Jump to content
Sign in to follow this  
Michael Rasmussen

Restaurantguide Helsingborg

Recommended Posts

Vi har efterhånden prøvet lidt forskellige restauranter i Helsingborg. Jeg vil derfor gerne lige dele mine erfaringer med andre efter en dårlig oplevelse. Så undgår man forhåbentligvis at andre at går i en dårlig smagsoplevelse. Biblos - Italiensk restaurant i super topklasse. God mad og god betjening. Helt klart vort første valg idag af restauranter i Helsingborg! Helsing - OK restaurant men mere egnet som natclub. Betjening ligeledes ok. La Petite -Slår sig op som ægte fransk restaurant, men burde ikke servere madvarer som restaurant. Sur løgsuppe og kartofler der er dagsgamle(tilberedt for 1-2 dage før servering). I det hele taget var der ikke meget fransk køkken over stedet. atmosfæren i restauranten er dog hyggelig fransk gammeldags. Betjening af personale der absolut foretrækker svenske kunder, og ikke danske...... Der var klar forskelsbehandling på bordet ved siden af os i forhold. Roys fisk och mat - Glimrende fiskerestaurant med god betjening Inom mat & bar - Helt klart et godt sted med god mad og hurtig betjening.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak for tips, må vist prøve "Byblos" :-) Jeg vil anbefale følgende: Gastro - En af det bedste restauranter i Skåne (er blevet kåret til det flere gange) deres Bistro er superb. (http://www.gastro.nu/) Bara Vara - God mad, god stemming, god vin (http://www.baravara.eu/) Mogwai - Byens bedste pizza (også take-away) & over 100 øl på flaske (http://www.mogwaibar.se/Mogwai_ol.html) Le Cardinal - God & billig bøf restaurant, og man får gratis adgang til deres natklub :-) (http://www.lecardinal.se/) Gentile - Rigtig god Italiensk mad (http://www.gentile.se/) Angående Helsing, ja så er det mere deres drinks (især Mojito's man skal gå efter) :-) God Påsk! & Tak for tips! /Brian

Share this post


Link to post
Share on other sites

det var dejligt med lidt ideer til andre spisesteder. vi havner næsten altid på vores favoritrestaurant Danny's Corner i Landskrona. Der er planker og bøffer, og vi har været tilfreds hver gang. I Helsingborg kan vi anbefale Big Budda (Kinesisk)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...