Jump to content

Jaxesvinet

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Jaxesvinet

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej, Jeg kan se at dette næsten lige har haft 1 års fødselsdag. Men vil dog høre om I stadig kører samme rute? Jeg kører selv fra på den anden side af Svedala, så jeg har mulighed for at samle op i Oxie og Svågertorp. Det kunne være smart hvis i stadig er intresserede..
 2. Jeg kører dagligt til Avedøre og skal møde 8 og har fleksible tider men for det meste 8-16, og dette kan jeg indrette. Er der nogen der har lyst til at køre med kan vi arrangere opsamling fra centrum eller andet.
 3. Det er blot for at advare. Jeg har haft købt en Mercedes CLK hos Automobilia i Malmø.Det skulle jeg ikke have gjort. Det er de mest slimede sælgerfuskere der findes i byen. Der er jo (eller bør være) garanti på i 3 mdr. når man køber bilen hos en forhandler, og det var der også her. Der var så nogle ting der ikke var i orden på bilen. Automobilia (Kalle) siger så når man kommer med bilen: "jaja ta det lungt- vi fikser det". Ok siger man og efterlader bilen hos dem. Når man så får den tilbage viser det sig så at det er totalt amatør. Det det var i første omgang var en skørte i højre side der sad løst og en antenne der knækkede af fordi den var mørnet. Da Kalle havde "fikset" det - var det så mere amatør end man selv ku lave det. Han havde fundet en antenne fra en anden skrotbil (ikke mercedes) og lavet sit eget gevind og noget tape og sat den på. Skørten havde han sat fast med 2 skruer direkte ind i stålet under døren. Derudover finder jeg ud af at navigationen slukker hver 45 min fordi den ikke er original monteret. Dette beder jeg så om at få lavet men dette gider de ikke og trækker bare tiden ud. Jeg forlanger at lade handelen gå tilbage men dette trækker de også ud. Jeg var ved at skulle lægge sag an, men fik så bilen solgt - vel at mærke med de fejl så køber var opmærksom (kostede mig 30.000 DKK) men slap så for det andet besvær. Så Alt i alt - lad være med at komme i klemme hos Automobilia.
×
×
 • Create New...