Jump to content
Sign in to follow this  
LAW

Frakendelse af føreretten!

Recommended Posts

Vi kan hurtig blive enige om at spritkørsel er dumt - Det gjorde jeg 1 gang og blev heldigvis stoppet. Så er det uddebatteret.

Kan du blive ubetinget frakend kørekortet i Danmark ved spritkørsel.... Det mente den dansk ret jeg kunne, men har forsat mit svenske kørekort og ingen ballade i Sverige. Altså kun dømt til ubetinget frakendelse af føreretten (Ikke førekortet) i 3 år- - - Ifgl. dom udløber den 24.04.2020 og jeg må da kører bil i Damark igen.... TROEDE JEG.....!!!!!!!!!!

Heldigvis tog jeg kontakt til politiet i Danmark, som ikke mener det sammen som jeg... Ifgl. politiet i Danmark, skal jeg op til en ny køreprøve i teoriprøve i Danmark - - - - - Nu er mit spørgsmål.... Er det helt korrekt, det de forlanger.... Jeg skal simpelthen flytte min adresse hjem til Danmark for at få lov nogensinde at køre i danmark, men mit kørekort er gyldigt nok i andre lande i verden incl. EU.???????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ubetinget frakendelse af kørekort - hos kørekort-guiden.dk

Cirkulære om kørekort - Justitsministeriet (søg efter "ubetinget", bl.a. kapitel 6, §66, stk. 3)

Iøvrigt, hvis man ikke (længere) er dansk statsborger kan man, under skærpede omstændigheder alt efter hvad man har gjort, blive udvist fra Danmark med indrejseforbud, dvs. man kan ikke længere lovligt opholde sig i Danmark. Dette er f.eks. sket i sager om østeuropæiske langturschauffører der er taget for spirituskørsel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×