Jump to content
biz

Broavgifter kan finansiera Öresundsmetro..

Recommended Posts

Skåne, 8 feb [h=2]Broavgifter kan finansiera Öresundsmetro[/h] Skåne 08 feb 18:33 En modell för att finansiera en tunnelbana mellan Malmö och Köpenhamn är att använda broavgifterna från Öresundsbron, efter att bron är avbetald runt år 2030. Det säger Anders Rubin (S), kommunaltråd i Malmö, till P4 Malmöhus.
Sådan, så undgår vi at det bli´r for billigt og at folk rent faktisk vil benytte broen i fremtiden! :rolleye: Og hvad mon en enkeltbillet til metroen under havet kommer til at koste.. 150DKr? :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Klovnen glemte bare at overskudet fra Øresundsbroen går til opførelsen af Femmern, som udelukkende bliver financieret af Danmark. Den eneste variabel er hvis man i Danmark sparker gang i en Ebeltoftforbindelse eller en decideret Kattegat forbindelse som også har været på tale. Men om igen, Femmern betales af Danmark så den kan han glemme alt om. Man kan også næsten antage at de 3,7 millioner borger som regionen omfatter kommer jo sikkert ikke at have samme overskud i tegnedrengen de næste 10 år, så hvordan i alverden skulle man kunne skaffe alle de pendlere som det vil kræve at betale alt dette.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Tilføj...