Jump to content
biz

Nu får vi snart lönforhöjelse! (Finansiel Krise til debat)

Recommended Posts

Problemet mer Sverige er at de går med skyklapper på og handler med andre udenom jordslige væsener end resten af verden! Så de er ligeglade.....indtil fogeden banker på døren og be'r om nøglen!
Robert Syndromet...meget á propos. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Det er i høj grad Euroen som styrkes - over de sidste par dage er dollaren også "faldet" ligesom SEK'en er faldet. Det ser ud til at flugten ud af eurozonen til de Skandinaviske "safe havens" er stoppet - overskrift på Bloomberg i dag: "Scandinavian Bonds Suffer Haven Snub after Draghi". Med mindre noget nyt går galt i eurozonen, burde den nu nedafgående trend for SEK fortsætte et stykke tid, især kombineret med at der et stykke tid fremover vil komme "overraskende" dårlige makronøgletal ud for Sverige. Vi skal vel ned omkring 0,80 igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Nu stiger skidtet igen' date=' nogen go forklaring?[/quote'] Ingen rigtigt gode forklaringer. Referatet fra sidste Riksbanksmøde er dog blevet offentliggjort i morges, og det tydes åbenbart som om at yderligere svenske rentesænkninger til fx. oktober er taget af bordet. For kursen er det er nok bare et bump på vej nedad.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Det er Ingves der har været ude og bagatellisere kronens styrke: http://www.bloomberg.com/news/2012-09-18/swedish-krona-climbs-as-ingves-damps-intervention-speculation.html Men ja, enig, formentlig bare et bump på vejen.
Manden er jo en decideret klodsmajor!. Han skal jo ikke svare så direkte på sådanne spørgsmål. Nu er han endt med at tale sin egen valuta op i stedet for ned, når landet står på randen til at ryge ind i en negativ deflationsspiral, eller 20 års langtrukken recession/deflation ligesom i Japan. Centralbankcheferne i Schweiz, Norge og Danmark forsøger at tale deres valutaer ned, så de ikke ryger ind i samme deflationssump som i eurozonen. Sverige burde jo gøre det samme. Han begynder at minde om dengang Danmark havde "Jern-Anker": =bd-15-49.jpg?size=webview

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Nu begynder de første større steder vist at falde... http://www.channelworld.dk/art/220340/svensk-kaempekollaps-expert-kaeden-konkurs
Det var ikke længe efter, at Expert købte en del af de butikker, der blev til overs fra On/Off's konkurs. Jeg havde nu godt nok troet, at det var Siba som røg først, men nu er der kun Elgiganten, MediaMarkt og Siba tilbage af de store kæder...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Det var ikke længe efter' date=' at Expert købte en del af de butikker, der blev til overs fra On/Off's konkurs. Jeg havde nu godt nok troet, at det var Siba som røg først, men nu er der kun Elgiganten, MediaMarkt og Siba tilbage af de store kæder...[/quote'] NetOnNet Kjell & Co er nogen andre produktgrupper, er det ikke? Synes mere Kjell & Co er tilbehør til det man køber ved Expert, Siba, Elgiganten, MediaMarkt og NetOnNet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Den svenske krone er gledet lidt opad de seneste par dage - eller rettere sagt: Euroen er faldet og DKK følger den ned - dollaren er også steget de sidste par dage overfor DKK samt EUR. I dag får SEK dog et mindre fald uafhængigt af dollaren. Dette skyldes at der i morges kom makronøgletal for Sverige for "Consumer Confidence", "Manufacturing Confidence", "Economic Tendency Survey", samt "Trade Balance". Alle var værre end foregående måneds tal og de fleste var værre end "forventet". Kurs lige nu: 87,75

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Ja det har lige været d.1 og vi har lige fået overført penge!
Ja og fra 1. oktober forhøjede Nordea Valutamarginalen fra 0,22 til 0,26 på svenske kroner. Tjekkede lige de andre store banker men ingen ligger så højt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Ja og fra 1. oktober forhøjede Nordea Valutamarginalen fra 0' date='22 til 0,26 på svenske kroner. Tjekkede lige de andre store banker men ingen ligger så højt.[/quote'] Nogen der kan fortælle mig hvad det betyder i kr øre hvis feks man overføre 20000 dkr ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Tilføj...