Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Måske jeg skal vente til en anden dag, hvor Himmelen hænger lavere? 🌞 (ingen mangel på emojis foreløbig)
 3. Træerne vokser ikke ind i Himmelen, tilsyneladende. Jeg kan heller ikke bladre i mellem tråde med flere sider - men skal indsætte link manuelt. Eksempel: http://www.sunddebat.com/topic/39631-trække-brugere-tilbage-til-sunddebat/ & https://www.sunddebat.com/topic/39631-trække-brugere-tilbage-til-sunddebat/page/2/
 4. Der er kuk i min profil. Når jeg prøver at rette i profilen er der ikke noget at rette i, selvom der fremgår flere informationer af selve profilen.
 5. Denne tråd virker ikke. Jeg kan ikke gå tilbage i tråden. Det er heller ikke muligt at se hvornår Gio postede sit svar, dvs. det kan være et ældre svar som på grund af kuk i systemet har mistet tidspunktet for besvarelse.
 6. Ja, vi er nogle som checker ind reglmæssigt 🙃
 7. *tjekkede lige* ...jow - der er sgu' stadig liv i sunddebat-serveren 😁
 8. Gulag

  Hussalg

  Jeg står i sammen situation, dvs. har arbejdet i DK, sovet i sverige og har haft 0 at gøre med skattemyndighederne i SE i 14 år. Sælger så nu med en gevindst for at bo i DK - nyt boligkøb. Jeg har læst flere tråde på forumet her og jeg kan stadig ikke helt greje det her med UPPSKOV. Hvad er det Superior mener med "deklarere drypvis henover en årrække og derved slippe for reavinstskatt??"
 9. Hej, bliver Øresundspendler pr 1/3 2021 og vil derfor fremover få udbetalt min løn i Sverige. Jeg har Jyske Bank i Danmark - er der nogen gode råd til banker som er "nemme" at arbejde med i Sverige og hvordan man nemmest får en bankkonti i Sverige selvom man er bosiddende i Danmark ?
 10. En gammel tråd men, jeg mangler simpelthen også sådan et timeskema men dog kun til ugebasis/14 dags periode, nogen der kan hjælpe ????
 11. Ved godt det er en gammel tråd, jeg kunne heller ikke finde feltet i 2021. Men tror ikke man har ret til at trække renter fra hvis man er "Begrænset Skatte pligtig", men kan hvis man overgår til "Grændsegænger Reglen". Som jeg læser det kan man ikke bare switch rundt mellem Grændsegænger/Begrænset skattepligtig, noget med man skal havde taget stilling til det inden 31/August? Jeg kan dog se de sidste par år har jeg kunne trække renteudgifter ?, men ved ikke om jeg stod som grændsegænger, pdf'en fra tidligere år skriver jeg er begrænset skattepligtig, og har kunne trække renterne fra. Det kan være skats system der skriver begrændset skattepligtig fordi jeg åbenbart er det nu. Det er ikke sikkert jeg var det tidligere :( hmmm....
 12. Jeg tror nu det er helt bevidst. Hun vil nok ikke risikere, at én eller anden begynder at stalke hende.
 13. Haha... nå, hun er ikke så hurtig til at redigere/uploade. Vh, Lars.
 14. Selvom den charmerende Noraly gør et rigtig godt job, så må jeg jo nok indse at klippene på Youtube ikke er helt friske.
 15. Pengepungen. ? Når søgemaskiner, hostingselskaber og ejere af hjemmesider skal til lommerne, så kommer der hurtigt algoritmer, som enten fjerner forældede og ubrugelige oplysninger, eller prissætter kunderne efter kvaliteten og kvantiteten af deres bidrag. Edit: Helt apropos, jeg var netop nødt til at slette et tidligere oploadet billede for at kunne oploade et nyt billede i en anden tråd her på debatten. Det viser sig, at der max. kan oploades for 500 kb filer.
 16. Hvem skal så afgøre hvad der er "forældet" eller ej? ?
 17. Det er jo kun fordi det stadig er gratis eller latterligt billigt at lade gammelt ragelse ligge og flyde rundt på nettet. Der kommer vel en dag, hvor det går op for folk, hvor meget energi der går til at lagre gamle og ubrugelige oplysninger på servere rundt om i verden. En god idé kunne være at lægge en skat på forældede og ubrugelige oplysninger på nettet. Der spildes jo strøm på at det er tilgængeligt.
 18. €33, ja, og det er bare for en MC. Okay, og klippet er helt fresh. Fantastisk vejr.
 19. Det er ikke kun os, der finder broen dyr. Selv den charmerende Noraly bliver chokeret over de 33€, der skal falde efter passagen: https://www.youtube.com/watch?v=nFflhVuJGN8 6:15 Vh, Lars.
 20. Jeg syntes faktisk at noget af det mest fantatiske ved internet er, at det husker for evigt! :) Men ja check altid datoen...
 21. Jeg syntes jo det er hyggeligt sitet stadig findes - jeg flyttede til Sverige i September 2004 først på landet nord for Eslöv og siden til Malmö først i hus og nu lejlighed i Västra Hamnen. SIden var uvurderlig vigtig da jeg flyttede for at finde information - men ja det er bare anderledes i dag. Jeg kommer ikke til at flytte til Danmark igen, er blevet svensk statsborger og har fået barn som er svensk og jeg befinder mig bare rigtig godt her. Om tiden er kørt for forum som dette ved jeg ikke egentlig, men det er nok ikke længere så eksotisk og nyt - men problemerne på tværs af to lande findes i høj grad stadig - bare endnu mere synligt her i år med Corona og alt det som det har ført med sig. Men ja, det er mest andre platforme der har med Øresunds spørgsmål at gøre nu for tiden. Siden her har vel ikke været aktiv i 10 år, men jeg syntes stadig det er hyggeligt at kigge forbi i ny og næ.
 22. Jeg røg jo også "kun" retur p.g.a. kærlighed. At det så viste sig fra en helt anden side hurtigt senere, tja - det kan jeg kun lære af. Jeg er dog glad for at være kommet retur til fødebyen, da mine forældre efterhånden er oppe i alderen - og jeg kan være i nærheden og hjælpe. Ja - internet-fora er nok ikke så bevendte længere...og dog. Det kræver man gider at følge med, deltage, bidrage. Men mange har nok svært ved at finde tiden til det, i en travl hverdag. Om man bor på den svenske eller danske side, gør nok ikke den store forskel. Set i bakspejlet, så er det helt sindssygt så mange timer jeg har brugt herinde. Først som almindelig bruger i 2002-2003 - og senere som moderator. Og ja - det gør da lidt naller at se luften gå ud af ballonen, bestemt. Men man skal ikke altid forsøge at holde liv i fortidens sysler, når fokus og behov, helt naturligt, har flyttet sig et andet sted hen over tid. Der kunne skrives bøger om vores debatter herinde, og de venskaber og erfaringer der er blevet knyttet og draget som konsekvens. Intet af det ville jeg være foruden, da det (også) hjalp mig gevaldigt til at finde ud af hvad Sverige var for en størrelse. (Arh - ok, som moderator har der været tilfælde hvor det blev lige en kende for spændende, når troll's og brøleaber blev personlige, og begyndte på alt muligt knald udenfor debatten. Men dét kom vi også igennem ? Selv Michael K Og Brian havde sin "plads" herinde ?) Det var gode tider. Gode tider fortsætter nu - bare på andre platforme...og i en anden tid. Sådan skal det være ?
 23. Der er nu stadig en del "gamle" brugere som bor herovre. Dog går livet videre fora virker ikke så 2020
 24. larsk

  Du kan ikke modtage beskedder privat?

 25. Der er intet værre end et Zombie-site med et væld af gamle og uaktuelle oplysninger. Det kender jeg fra mange søgninger, og jeg har gjort det til en vane først at tjekke datoen på indlæggene. Øresundsdebatten bliver ikke aktivt vedligeholdt, så den siver stille og roligt ud i internettets glemte verden.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...