Jump to content
Kim Andersen

2 + 2 er ikke altid 4

Recommended Posts

Så længe de har den på bånd er det jo fint nok. Der findes flere services hvor call centre er forbundet med optagerenheder. Nogle af dem formår endda at lave et skrift af samtalen, men det er vist ikke helt godt endnu. Dog vil jeg mene at den telefonisk kontakt bør være underbygget af noget andet mere konkret, men jeg er desværre ikke jurist

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
I denne sag har arbejdsskadestyrelsen truffet en afgørelse, modpartens forsikringsselskabet tager telefonisk kontakt med skadelidtes nuværende arbejdsskiver, som svarer på et par spørgsmål mod bedre viden da han ikke kender til sagen kerne, mindre end 24 timer før tidsfristen udløber for indsigelse, fordi de ikke kan nå at sende brev med spørgsmål som skadelidtes arbejdsskiver kunne tale med hans ansatte om og spørger indtil så forsikringsselskabet kunne få brevet retur med posten inden udløb. Denne telefonisk kontakt var et genial træk da skadelidte blot et cpr.nr og en udgift som de helst ikke vil have. Hvilket lykkes fordi der var en arbejdsskiver i den anden ende som ikke stille spørgsmål og undren over disse spørgsmål i en telefon.
Hvis han har opgivet usande informationer som har skadet sagen, så må man bevise at dette ikke er tilfældet. I første omgang til forsikringsselskabet og hvis de nægter så tage den i retten.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Det er ikke usande' date=' [b']men udtagelse mod bedre viden som har skadet sagen.
Men hvis han har talt mod bedre vidende, så har han altså talt usandt, og du kan gå rettens vej "mod bedre vidende" på trods af kendskab til kendsgerningerne eller sagens rette sammenhæng Poul Schlüter vidste alt. Og dermed talte han mod bedre vidende under den ophedede tamil-debat 25. april, hvor han sagde, at intet var fejet ind under gulvtæppet BT91B.T. (avis), 1991. (fra Den danske ordbog: http://ordnet.dk/ddo/ )

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Tilføj...