Jump to content
Sign in to follow this  
mark00

Kamera i tunnelen ?

Recommended Posts

Hej Har i dag kørt ca. 135 km lige indtil tunnelen starter, men sænket farten til 90 km hurtigt. Jeg skulle på arb, og var lidt sent på den, så var op på 135 km lige indtil tunnelen starter, men er bekymret for , at jeg bliver taget i fartkontrol og mister kørekort . Mit kørekort er forbundet med mit job, så håber ikke jeg mister det. Men kan ikke lade være med at tænke, at der er kamera i tunnelen , som har taget billeder. Normalt køre jeg kun 90 km i tunnelen, men i dag havde jeg stress og skulle skynde mig, så tænkte ikke rigtigt over det. Håber der er nogen, der kan be/afkræfte , om der er kamera i tunnelen til at måle farten.. Personligt mener jeg , de skal gøre opmærksom på det, og så stoppe en for at give bøde med det samme... Jeg kom fra Malmø mod København.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Det er der ikke. Så bare rolig. Har kørt over 300 dernede fornylig og ingenting der blinkede andet end mine forlygter.... :D
Jeg siger mange tak for hjælpen.. Er nu mere rolig. Men det betyder ikke , jeg bare køre derud af i tunnelen...he he. Holder den på 90 km, så kan jeg i hvertfald sove trygt..;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har også tit kørt over 200 km/t dernede om natten uden nogensinde at have haft problemer. Men pas på, der er nogle gange fartkontrol. Og så bør man uanset hvad naturligvis køre forsvarligt, jeg har kun gjort det når der var helt tomt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nogle gange vill jeg ønske at der var lidt mere kontrol i tunellen. Kunne huske at en blå audi kom kørende VIRKELIG stærkt! Det vist en som ikke er glad for livet tænkte jeg:(
Mule / Rikke din skulle vel aldrig være blå? ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sådan et brev har jeg hængende herhjemme i glas og ramme :D Fik en advokat til at skrive et brev om at de overtræder privatlivets fred og at det er dybt ulovligt. Han fik aldrig noget svar.... De kommenterede i brevet at jeg kørte og snakkede i mobiltlf med over 200 km/t nede i tunnelen :D Hvad de så ikke vidste var at jeg har BT i bilen, så det har nok været imens jeg har kløet mig lidt på øret!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×