famillie til at være bare mig selv det meste af tiden, søger jeg en der ønsker at overtage leasingaftalen på min skoda superb kombi, da det er tosset at jeg kører rundt i sådan en stor lækker bil alene. Der er tale om modellen 'Skoda Superb Combi 1.6 TDI CR Greenline Elegance' i hvid. Jeg betaler 6.500 sek om måneden inkl. alt (service, forsikring og 2500 km/m). Der er 2 år og 5 måneder tilbage af aftalen, så du kan enten have den i hele den tilbageværende periode eller have den i et stykke tid og så lade en anden overtage aftalen. Den står som ny og kører super godt. Jeg bor i Malmö.
 11. MunterHyrde

  dansk legegruppe malmø

  Storslået idé. Min søn er desværre kun 2,5 år, så han er nok lige lille nok til jeres.
 12. Jeg bruger SEB. Der koster det vidst 25 kr om måneden for en dansk konto hvor de fører lønnen over hver måned. Det betaler jeg nu glædeligt. Synes at de er gode.
 13. MunterHyrde

  Skånes svar på lolland?

  Desværre har de tilsyneladende også et par tosser, der ringer til mægler og siger at de og har fortrudt og ikke vil sælge alligevel netop som man er på vej ned i bilen for at køre til visning
 14. Hos SBAB skal du bare have 5% selv. På den del af lånet der overstiger 85% er renten dog lidt højere, men det skulle ikke være noget problem at få det så længe de ellers tror på at I kan betale tilbage. Du kan ansøge direkte på deres website om et låneløfte.
×