lemike

Levere bil tilbage

3 indlæg i dette emne

Vi er flyttet tilbage til dk og skal nu levere vores svenske bil tilbage til forhandleren. 

I Danmark kan man stille sin bil hos forhandleren og sige at man ikke kan/vil betale på restbeløbet (kun hvis det er igennem et financeringsselskab). 

Er der nogen der ved om den regel også gælder i Sverige? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Lad være! Det er jo præcist sådan noget som gør at man skal diskutere frem og tilbage for at få lov til at låne penge til bil, hus, alt muligt her ovre som dansker fordi der er dårlige erfaringer med dem som løber fra regningen.

Paul likes this

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Hvis du vil afvikle bil og gæld, så start med at kontakte finansieringsselskabet, og spørg dem, om du kan indfrie restgælden med værdien af bilen (den *bør* være mere værd end restgælden). De fleste billån kan indfries enkelt for restgælden og et meget lille gebyr.

Så Sælg bilen til en forhandler og beting dig, at du får restgælden indfriet ved salget. De kan slå den op direkte, og se om de vil betale den sum for bilen. Det er ikke så svært, medmindre bilen ikke er gælden værd, hvilket ville være usædvanligt.

At stoppe med at betale og blot stille bilen hos forhandleren er ikke produktivt, og kan ende med at du står med en mærkelig restgæld, som de vil prøve at inddrive i Danmark. I værste fald vil forhandleren ikke kendes ved bilen, og så hæfter du fortsat, både for lån og til den svenske stat.

Prøv med en dialog - det er typisk ikke forhandleren, som er udlåneren, men blot den som har arrangeret lånet ved købet

larscph likes this

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!


Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.


Log ind nu