Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Tænker "noget" stadig ikke virker heeelt som det bør 😁
 3. Det ér underlige tider vi lever i - på alle sider.
 4. Kan ikke se, hvornår du har pinget, men ping back from over here. Vi har fået brochuren: 'Klar dig selv i en uge uden os' fra det offentlige. Man skal have mad, vand, energi og varme til 7 dage uden offentlig service. Og med alle de 'besynderlige' nedbrud vi ser, så er det ikke svært at afprøve. Tydeligt at infrastruktursikkerheden bliver 'testet' af naboer (med droner).
 5. Det årlige Sunddebat-PING! 😁 Håber i alle har det godt der ovre - og ikke sidder og kigger FOR meget på el-måleren, med hånden på vandflasker og uldne tæpper.
 6. Amon

  Beregning af "utdeling"

  Det kommer an på om du har registreret en K10 hos SKV. Har du det så optjener du følgende hvis du har en virksomhed: Du kan udfra dine totale årlige lønomkostninger tage halvdelen af beløbet til 20% i skat. Det kræver også, at selv har en løn på Minimum ca. 600.000 kr +/- kan ikke huske det eksakte beløb.
 7. Hej Alle, Vi er en svensk virksomhed i Åstorp som søger danske medarbejdere. Vi kræver bare, at du har den danske arbejdsmoral og hjertet på det rette sted. Da vi kun leverer vores fødevarer til Danmark og vi er en del danskere i firmaet søger vi følgende: Lagerfolk med truckkort - eventuelt en leder for lageret. Kvalitetkoordinator indenfor fødevarer. Salgssupportere. Skriv gerne til mig og jeg skal gerne fortælle mere om virksomhed. Med venlig hilsen Amon
 8. Du behøver ikke søge el-støtte - de beregner det automatisk, og fra trækker det april-regningen (eller flere, hvis støtten er mere end regningen). https://fev.se/om-oss/nyheter-och-press/nyhetsarkiv-dold/2022-01-12-regeringen-kompenserar-dig-som-drabbats-av-hoga-elrakningar.html Jeg ved ikke, om der er planlagt støtte til benzin/diesel?
 9. Skal man gøre noget for at få dette? Vh, Lars.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...