Jump to content

larsk

Members
 • Content Count

  1,099
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

larsk last won the day on January 18 2019

larsk had the most liked content!

About larsk

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vemmenhög
 • displayname
  larsk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan ikke se, hvornår du har pinget, men ping back from over here. Vi har fået brochuren: 'Klar dig selv i en uge uden os' fra det offentlige. Man skal have mad, vand, energi og varme til 7 dage uden offentlig service. Og med alle de 'besynderlige' nedbrud vi ser, så er det ikke svært at afprøve. Tydeligt at infrastruktursikkerheden bliver 'testet' af naboer (med droner).
 2. Du behøver ikke søge el-støtte - de beregner det automatisk, og fra trækker det april-regningen (eller flere, hvis støtten er mere end regningen). https://fev.se/om-oss/nyheter-och-press/nyhetsarkiv-dold/2022-01-12-regeringen-kompenserar-dig-som-drabbats-av-hoga-elrakningar.html Jeg ved ikke, om der er planlagt støtte til benzin/diesel?
 3. larsk

  konkurs

  Har du prøvet at kontakte https://www.oresunddirekt.dk/dk de repræsentere begge landes myndigheder og har det meste samlet
 4. Ikke meget, der tyder på at vi får forummet op i fuld funktion igen?
 5. Ja, vi er nogle som checker ind reglmæssigt 🙃
 6. larsk

  Du kan ikke modtage beskedder privat?

 7. Når man ser på resultatet i Sverige, så synes jeg, at Danmark og f.eks. Norge og Tyskland, har ramt den bedre. Sygdommen er langt farligere end først antaget og også unge med milde symptomer kan få voldsomme senfølger (træthed, ledsmerter, koncentrationsbesvær og mikroblodpropper, som kan give organproblemer), så ingen bør ønske sig den, og den svenske teori om flokimmunitet er også ret død, dels fordi det viser sig at mange tidligere smittede ikke er har antistoffer ret længe, og dels at flere nu, dokumenteret, er blevet smittet flere gange med forskellige mutationer af virussen. Den såkaldte flok immunitet skal op over 70%, siger de kloge, og i Sverige er der antaget 20% immune, som måske endda dels taber immuniteten over få måneder, og dels ikke er immune over for andre mutationer, end den de havde først. Den ekstremt kyniske politik i Sverige med at acceptere at gamle skal dø af det, endda uden at blive indlagt (fordi de var vurderet til alligevel ikke at have meget liv tilbage), er virkelig modbydelig, og når man ser på andre lande (som ovennævnte) hvor corona tiltagene faktisk har haft en stærkt positiv effekt på de generelle dødstal, især at der stort set ikke har været en influenza epidemi, viser at det virker. Hvad værre er for den Svenske model er, at man har valgt den for at beskytte samfundets økonomi, og nu kan vi se at Sverige er langt hårdere ramt økonomisk end f.eks. Danmark, Tyskland og Norge, som har haft hårde restriktioner, men har indført forskellige hjælpepakker til virksomhedernes overlevelse. Sverige er naturligvis anderledes, fordi man har så meget industrieksport, som er blevet ramt af andre landes nedlukninger. Nu kører man så 'dansen' i Danmark, hvor man prøver at holde smittetallet lavt og bremse lokale udbrud og smittekæder, og har derfor også forsøgt at styre, hvor meget der kommer ind fra lande med høje smittetal. Derfor har vi haft kontrollen mod Sverige. Lige nu er der stort set ingen begrænsninger mod Sverige, så derfor virker indsatsen med kontrol ude af proportioner, når tusinder af mennesker dagligt forsinkes ½ og hele timer, uden nogen bliver afvist. Hvis/når smittetallene stiger igen i begge lande, som alle forventer vi ske i efteråret, så kan man vælge at lukke af, men hvorfor nu?
 8. Det er utroligt, at paskontrollen på broen fortsætter. Der er jo snart ingen svenskere, som bliver afvist. Og alligevel, så er det mindst en halv time i kø om morgenen. Jeg har i forvejen et stykke vej, og tæt på mylretid kan 1½ time til turen være for lidt, men med paskontrollen oveni, så er det ikke nok at planlægge med at skulle hjemmefra 2 timer før mødetid. De gange jeg har haft møder, jeg ikke kunne komme for sent til, og som er startet kl. 8-9-10, har jeg måtte afsætte op mod 2,5 times transport, og leve med at ankomme meget for tidligt, hvis jeg har været 'heldig'. Nu er det simpelthen ikke sjovt længere, når det ikke engang har nogen rolle i at holde svensk smitte ude.
 9. Jeg prøvede at lave en hej tråd - det var ikke mange som svarede ?
 10. larsk

  Køleboks til bilen

  Hej @larscph Lige nu arbejder jeg for en kunde i Ringsted og parkerer ved et butikscenter. Hvis jeg kan købe ind, inden jeg kører, så sparer jeg tid, men så skal varerne ligge i bilen i op mod 1½ time. Så det er fristende ?
 11. Det bliver bare så skønt at holde i kø i betalingsanlægget en ½ times tid for at blive sluppet af sted i små hold over broen med 50 km/t og ned til kontrol ?
 12. Min er kun 3 år gammel, og planen er at sælge igen om måske 2 år, så det er bedst at servicebogen har pæne stempler. Jeg skrev til Tomelilla og fik venligt svar, at 'systemet er lite stelt', men at jeg bare kunne ringe, og at de også tilbød gratis lånebil, hvis jeg ikke ville vente, for den kommende service var sat til 3 timer. = fordelen ved lidt mere landlige forhold.
 13. Signalpolitik, ? og pressen har allerede rapporteret, at de 2 som er anholdt for bomben mod skat (som er 'årsagen' til kontrollen), næppe ville være blevet fanget i kontrollen, da den ene slet ikke var kendt kriminel og den anden var kendt for småting med fart og den slags - og bomben var forment ikke større end 2 liter og kunne let ligge i en plastikpose, så den ser man ikke uden at splitte bilen. Kort sagt, komplet uden effekt, men synligt for alle = signal
×
×
 • Create New...