Jump to content

Sus86

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Sus86

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hejsa så er vi flyttet til Oxie og så småt faldet til. Vil høre om der nogen der kender til sports aktiviteter så som fodbold/gymnastik/svømning for børn i alderen 4-5? Eventuelt link eller hjemmeside. Gerne her i Oxie :)
 2. Sus86

  El og vand

  Det lyder ganske smart ? Ka du måske hjælpe mig med betydningen for nätavgift? Jeg har ihvertfald meget at lære endnu? ??
 3. Sus86

  El og vand

  Hejsa vi er en fam der lige er flyttet ril malmø og vil høre hvad i vil anbefale os at vælge i forhold til el selskab samt vand? Nogle anbefalinger
 4. Ja vi skal bo i Oxie :) ej det lyder jo perfekt, er han langsom med sit arbejde? Tænker mere nu når han er en ældre mand :)
 5. Hejsa har brug for en alt mulig mand til at få lagt laminat gulv samt nye lister og paneler. Nogle herinde der kan give et tilbud? Eller kender en som ka udføre dette Arb?
 6. Tusind tak for svar hillsurfer og bs ?
 7. Hejsa, vi har købt et rækkehus på Kristinebergsvägen i Oxie og skal flytte til september. Vi har længe overvejet at flytte, mest grundet hvad vi kan få af hus i forhold til køb på Amager. Jeg er meget spændt på hvordan det vil gå vores 3 børn i alderen 5,4 og 3 måneder? Er der nogle der vil dele deres start på livet i Oxie/malmø? Mvh safa
×
×
 • Create New...