Jump to content

Danishdude

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Danishdude


 1. Det kan du sikkert have ret i, men mange lande accepterer jo dobbelt statsborgerskab, så det er jeg ikke så bange for. I øvrigt samarbejder de nordiske ambassader flere steder i udlandet og dækker ind for hinanden dér hvor fx kun Danmark eller Sverige har en repræsentation.


 2. Jeg har tænkt mig at søge dobbelt statsborgerskab, nu det bliver tillladt, dels fordi jeg ønsker at integrere mig yderligere i det land, som jeg har boet i i 8 åt, dels for at "genvinde" min stemmeret (godt nok til svenske valg og ikke danske). Er der nogen der kan gennemskue, om det kan få nogen negative konsekvenser for os? Jeg kan kun se fordele ved at have dobbelt stattsborgerskab, men vil gerne høre andres meninger.


 3. Er der nogen der kan anbefale et godt værksted til service af en SEAT Leon? Jeg har tidligere brugt Din Bil, men jeg synes de er alt for dyre. De vil have 6800 SEK for en lille service: "Servicepriset är 6800 kr och då ingår byte av olja och filter till motorn samt inspektion, byte av bromsvätska, kupéfilter, luftfilter och bränslefilter". Jeg er sikker på at jeg kun betalte omkring 4000 kroner for blot 3-4 år siden for en lille service, så jeg forstår ikke den voldsomme pris nu.


 4. Nej, hvorfor skulle jeg dog gøre det? Der har bare ikke været nogen indlæg, som krævede et svar fra mig, og i sidste ende har vi jo hver især vores egen opfattelse af hvordan svenskere og danskere kører. Men rart at læse at den svenske lovgivning ikke fritager dem fra at bruge blinkeren - jeg var næsten kommet i tvivl :-)


 5. Jeg har selv oplevet det samme, da jeg var parkeret på Amager Strandvej. Mit forsikringsselskab (Länsförsäkringer) betalte uden at gøre vrøvl selv om der ikke var tegn på indbrud. Men jeg havde inde skaffet mig en politianmeldelse, og hvor politiet gjorde mig opmærksom på at der havde været flere indbrud i biler samme sted samme dag, og at de før havde hørt om at indbrudstyve opererede med en elektronisk dims der blokerede for låsen, når man forsøger at låse bilen med fjernbetjeningen.

×
×
 • Create New...