Jump to content
Sign in to follow this  
Troejborg

"Broen"

Recommended Posts

Nogen der skal se den nye tv-serie "Broen"? :D En ny dansk/svensk serie, hvor der vist sker en mord på broen, men den ene halvdel af kroppen er en svensk person og den anden halvdel en dansk person... Og så følger man vist nok et dansk/svensk samarbejde om mordsagen... Da meget "sjovt" at man vælger, at lave sådan et samarbejde, på den gode måde altså :) Gad vide hvornår de egentlig har optaget det?... jeg mener, broen må da ha' været lukket på et tidspunkt, pga. dét :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Afsnit 1 i aften på DR havde den værste billedkvalitet på en serie jeg har set i årevis. Det lignede de havde trukket alt igennem brun sovs, derefter fjernet 85% af farverne og krydret med lidt slør. Det var ret ulideligt at se på og heri ligger muligvis en del af grunden til min ret store ligegyldighed overfor fortsættelsen. Det eneste positive jeg bemærkede var den svenske betjents særprægede menneskelige egenskaber :-) Spøjst iøvrigt når man kender steder at se f.eks omtalte scene ved Serenadgatan forsøgt placeret ude ved Torsoen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Afsnit 1 i aften på DR havde den værste billedkvalitet på en serie jeg har set i årevis. Det lignede de havde trukket alt igennem brun sovs' date=' derefter fjernet 85% af farverne og krydret med lidt slør.[/quote'] Enig. Det var ikke specielt godt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
optagelserne fra Serenadgatan (der hvor rude bliver slået ind med en økse) er ca et halvt år siden! så jeg vil gætte på a det må være lige der omkring broen har været lukket også!
Ja det passer meget godt det var vi har udstyr ude til dem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×