Jump to content

M.G.J

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

About M.G.J

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/24/1978

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kbh.
 • Interests
  Mc,musik
 • Occupation
  Murer
 1. Fantastisk tråd!:) Jeg er opvokset i nabobyen til Villerslev(Hassing), og jeg er faktisk blevet passet ved naboen til dette hus. Villerslev er en sindsyg kedelig by. Det eneste positive der er at sige om byen er, at det ligger lige ud til hovedvej A11, så man hurtigt kan komme til Thisted. Villerslev ligger desuden ca. 3 km fra Hørdum, som for snart 10 år siden, blev kåret som Danmarks kedeligste by, hehe. Dog vil jeg lige slå et slag for Thy-området generelt. For måske er det kedeligt om vinteren, men om sommeren er det altså skønt! Vesterhavet og Limfjorden "omringer" jo Thy:)
 2. M.G.J

  Skat af boligsalg

  Super, takker. Hvad med ejendomsmægler spørgsmålet, nogen der kan besvare det?
 3. M.G.J

  Skat af boligsalg

  Hvor meget betaler man i skat, ved salg af bolig i Sverige? Og nu vi er ved det, har ejendomsmæglere så åbent om søndagen i Sverige, lige som i DK? Jeg har nemlig en kollega som vil over og besøge mæglere på søndag, så jeg lovede lige at undersøge om de har åbent om søndagen, så han ikke kører forgæves;-) Tak for det!
 4. M.G.J

  www.cdon.se

  Jeg må også tilslutte mig Susanne. Godt nok har jeg aldrig selv oplevet det, men jeg kender flere som har haft samme oplevelse med det inkassofirma igennem cdon. Jeg mener faktisk der var noget om dem i et forbrugerprogram engang for et par år siden. Men brevene som mine bekendte modtog, var temmelig ubehøvlede, og indeholdte nærmest trusler. Jeg vil ikke skrive hvad eller hvem det minder om, men det kan I nok selv regne ud...... Derfor: Brug play eller cdwow fx:)
 5. Jeg er stadigvæk helt uenig med dig, ang. hjemmesider, men sådan er vi jo så forskellige:) Mvh Martin
 6. Ah, jeg synes måske ikke helt du kan gå efter firmaernes hjemmeside. Self., hvis billederne viser noget dårligt arbejde, så ja, men hvis en hjemmeside fx ikke har været opdateret længe, er det jo ikke lig med dårlig håndværk. Langt de fleste mestre har så travlt, at de ikke prioriterer nettet som det første når de kommer hjem fra job. Hold dig hellere til, hvad erfaring venner, familie, kollegaer osv har med et firma, det synes jeg virker mere fornuftig. :) Mvh Martin
 7. Damn, det lyder altså som et rigtig dyrt gulv de har støbt der! De må åbenbart bruger nogle dyrere matrialer i Sverige, end i DK:) Nå, men jeg håber I finder ud af det. Mvh Martin Edit: Lagt jeres hus på nettet? Det lyder sgu mistænkelig....Hvis det ikke bliver bedre med dem, så synes jeg ærlig talt du skal skrive hvilket firma det drejer sig om, så andre kan blive advaret, eller i hvert fald ved hvad de er oppe imod. Det virker helt grotesk.
 8. M.G.J

  www.cdon.se

  Jeg shoppede en del ved cdon.com for nogle år tilbage, men jeg blev træt af netop det du beskriver, leveringstider som de ofte ikke overholder, og så blev jeg egentlig også træt af deres priser. www.cdwow.com og www.play.com er rigtig billige, og så er deres priser incl. porto. De har også mange dvd'er, så der handler jeg stort set al min musik.
 9. Det lyder som noget forbandet svineri, for at sige det lige ud! Det er sådanne typer/firmaer, der ødelægger det hele for alle os andre håndværkere! Men som mange af de andre skriver, så virker det som om du har loven på din side. Hvordan de kan "overse" eller fejlvurdere, at der ikke var støbt gulv, fatter jeg ikke. Det burde være tjekket grundigt inden, så I kunne få en korrekt pris oplyst. Det er jo ikke fordi det tager flere dage at undersøge det:surprise: Hvor stort var det gulv der skulle støbes, altså i kvm, og hvor stort et lag blev der støbt(cm)? 32000 er sgu temmelig meget for at støbe et gulv.... Jeg kan ikke se om det er et dansk eller svensk firma? Held og lykke med det Mvh Martin
 10. Jeg synes det er helt fint du giver din hjælp og rådgivning videre. Det kan godt være du ikke har hentet bilen endnu, men du kender da en del til alt det arbejde der skal gøres op til afhentning af den, her tænker jeg på alt det papirarbejde der skal udføres, steder der skal ringes til etc. Keep up the good work.:th2:
 11. Du kan også gå ind på Told&Skat hjemmesiden, og se en foreløbig vurdering.
 12. Den gule Porsche der, er da simpelthen noget af det smukkeste jeg har set! Love at first sight:kiss:
 13. Jeg må tilslutte mig det Thomas skriver, få fat på en der har styr på ejendommen, inden du måske ødelægger noget. Jeg tvivler på det er armeringsjern du er stødt på, det plejer ikke at være over5 cm tykt. Skriv endelig hvad du finder ud af:)
 14. Er det en beton-lejl du bor i, eller en "rigtig" lejl? :) Det lyder mærkeligt at du støder på jern uanset hvor du borer. Hmm... Jeg undersøge lige sagen, og vender tilbage. Det blir dog nok først mandag, hvis jeg finder ud af noget. Forresten hvor langt inde er det du støder på metal, og er du sikker på det er metal? Mvh Martin
×
×
 • Create New...