Jump to content
Sign in to follow this  
Menace

Kødudskæringer - liste?

Recommended Posts

Heps Jeg sidder og leder, med meget lidt succes, efter et kødudskæringsdiagram ligesom denne på dansk: http://plystromle.com/gaarden/?p=124 eller engelsk: http://www.mealsforyou.com/cgi-bin/customize?meatcutsTOC.html Den jeg leder efter skal selvfølgelig være svensk, så jeg kan sammenligne med danske/engelske ord Skal bruges til sousvide, hvilket er en af mine hobbyer (udover øl-brygning og texturas) ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Når jeg brygger bruger jeg maltbazaren.dk Jeg startede med at købe et begyndersæt: http://www.maltbazaren.dk/shop/begyndersaet-favorit-1398p.html Og så tilføjede et par ting. F.eks en stor suppegryde til at mæske i - jeg er dog blevet klogere og hvis jeg skulle starte forfra, vil jeg nok invistere i en 29 L elgryde med det samme en kobber-chiller Og så har jeg købt nogen festfade, de første 2 gange bryggede jeg i 50 cl flasker, men det tager for lang tid for min smag, at stå og rengøre disse. En flaske tager lige så lang tid, for mig, at rengøre som et festfad. 3 festfade erstatter 30 flasker og ca. 1 time i rengøring. men........ brygger ikke særligt tit for tiden da jeg er faldet over interessen i lidt mere speciel madlavning med texturas og sosa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×