Jump to content

Dani

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 1. Hej Så blev det min tur til og flytte tilbage til Danmark efter 11 år:( Jeg har tænkt mig og tag bilen med mig, og den forbindelse har jeg nogen spørgsmål som jeg håber nogen kan hjælpe. 1. Tager jeg bare bilen med til DK med svenske plader, og efter at have betalt afgiften, skal de svenske plader afleveres? 2. Kan man tag bilen med som flyttegods, og sparer man noget hvis det kan lade sig gøre, tænkte på afgift mæssig? 3. Skal selv ringe til forsikring og stoppe eller sker det automatisk? Håber nogen kan hjælpe, beklager hvis disse spørgsmål er stillet før? Fortsat god aften til alle.
 2. Jeg har svensk kørekort nu, fik byttet min danskekørekort for nogen år siden, men nu har jeg et problem som jeg håber nogen kan hjælpe med. Kan jeg bytte den igen til mit gamle danske kørekort igen. Jeg har mistet mit arbejde, og på mit danske kørekort har jeg også taxakørekort, så jeg havde overvejet og køre taxa indtil jeg fat noget arbejde igen. Jeg har hørt et rygte at jeg ikke kan skifte tilbage til det danske igen, medmindre jeg flytter tilbage til Danmark. Er det rigtigt? Håber nogen kan hjælpe. Fortsat god dag.
 3. Det skulle helst være skåne området, men optil göteborg er også fint men så hellere ikke mere nord på :-)
 4. Hej Vi skal holde sommerferie i sverige denne gang, nogen som kan hjælpe lidt med nogen links, vi har 2 børn på 3 og 12år, så det skal være noget hvor især børnene vil hygge sig. Håber i kan hjælpe
 5. Det er meget nem og spille klog og sød på et skærm, men hvis du læser mit første indlæg hvordan idioten opførte sig ville du måske forst det. Hver eneste gang jeg ser en panser bil i dk stopper de mig 9 ud af 10 gange, hvordan tror du selv man har det, jeg køre hverken i en ny bmw eller stor audi, tværtimod en gammel mercedes st.car fra 2003. Jeg har hørt hvordan de snakker med mig og opføre sig.
 6. Jeg kører i en mb fra 2003, at de dømmer folk fra deres udseende er jo chikane / racisme. DVS at sidder der en med skjorte og slip er det ok, men kører der en med hue eller er mørkhåret skal vedkommende stoppes. Fuck det er langt ude. Især da jeg blev stoppet i sommers og den måde den gamle nisse opførte på, havde han ikke haft den skide uniform på havde han fået et par på kassen. Ren magtmisbrug.
 7. Jeg er bare så træt af det danske politi, møder jeg dem 10 gange køre de efter mig de 9 af gangene, og så får de lang næse, da jeg har ren mel i posen, det er bare ren chikane
 8. :laugh:Se videoen, den er griner http://jp.dk/indland/article2140641.ece
 9. og når de kunne se at jeg har bilens papir iorden og bilen er på mit navn, samt der sidder en brobizz i forruden, men alligevel skulle jeg pille den af og give den i hånden på manden så han kunne notere noget nr ned.
 10. Jo men begynde og opføre sig på den måde, og så skrive nr ned fra brobizzen, ved ikke hvad deres problem var. De skulle nok bruge lidt mere tid på ballademagerene, end stoppe en halvgammel mand med en st.car, og så var deres opførsel uacceptabel, de er der så borger kan føle sig trygge, og ikke blive skræmt af dem.
 11. Jeg var forbi de gamle idag som bor i et villakvater i Brønshøj, da jeg var ved og parkere så jeg at der stod 2 betjente ( den ene civil) som havde stoppet en bilist. Jeg parkere og lige da jeg åbner døren til bilen kommer den ene løbende og råber STOP. Du befinder dig i bandeområde, mærkelig ord, jeg troede det hed visitationsområde, nåmen så vil han se mit kørekort som er svensk, og så spørger han efter reg attest på bilen og den viser jeg også, så kigger han hurtig i bilen og siger at jeg skal låse bilen for den tager de højsandsynlig. Endnu mere chockeret over DANSK POLITI opførsel. Den ene mente uden at undersøge om jeg havde bopæl i sverige at jeg bor her og har en svensk reg. bil. Efter at have undersøgt det hele aflevere han kortet og fortæller at der ligger en rockerborg på husuvej som er mindst 4km derfra, og hvad rager det mig, så kommer den anden og spørger, hvordan kører du over broen? Jeg svare self med en brobizz, den vil han nu gerne se, og det får han lov til, men så begynder han og skrive nr ned på brobizzen ved ikke hvorfor???? Nogen der prøvet det samme, hvad skal de bruge det til???
 12. Ok tak for svaret, det var da noget møg.
 13. Hej. Jeg har en mb fra 2003 som blev synet 24-3-2009, men har fået indkaldelse igen, den skal synes inden marts 2010. Er de begyndt at syne bilen hvert år nu? Håber nogen kan hjælpe, på forhånd tak.
×
×
 • Create New...