Jump to content
Troejborg

Bil i vintertiden..

Recommended Posts

Det kan godt være det er hyggeligt det hvide landskab, men det er bestemt ikke godt for noget som helst.. Nu bliver vi nødt til at have dytten på værksted igen :S.. T skulle på arbejde til aften, og da han bakker ud opdager han at håndbremsen bagi har sat sig fast.. CRAP!, hvad gør man så - mig op og hente noget varmt vand, og ned i garagen med bilen... Det hjalp rent faktisk, utroligt nok... Men nu kan vi jo så ikke bruge håndbremsen.. skønno.. Hvad havde i gjort? Hvad kan man gøre? Går ud fra den skal på værksted og laves - det skulle da helst ikke gerne være meningen at håndbremsen sætter sig fast.. Nu er det godt nok en bil der aldrig har været ude og køre og blive brugt om vinteren - men det burde da ikke have nogen betydning.. Gode råd modtages gerne.. :o)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Uden håndbremse - tja - det er vel bare at sætte bilen i 1. gear når den holder parkeret så ruller den jo ingen steder.... Og så få håndbremsen lavet når værkstedet har tid... Og nej selvfølgelig er det ikke meningen at håndbremsen sætter sig fast... Hvad er det for en bil... Hvor gammel?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Ja selvfølgelig, bilen i gear.. Tænkte jeg ikke lige over da jeg skrev indlægget... Det er en Opel astra OPC fra 2007...
Hvis det er lang tid siden den har været ude og køre er det ganske normalt at håndbremsen kan sætte sig... Det gør den sku på alle biler...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Bilen har kun stået stille over dagen.. Altså han kom hjem ved en otte tiden om morgenen- og var ude og køre igen ved en 22 tiden om aftenen.. Nej den er ikke blevet vasket - så tossede er vi heller ikke :-P Og selve bremserne havde det fint, det var kun håndbremsen eller kablet dertil højst sandsynligt, der synes det skulle sætte sig fast..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Tilføj...