Jump to content
Sign in to follow this  
Kvalm

Snemængder?

Recommended Posts

Har dags dato været en tur i Trelleborg (fra Skivarp - på vej 101 mellem Malmø og Ystad). I almindelig er vejene pænt ryddede og snemængderne overskuelige. Men der er undtagelser ... F.eks. ved indkørsel til Trelleborg - kun halvanden ryddet vognbane. Flere steder undervejs ganske store snedriver - d.v.s. mellem 1 og 2 meter i højde.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Når jeg ser på Trafikken.dk's svenske webcams for Skåne, ser snemængderne ikke alarmerende ud ift. Bornholm. Hvorledes er "virkeligheden" i Trelleborg - Ystad området?
Kørte landskrona-Ystad i går, der var ingen problemer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, det er svært at vide om vi har samme mængder sne som på bornholm -rigeligt er her ihvertfald ;-) Men personligt kan jeg kun takke alle bondemændene for at køre i døgndrift, så vi får ryddet vejene konstant! Vi har ikke haft problemer med at komme på arbejdet overhovedet :-D Men jeg har hørt at folkene oppe i byens villakvarter har haft store problemer, så vi skal nok være glade for at have bønder omkring os... Godt nok har manden så også ryddet sne time efter time, så havde vi haft en 300 m indkørsel, var vi nok også været sneet inde med al den fygning der har været. Ja, der er mange steder hvor der kun er 1-1½ vognbane, men kører man efter forholdende er her ingen problemer:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×