Jump to content
Sign in to follow this  
repeat

Ny slagter i Svedala

Recommended Posts

Ville lige slå et slag for en "ny" slagter i Svedala. Der er en dansk uddannet slagter som har åbnet et charcuteri her i byen. Har været dernede en del gange efterhånden, og det er super god kvalitet, og rigtig gode priser. Han er desuden uddannet kok, så de tilbyder hele pakken efterhånden. Dagens ret hver dag, smørrebrød og flæskestegs sandwich. Og det smager godt:-) Reserverede min flæskesteg til juleaften forleden. En mellemkam til 89,- kg. Det synes jeg faktisk er ok pris:-) Prøv det jer der bor i nærheden. Han er super flink og meget snaksaglig:-) Mener han hedder Henrik.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glemte lige at skrive hvor han ligger, for kan ikke selv finde ham på google:-) Addressen må være Företagsgatan 10. Han ligger i en stor blå lager hal, hvor Fransson & Book ligger i den anden side. Undskyld for forglemmelsen;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tror noget i retningen af Man-Fre 10-18 og lørdag sikkert lidt tidligere. Fandt lige ud af det er nummer 8, ikke nummer 10:-) Det er næsten lige bag McD. Stod dernede en dag og tænkte "Hvorfor bruge 65,- på et meal, når jeg kan købe en hjemmelavet flæskestegssandwich til 45,-" Så det blev det gangen efter:-) God fornøjelse hvis du tager derned:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×