Jump to content
Guest Tq_19

Krig

Recommended Posts

Jude, du ska inte tala till mig! Den første pro isrealske demonstration blev afholdt i Malmø i søndags, og ligesom i København, blev demonstrationen mødt af en stor pro palæstinensisk moddemonstration. Den pro israelske demonstrations slogan var at Israel har lov at forsvare sig, men samtidig blev der udtrykt sympati for alle krigens civile ofre. Moddemonstrationen var åbenbart ikke helt tilfreds og stemningen blev meget trykkende. Da den næstsidste taler skulle på talerstolen, blev strømmen til højtalerne pludselig afbrudt og flasker samt æg fløj igennem luften (4 anholdte). abademonstrat_4_174583a.jpgabademonstrat_7_174597a.jpgPolitiet var for passive mente en pro israeler, og de gamle i demonstrationen frygtede for deres sikkerhed. Politiet valgte at flytte dem bag Malmø rådhus. Samuel Sommarberg, af jødisk afstamning og matematiklærer i Malmø, fortæller hvordan han blev passet op af fem 20 årige og da han prøvede med et "ta det lugnt”, kom svaret prompte: ”jude, du ska inte tala till mig.” Jeps, det lyder rimelig Nazi. Det er sikkert bare en enlig svale, ligesom nazi hilsnerne og truslen om jødeudryddelser var det under moddemonstrationen i København. Ak, de er altså så varmblodede og fyldt med sydlandsk passion, disse eksotiske Palæstinensere - fy fy. Og selvfølgelig kan vi godt forstå dem, for Israel er bare en kæmpe FN uretfærdighed der skal slettes fra landkortet... Fred aldrig, men måske lige en lille puster af en våbenhvile, så Hamas kan blive klar til næste runde. Mere krig, flere martyrer! Iøvrigt så har Luleå Domkirke besluttet at sløjfe årets mindegudstjeneste for Holocausts ofre, som hævn for Israels Gaza krig. Ja, ok... jeg har svært ved at se hvordan Holocausts ofre kan gøres ansvarlige for det der hænder i dag... Ikke desto mindre er det en interessant drejning. Det betyder vel at alle vi europæere en dag kan glemme Holocaust og medlidenheden med dets ofre, og se tilbage på det skete og sige: "De jøder var selv ude om det, se bare hvordan Israel bekriger Hamas". Fy fy onde israelere og på den måde er alle hænder vasket rene - pånær jødernes ;-).

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
nu må folk snart fatte hvor usle de "mennesker" bare er !! det er sguda ikke underligt at israel ikke er glade for dem bare se hvordan de ter sig her og det er ikke bedre dernede... hver og en af de sten/flaskekastende fjolser burde värew deporteret tilbage til gaza så kunne de stå og kaste sten på kampvogne istedte for på fredeligt demonstrerende mennesker der endda viser deres sympati med ALLE civile ofre ... FÖJ nogle undermennesker

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Hvor mange herinde har mulighed for at se for eksempel al Jazeera [...] og man ser uskyldige börn, der er levet dräbt i en FN-skole!!!!! og for så lige at bruge en af de danske kilder: FN-mand: Ingen bevæbnede i bombet skole http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/01/07/152713.htm
Historien om Israelerne der bombede UNRWA skolen (FN) har åbenbart flere svagheder iflg. den canadiske avis The Globe and Mail. Iflg. vidner var der ikke snigskytter i skolen som Israels hær ellers hævdede, men højst overraskende, set i lyset af pressens behandling af episoden, faldt der ingen Israelske granater inde i skolen. Granaterne ramte alle gaden uden for den indmurede skolegård. Dvs. at Israel ikke har beskudt FN skolen. 0129gazaschool500big.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
................
Fedt billede du har fundet. Jeg har altid været stor fan af Frank Hvam. :). Det kan godt være at du synes Israelerne er nogle klovne. Eller at pressen er en klovn. Eller måske at jeg er en lille ond og dum klovn, fordi jeg har vidrebragt en historie fra canadisk presse, der ikke passer ind i Al Jazeera's udlægning af episoden. Men, lad os så få den "sande" version?: Israel majede alle mulige palæstinensere ned. Kvinder og massere børn - Hamas var bare en dum undskyldning for dem. De terrorbombede FN-skolen helt vildt mange gange og tæppebombede hele Gaza. Mange små børn døde og der var blod overalt. Selvom der nu er mange flere palæstinensere end tidligere, så er det stadig den vildeste etniske udrensning vi har set siden Holocaust. Grædende kvinder og mænd overalt - som er helt uskyldige. Faktisk har palæstinenserne slet ikke gjort noget forkert. Når Hamas kæmper mod Israel, så kæmper de aldrig blandt civile, men blandt martyrer - det kan vesten ikke forstå. Og nu tilbage til den vesterlandske udlægning. Igår var der møde mellem Danmark, USA og en række EU lande, deriblandt Holland i København. Ægypten ville ikke være med, på trods af at deres grænse til Gaza er gennemhullet af tuneller. Danmark er klar til at sætte stål bag Israels ønske om at stoppe våbensmuglingen til Gaza. Danmark overvejer at sende noget af flåden derned. Som Per Stig Møller udtaler, så er nøglen til fred at blokere Hamas' adgang til våben. Føj hvor er Per Stig dog ond... Skal du ikke også give ham et klovnebillede?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

UNRWA suspenderer nødhjælp til Gaza... UNRWA har i 60 år leveret nødhjælp til verdens brændpunkter i både krigs- og fredstid. På trods af krigshandlingerne mellem Hamas og Israel har UNRWA utrætteligt forsat deres arbejde med at få mad og forsyninger frem til Gaza. Nu stopper UNRWA uden yderligere varsel alt sin import af nødhjælp til Gaza, da Hamas , ikke bare en gang men to gange på tre dage, har taget nødhjælp fra UNRWA. Evigt ufejlbarlige Hamas, mener at de meget bedre kan dele nødhjælp ud end UNRWA. Så nu har FN besluttet at Hamas selv kan sørge for nødhjælp i fremtiden. De vil ikke forsyne Gaza længere, indtil Hamas leverer alt tilbage som de har taget og lover aldrig at stjæle nødhjælp igen. Så nu er Gaza uden FN nødhjælp - men Hamas ved jo hvad de gør og kan uden tvivl selv sørge for nødhjælp. Hvem har brug for dumme FN i et land fyldt med martyrer? Det var også onde FN der i sin tid oprettede Israel, så det er grænsende til ærekrænkende hvis små stolte palæstinensiske børn skal spise deres nødhjælp... Virkeligt godt gået Hamas! Totalt dumt selvmål at prøve at belære UNRWA om distribution af nødhjælp. Endnu engang er det civile (fremtidige martyrer) der betaler prisen. Dum Israelsk propaganda hævder yderligere at Hamas sælger nødhjælpen, som ellers skulle være gratis delt ud. De nærmeste dage vil sikkert bringe vrede demonstrationer mod FN for at udsulte palæstinenserne og bruge kollektiv afstraffelse. Og så igen, måske ikke? HelpUsHelpGaza.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Dum Israelsk propaganda hævder yderligere at Hamas sælger nødhjælpen' date= som ellers skulle være gratis delt ud. De nærmeste dage vil sikkert bringe vrede demonstrationer mod FN for at udsulte palæstinenserne og bruge kollektiv afstraffelse. Og så igen, måske ikke?11 millioner dollars værd er mange bække små, som bekendt. :cool:
Selv om jeg ikke tror, at nogle tusinde tæpper og 400 nødhjælpsrationer er

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Selv om jeg ikke tror' date=' at nogle tusinde tæpper og 400 nødhjælpsrationer er 11 millioner dollars værd er mange bække små, som bekendt. :cool:
I artiklen du linker til, står der:
Sanktionerne er fortsat på plads, og Israel har for nylig også forhindret den vestligtstøttede palæstinensiske selvstyreregering i at overføre penge til Gaza for at betale sine ansatte der, siger vestlige og palæstinensiske kilder.
Samtidig hævder en populistisk israel-venlig avis, at Isreals højsteret just har gennemtrumfet at ca. 250.000.000 DKK skal overføres fra Israel til Gaza. Dette er skatteindbetalinger Israel har indsamlet på vegne af palæstinenserne. Israels regering er ellers bekymret for at pengene kunne bruges til andet end lønninger. Muligvis pga. sanktioner har man valgt at overføre pengene via lastbiler. Disse lastbiler kommer Hamas nok ikke til at skyde på. Tænk hvis pengene kom til skade! :scared:. Pengene må iøvrigt kun bruges til at betale Fatah ansatte, da Hamas er en meget ond terrorgruppe der bruger martyrskjold, stjæler nødhjælp, skyder med raketter og censurer internettet. Fy fy. Mon ikke om Fatah folk i Gaza er så bange for at få skudt flere knæskaller af, at de bare forærer pengene som en nådesgave til evigt kloge Hamas?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

De tänker inte med huvudet, de lyssnar på sitt hjärta Blot for at runde af, forsøgte støtter af Israel sig med endnu en demonstration i Malmø, da deres sidste demonstration pga. pro-palæstinensere endte i et sådan kaos, at Simon Wiesenthal Centret i Wien kaldte Malmø for Skandinaviens Gaza rede, i et personligt brev til statsminister Reinfeldt. :) Den Israel-venlige demonstration var godt tilfredse med politiets indsats, da de denne gang ikke behøvede at flygte fra pladsen i vild panik, men faktisk fik lov til at gennemføre deres fredelige demonstration. Dog var mange pro-palæstinensere sure, fordi politiet i Malmø har fået deres egen perlesag på halsen. Så det virkede ekstra provokerende at der var så mange betjente. I alt 8 pro-palæstinensere blev anholdt. Bl.a. var en kvindlig betjent blevet træt af at blive kaldt "luder". En pro-palæstinenser havde denne forklaring:

Han (Ali Jebr) ogillar våld och säger att de som skriker och kastar raketer har så mycket ilska i sig som de inte kan behärska. – De tänker inte med huvudet, de lyssnar på sitt hjärta. Ali Jebr lägger även en del av skulden på polisen. Att det är många poliser och bussar på plats triggar i gång killarna. Efter den senaste tidens rapportering om polisens rasistiska glåpord har han märkt en förändring på folks syn på polisen. – Det finns ingen respekt för polisen längre.
Så ifølge Ali Jebr skal man ikke regne med at alle pro-palæstinenserne tænker med hovedet og udviser respekt for politiet. Tak for den noget fordomsfulde advarsel Ali... Jeg ved ikke om dette er en overraskelse for nogen?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Gæst
Dette emne er nu lukket for yderligere svar

×
×
  • Tilføj...