Jump to content
Gio

Ekstra politi-opbud på Lernacken til morgen (normal trafik igen)

Recommended Posts

Som mange af jer sikkert har set på SMS-adviseringen, så er der ekstra politi på broen her til morgen. Der skiltes 90 -> 70 -> 50 -> 30 meget tidligt ned mod Lernacken Der sluses herefter ind til ét spor og tjekkes kørekort m.m. Kl 06:30 var det ikke noget problem - men det kan tænkes at det propper til senere. http://dk.oresundsbron.com/page/2370 Starttid: 2011-07-23 01:49 Forventet sluttid: 2011-07-23 12:00 Placering: Øresundsbron Til: Lernacken, betalingsanlæg Retning: Mod Danmark Hændelse: Ventetid i betalingsanlægget Restriktion: Risiko for langsom trafik Kommentar: Väntetiden är beroende på Trafikmängd mot Danmark. Kör i extra god tid.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1516216/Harda-bilkontroller-pa-Oresundsbron.html Polisen är mycket förtegen om vad det är man letar efter i samband med kontrollen. – Det kan jag inte gå in på i nuläget, säger Skånepolisens informatör Marie Persson. *suk* - de aner ikke en kæft om hvad de skal kigge efter, men terrorangrebet i Oslo har nu givet dem en god undskyldning for at kontrollere alt hvad de lyster.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Hvordan kan du udlede at de ikke aner en kæft om hvad de leder efter bare fordi de ikke råber det ud i pressen?
Simpel logik. Allerede fra lidt over midnat stod det klart, at der var tale om en norsk gerningsmand. Ok - der gik måske lidt ekstra tid tabt i forbindelse med politisk korrekthed indtil det klart blev kommunikeret ud at gerningsmanden var "etnisk norsk", og folk forstod hvad det betød. Hvad skulle formålet være med at kontrollere alle ved grænsen mellem Sverige og Danmark, når der ikke længere er tale om udlændinge som kunne finde på at stikke af?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Det var allerede omkring 20-21 tiden det blev meldt ud at gerningsmanden var hvid og Norsk. Desværre havde medierne for travlt med deres al-Queda teorier til at melde det ud. Niels Brinck på News var endda ude i en søforklaring om at han måtte være konverteret. Ang din mening om politiets handlinger må jeg straks anbefale dig at søge jobbet som svensk rigspolitichef siden du i kaoset er bedre tænkende, bedre informeret og må ha noget viden som svensk politi mangler siden de tilsyneladende spilder alles tid med at tjekke udrejsende.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Ang din mening om politiets handlinger må jeg straks anbefale dig at søge jobbet som svensk rigspolitichef siden du i kaoset er bedre tænkende, bedre informeret og må ha noget viden som svensk politi mangler siden de tilsyneladende spilder alles tid med at tjekke udrejsende.
At begynde at lave skærpet grænsekontrol er jo sådan en refleksreaktion fra de involverede myndigheder. De er så stoppet med den ekstra kontrol nu. Nogen må have tænkt over om det forsat gav mening. Men ok - det er ikke hver dag at nogen terrorbomber og skyder løs i Nabolandet, så man kan vel ikke forlange at al efterfølgende reaktion skal være rationel.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Ja jeg vil nu personligt hellere have, at de har ekstra grænsekontrol umiddelbart efter sådan en hændelse og indtil de ved, hvordan det forholder sig, fremfor at de ikke gør en klap og dermed risikerer, at nogle, der ikke burde, fik krydset grænsen. Men sådan er vi jo så forskellige...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Vidner har fortalt politiet at der var 2 gerningsmænd på øen: http://www.b.dk/globalt/oejenvidner-der-var-to-gerningsmaend Ku det være en grund til udrejsekontrol af Sverige? Er det rationelt nok for dig?
Nope! Når de ikke har noget som helst signalement at gå efter, hvordan skal de så kunne opdage en evt. ekstra gerningsmand fra en terrordåd i Norge? Stoppe alle biler med norske plader/pas/kørekort og tilbageholde dem et par dage? Stoppe og tilbageholde alle muslimer et par dage? Alle "nynazistisk udseende? Stoppe og tilbageholde alle de par tusinde, som ser bare det mindste mistænkelige ud? Stoppe og tilbageholde alle dem, som ser nervøse ud? Hvordan ser man på nogen om de har været med til terror i Oslo? Og hvad skulle de spørge om ud over hvor folk kommer fra og er på vej hen? "Har, du tilfældigvis været med til at bombe Oslo centrum eller skyde en masse teenagere ude på en ø?". Hvis der rent faktisk var en gerningsmand mere er sandsynligheden for at han/hun bliver opdaget af en sådan grænsekontrol minimal. Med mindre vedkommende rent faktisk sad med blod på tøjet og lugtede af krudt, men så dumme er terrorister sjældent. Jeg køber dog argumentet med at en grænsekontrol kan få mange folk til at føle sig mere trygge lige i timerne efter sådan en skræk-event.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Jeg køber dog argumentet med at en grænsekontrol kan få mange folk til at føle sig mere trygge lige i timerne efter sådan en skræk-event.
Og her har du så det primære argument til det show... Og mange af den slags som viser myndigheden i offentligheden igang med at foretage sig noget... Det demonstrerer handlekraft overfor den almindelige borger og skaber tryghed, hvor falsk den end måtte være...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Tilføj...