Jump to content
Sign in to follow this  
Kasper H

indbrud i min bil, Läns forsikringer

Recommended Posts

hejsa, jeg havde indbrud i min bil i søndags og fik stjålet noget rigtigt dyrt foto gear. når jeg læser i min police står kun alufælge og uoriginalt udstyr til bilen, som undtagelser hvor de kun dækker en procentdel. er der nogen der har haft indbrud i deres biler og ved hvordan det fungerer i Sverige? - fordi i DK er det jo indbo forsikringen der dækker indbrud i bilen, men jeg har hørt det er bilforsikringen der dækker i sverige.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så vidt jeg ved så er det hjemforsikringen der skal däkke det i bilen. Men det kräver vist en tillägsforsikring. Som udgangspunkt så er det meget svärt at få däkket dyre ting. Forsikringen har et aktsamhetskrav, det er vist ikke opfyldt i dette tilfälde.

Share this post


Link to post
Share on other sites
er der nogen der har haft indbrud i deres biler og ved hvordan det fungerer i Sverige? - fordi i DK er det jo indbo forsikringen der dækker indbrud i bilen, men jeg har hørt det er bilforsikringen der dækker i sverige.
Ikke nødvendigvis, havde en kollega i DK som havde indbrud i sin bil og fik stjålet en bærbar fra bagagerummet, den ville forsikringen ikke dække fordi de mente det var uforsigtigt at ligge den der...

Share this post


Link to post
Share on other sites

det er jo umuligt ikke at komme i en situation hvor man skal forlade sin bil med værdier i. som jeg kan se det her: http://www.lansforsakringar.se/globalassets/skane/dokument/villkor/01611-villkor-villahem-b50.pdf står der: Grundförsäkring, lösegendom Lösöre på annan plats än den fastighet som anges i försäkringsbrevet max 50 000kr men synes også jeg så at kamera udstyr osv var særligt fordi det var attraktivt at stjæle?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Men du har vel anmeldt det til forsikringen? Det kan man godt gøre inden man har fået kopien af politi anmeldelsen. Jeg tror ikke du får så meget ud af det, de vil nok bare sige at det ikke var et sikkert sted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg var ude for det samme. Kommer selvfølgelig an på forsikringen, men min ville ikke betale for en kamerataske med udstyr for +10K da det tilhører "særligt udstyr" som tyve går efter. Btw, anmelder du jo til politiet online og skriver sags nummeret i din forsikringsanmeldelse. Det er normalt din indboforsikring der dækker. (eller i den der står at det ikke er dækket)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×