Jump to content
larscph

Tolden ved broen og færgerne

Recommended Posts

Fin forklaring de smider efter EU kommisionen. Men tæller det så den spritkontrol som de ynder at lave midt i arbejdstiden og lige til fyraften på hverdage? Regner de virkelig med at der er så mange fulde svenskere (eller danskere) der vælger at køre til Sverige i det tidsrum? Og gad vide hvor meget der er pyntet på de tal, for at de ikke får EU kommisionen på nakken?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
De er nu da egentlig en ganske god hit-rate :) http://www.sydsvenskan.se/sverige/kritiserade-kontroller-ger-resultat 141 beslag samlet ved kontrol af 254 køretøjer! De tæller dog formentlig ikke dem med hvor de bare hilser pænt på en og spørger hvor man skal hen :)
Det kan jeg så garantere dig for de ikke gør... For det ser jo ikke pænt ud i statistikken hvis de skal sige at de har fanget 141 biler ud af måske 5.000...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Og gad vide hvor meget der er pyntet på de tal, for at de ikke får EU kommisionen på nakken?
Tal er pisse taknemmelige og to plus to giver ikke nødvendigvis 4. Og hvilke tal har de brugt som grundlag og hvordan. Lad os antage, at tallene stemmer, og at de er fra hver irriterende kontrol på Lernacken. Spritkontrol, kørekortskontrol, told-, våben- og whateverkontrol. De har kigget på 0,12 procent af krydsende biler i en 2 ugers periode. Og her har de fanget 141 skurke. Havde de tjekket 100 procent, ville de i samme 2 ugers periode have fanget 117500 skurke. Pr. dag vil det være 8393 eller pr. time 350 skurke. Tror vi på den? Hvis det kun baserer sig på tips - så lad dog være med at lave alle de stikprøver. Og hvis de virkelig fanger så mange på broen, hvorfor er der så meget råddenskab i Malmö (og hvorfor har polisen endnu ikke fanget dem, der stjal min motorhjelm) :mad: Mon ikke snarere at det er en rød løgn. Vh, Lars.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Tilføj...