Jump to content

Gio

Members
 • Content Count

  11,751
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Gio last won the day on March 13 2023

Gio had the most liked content!

About Gio

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 11/03/1972

core_pfieldgroups_99

 • Biography
  ?
 • Location
  Tilbage i DK igen efter 11 år i Sverige.
 • Occupation
  Technical Support Professional
 • displayname
  Gio

Contact Methods

 • ICQ
  5990436

Recent Profile Visitors

3,328 profile views
 1. Futter da lige forbi nu og da, for at se om stedet stadig eksisterer 😁 Det var jo ligesom et sted jeg spenderede en DEL tid på, for år tilbage. Det slog mig også lige, at når vi runder maj måned i år, så er det 20 år siden jeg rykkede fra Hersegade i Roskilde, til Lantmannagatan i Malmö. Tiden flyver for sindssygt!
 2. Tænker "noget" stadig ikke virker heeelt som det bør 😁
 3. Det ér underlige tider vi lever i - på alle sider.
 4. Det årlige Sunddebat-PING! 😁 Håber i alle har det godt der ovre - og ikke sidder og kigger FOR meget på el-måleren, med hånden på vandflasker og uldne tæpper.
 5. Træerne vokser ikke ind i Himmelen, tilsyneladende. Jeg kan heller ikke bladre i mellem tråde med flere sider - men skal indsætte link manuelt. Eksempel: http://www.sunddebat.com/topic/39631-trække-brugere-tilbage-til-sunddebat/ & https://www.sunddebat.com/topic/39631-trække-brugere-tilbage-til-sunddebat/page/2/
 6. *tjekkede lige* ...jow - der er sgu' stadig liv i sunddebat-serveren 😁
 7. Hvem skal så afgøre hvad der er "forældet" eller ej? ?
 8. Jeg røg jo også "kun" retur p.g.a. kærlighed. At det så viste sig fra en helt anden side hurtigt senere, tja - det kan jeg kun lære af. Jeg er dog glad for at være kommet retur til fødebyen, da mine forældre efterhånden er oppe i alderen - og jeg kan være i nærheden og hjælpe. Ja - internet-fora er nok ikke så bevendte længere...og dog. Det kræver man gider at følge med, deltage, bidrage. Men mange har nok svært ved at finde tiden til det, i en travl hverdag. Om man bor på den svenske eller danske side, gør nok ikke den store forskel. Set i bakspejlet, så er det helt sindssygt så mange timer jeg har brugt herinde. Først som almindelig bruger i 2002-2003 - og senere som moderator. Og ja - det gør da lidt naller at se luften gå ud af ballonen, bestemt. Men man skal ikke altid forsøge at holde liv i fortidens sysler, når fokus og behov, helt naturligt, har flyttet sig et andet sted hen over tid. Der kunne skrives bøger om vores debatter herinde, og de venskaber og erfaringer der er blevet knyttet og draget som konsekvens. Intet af det ville jeg være foruden, da det (også) hjalp mig gevaldigt til at finde ud af hvad Sverige var for en størrelse. (Arh - ok, som moderator har der været tilfælde hvor det blev lige en kende for spændende, når troll's og brøleaber blev personlige, og begyndte på alt muligt knald udenfor debatten. Men dét kom vi også igennem ? Selv Michael K Og Brian havde sin "plads" herinde ?) Det var gode tider. Gode tider fortsætter nu - bare på andre platforme...og i en anden tid. Sådan skal det være ?
 9. larsk

  Du kan ikke modtage beskedder privat?

 10. (Ovenstående var ikke ment som et surt opstød - men mere en konstatering og en overraskelse, efter ikke at have været forbi her læææænge) ?
 11. Mon ikke stedet bare burde lukke ned, efterhånden? Alt foregår på andre platforme, og Steen har ikke været online herinde i over et år ?
 12. (Yes yes...jeg dukker op med måneders mellemrum - i know ?) Ryddede lige lidt op i noget spam og SEO - og bemærkede at Superior ikke har vist sig herinde siden sidst i 2017. Er han også rykket videre?
 13. https://www.version2.dk/artikel/sverige-vedtager-kontroversielt-lovforslag-politiet-faar-lov-at-hacke-telefoner-1090072 ?
 14. http://fokusoresund.com/dk/2019/11/saadan-paavirkes-brotrafikken-af-den-nye-graensekontrol/ Hastigheden i Øresundsbrons tunnel bliver af sikkerhedsmæssige årsager nedsat fra 90 km/t til 50 km/t i retning mod Danmark, i de tidsrum hvor det danske politi udfører midlertidig grænsekontrol ved tunnelåbningen nærmest Kastrup. Derudover lukkes en af to kørebaner, mens grænsekontrollen gennemføres. – Vi er nødt til at tage disse forholdsregler for ikke at sætte sikkerheden over styr, når der udføres grænsekontroller, så turen gennem tunnelen og forbi grænsekontrollen er sikker, siger Ulla V. Eilersen, sikkerhedschef på Øresundsbro Konsortiet. – Derudover ønsker hverken politiet eller vi, at der er køer i tunnelen, fordi vi betragter det som en sikkerhedsrisiko. Udgangspunktet er derfor, at grænsekontrollen ikke skal skabe køer. Hvis vi kan se, at der er risiko for kø, vil forbindelsen blive midlertidigt lukket i den retning til trafikken flyder igen. Det er et princip, der altid gælder hos os, for at undgå at kunderne holder i kø i tunnelen, siger hun. I midten af oktober 2019 annoncerede Danmarks justitsminister, at den danske regering har besluttet at styrke beskyttelsen af grænsen til Sverige ved at indføre en grænsekontrol mod Danmark fra den 12. november. Kontrollen vil ifølge Rigspolitiet blive gennemført som stikprøvekontroller og periodiske kontroller, hvilket indebærer, at der ikke altid vil blive udført kontrol af dem, der passerer forbindelsen. – Når det danske politi er til stede for at udføre grænsekontrol, kan vi desværre ikke undgå, at det påvirker vores kunders rejsetid. Nu venter vi og ser, hvordan kontrollerne forløber, men vi håber, at det sker på en måde, der påvirker kunder og trafik så lidt som muligt, siger John Alexander Sahlin, kommunikationsansvarlig ved Øresundsbro Konsortiet. Sådan skriver Rigspolitiet om reglerne for indrejse til Danmark: “Da politiet ikke oplyser, hvornår kontrollen gennemføres, bør rejsende altid medbringe rejselegitimation ved rejse mellem Danmark og Sverige og tage af sted i lidt bedre tid for en sikkerheds skyld”.
 15. Tja... https://nyheder.tv2.dk/politik/2019-10-07-permanent-fartkontrol-paa-vej-paa-storebaelt-og-under-oeresund
×
×
 • Create New...