Jump to content
LotsOfFreckles

Biograf i Malmö området??

Recommended Posts

Kommer an på hvad du leder efter, men synes generelt de er ringere i Malmø end i København... Det bedste i Sverige er dog at man kan få varme chips... :) Filmstaden har normalt bedste udvalg af film og udmærkede sale. Royal har den "autentiske" biografstemning og god plads til lange ben. Entré har jeg kun besøgt en enkelt gang - i en lille sal, og det var ikke nogen videre oplevelse. Så er der vist også et par småbiografer, men dem har jeg aldrig besøgt. Plejer som regel at tage i bio i København :th2:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har været både i Filmstaden og Royal - Filmstaden er lige som Palads i KBH, dog syns jeg stemningen er bedre i filmstaden end i Pallads. Royal er lidt ala Imperial, dog en mindre sal - men eftersigende sveriges største lærred. Var inde og se TinTin i lørdags, og oplevelsen var super - og som homer siger, masser af benplads. Især til en som mig som er 194cm lang/høj :-) Det jeg godt kan lide i begge, er at der kommer en af personalet op på scenen og præsentere filmen og siger velkommen. Det er god stil syns jeg.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Vi plejer at tage i Entré eller den nyrenoverede Royal, selvom hyggen er større i Filmstaden i Lund(hvor den gamle sal er utrolig flot og stemningsfuld) og Malmö samt i Spegeln, men vi foretrækker ordentlige stole i stedet for gamle hønserækker:o)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu

×