Jump to content
Sign in to follow this  
Michael Rasmussen

Restaurantguide Helsingborg

Recommended Posts

Vi har efterhånden prøvet lidt forskellige restauranter i Helsingborg. Jeg vil derfor gerne lige dele mine erfaringer med andre efter en dårlig oplevelse. Så undgår man forhåbentligvis at andre at går i en dårlig smagsoplevelse. Biblos - Italiensk restaurant i super topklasse. God mad og god betjening. Helt klart vort første valg idag af restauranter i Helsingborg! Helsing - OK restaurant men mere egnet som natclub. Betjening ligeledes ok. La Petite -Slår sig op som ægte fransk restaurant, men burde ikke servere madvarer som restaurant. Sur løgsuppe og kartofler der er dagsgamle(tilberedt for 1-2 dage før servering). I det hele taget var der ikke meget fransk køkken over stedet. atmosfæren i restauranten er dog hyggelig fransk gammeldags. Betjening af personale der absolut foretrækker svenske kunder, og ikke danske...... Der var klar forskelsbehandling på bordet ved siden af os i forhold. Roys fisk och mat - Glimrende fiskerestaurant med god betjening Inom mat & bar - Helt klart et godt sted med god mad og hurtig betjening.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak for tips, må vist prøve "Byblos" :-) Jeg vil anbefale følgende: Gastro - En af det bedste restauranter i Skåne (er blevet kåret til det flere gange) deres Bistro er superb. (http://www.gastro.nu/) Bara Vara - God mad, god stemming, god vin (http://www.baravara.eu/) Mogwai - Byens bedste pizza (også take-away) & over 100 øl på flaske (http://www.mogwaibar.se/Mogwai_ol.html) Le Cardinal - God & billig bøf restaurant, og man får gratis adgang til deres natklub :-) (http://www.lecardinal.se/) Gentile - Rigtig god Italiensk mad (http://www.gentile.se/) Angående Helsing, ja så er det mere deres drinks (især Mojito's man skal gå efter) :-) God Påsk! & Tak for tips! /Brian

Share this post


Link to post
Share on other sites

det var dejligt med lidt ideer til andre spisesteder. vi havner næsten altid på vores favoritrestaurant Danny's Corner i Landskrona. Der er planker og bøffer, og vi har været tilfreds hver gang. I Helsingborg kan vi anbefale Big Budda (Kinesisk)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×