Jump to content

jacobe

Members
 • Content Count

  953
 • Joined

 • Last visited

About jacobe

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 02/18/1972

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Staffanstorp
 • Occupation
  Indtaler, lydproducer.
 • displayname
  Jacob E.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Noerbom, jeg skal have en bil den anden vej, dvs. DK til SE, på et fejeblad jeg selv kører i nær fremtid. Jeg kunne evt. tage din med hjem. Send mig en PM hvis det kunne have interesse.
 2. Hej Noerbom, jeg skal have en bil den anden vej, dvs. DK til SE, på et fejeblad jeg selv kører i nær fremtid. Jeg kunne evt. tage din med hjem. Send mig en PM hvis det kunne have interesse.
 3. jacobe

  Nogen tilbage ?

  Jeg er i hvert fald ude i næste uge, flytter sammen med kæresten i Staffanstorp! Der bor en dansk familie i S. Tvärgv. i den ende mod jernbanen, men tror ikke de er aktive her på forummet.
 4. jacobe

  Radiotjänst

  De er da nogle skiderikker - de skriver på deres hjemmeside: "Det är ingen uppsägningstid för radio- och tv-avgiften." http://www.radiotjanst.se/sv/Kundservice/Vanliga-fragor-och-svar/Avanmalan---vilka-regler-galler/
 5. Hehe, det er faktisk således, at kærestens eks-mand er med i udvalget, som står for Fibernetprojektet i Staffanstorp, så tro mig - havde vi kunnet få det havde vi det allerede! Men desværre bor vi i et område af byen, hvor hovedparten af beboerne er ældre, og ikke spor int. i at smide 18.000:- for fiberopkobling, så vi ligger pt. under procent-grænsen for antal bestillinger der skal til, før vores område inkluderes. Det ændrer sig sikkert med tiden, men der vil gå adskillige år, før vi kan få fiber hér. Men tak for benarbejdet!
 6. Jo, vi kan godt få "Bredband 30", men en lille pop-up fortæller, at hastigheden max. kan blive 24 Mbit, fordi vi bor for langt fra en central.
 7. Jeg forstår udmærket argumentationerne for at beholde ADSL, og tjo, det fungerer jo ... men problemet i mit tilfælde er, at jeg hver måned uploader meget store lydfiler, og det går sindssygt langsomt med ADSL! Derfor finder jeg ovenstående ret interessant, da jeg - som de fleste andre, vel - allerede har 3-abonnement. Det vil jeg lige meditere over. Tak for tippet!
 8. Efter en årrække med 100/100 fibernet er jeg desværre flyttet til en bolig i Staffanstorp som ikke tilkobles fiber lige med det samme. Ydermere kan ingen teleselskaber tilbyde højere hastighed end 24 mbit ADSL. Det stinker ... Vi bor få hundrede meter fra en telemast og 4G burde banke direkte igennem på fuld knald, så den åbenlyse løsning var jo noget trådløst 4G-halløj, som f.eks. dette her fra tre.se. Jeg kunne dog godt tænke mig at høre lidt erfaringer fra folk som har det, eller har prøvet det. Det er ikke specielt billigt - 499:-/md for største løsning - og rammer du 60GB data/md (hvilket er 8-9 film fra Netflix) bliver din forbindelse simpelthen spærret Men er det pengene værd?
 9. Det mest irriterende er, at man er nødt til at slukke for wifi, når man stiger på toget. Der er nemlig udmærket signal, det fungerer bare ikke.
 10. Du tænker nok på vägtrafikregisteravgiften. Men ja, jeg kan godt læse mig frem til på Transportstyrelse.se, at det er svært at komme uden om, medmindre man kan fremvise et skrotningsintyg.
 11. Behøver bilen reelt at blive officielt eksporteret, hvis den ikke skal indregistreres i Danmark? Jeg mener, hvis man afmelder bilen helt i Sverige, dvs. indleverer pladerne mv., så er det jo sådan set bare en bunke jern, som man vel kan gøre med som man vil, og dermed også sælge til en dansker. Eller?
 12. Takker alle for svar. Nu er jeg gået ud fra, at nr. pladerne er blevet stjålet, hvorfor Politiet har bemærket bilen stå på vejen uden nr. plader og sat en mærkat i ruden. Men kan det - eftersom den er afmeldt og derfor ikke må stå på vejen i DK - rent faktisk være Politiet, som har klippet pladerne på bilen?
 13. Hej gutter, jeg har fået et lille problem, som giver mig lidt hovedpine. Min svenske bil, som pt. er avstäld, har fået stjålet nummerpladerne, mens den var parkeret på offentlig vej i DK. At den stod i DK skyldes at den (i nær fremtid) skal på værksted i DK. At den stod på offentlig vej på tidspunktet skyldes en tilfældighed; ellers har den stået på privat grund det meste af tiden. Da tyveriet skete i nat, har Politiet (naturligvis - typisk!) opdaget at den stod uden nr.plader og sat en mærkat i sideruden. Fair nok. Nu tænker jeg: har jeg egentlig begået noget ulovligt, ved at have en avstäld svensk bil parkeret på offentlig vej i DK? I DK må man jo ikke have en afmeldt bil (dvs. uden nr.plader) parkeret på offentlig vej, men bilen er jo svensk og havde nr.plader på, selvom den er afmeldt - så hvad er reglerne egentlig?? Og behøver jeg at være nervøs for at få et forklaringsproblem vedr. hvorfor den tilfældigvis stod på offentlig vej på tidspunktet? Håber nogen kan berolige mig lidt!
 14. Håber ikke mit spørgsmål er alt for meget off-topic, men ... Efter at have stået med det ene ben på vej ud af Sverige for at vende hjem igen, så ser det ud til at jeg bliver hængende, i det at jeg har fået en svensk kæreste. Hun har - naturligt nok - svensk tlf. abonnement, hos 3. Jeg overvejer samtidigt selv at skifte til 3, men er nu blevet i tvivl - bør jeg vælge svensk eller dansk abonnement? Eftersom jeg jo nok kommer til at ringe/SMS'e en del til kæresten (og omvendt) virker det jo umiddelbart logisk med svensk, så vi slipper for udlandstakster. Men, det vil jo så kræve helt nyt telefonnummer, samt at min danske familie, venner mv. lige pludselig skal betale udlandstakst, når de skal ringe til mig! Det er lidt nederen. Man kunne selvfølgelig have både det ene og det andet, og rende rundt med to telefoner på sig.... men det virker ikke skide tiltalende. Er der noget jeg har overset? Findes der en genial løsning? Eller er det bare at prioritere?
 15. Gammel tråd, I know ... men nu har jeg omsider fået mig en smartphone og ville da gerne benytte Øresundstoget's wifi. Jeg har imidlertid aldrig fået det til at virke. Når jeg forsøger står der bare en ip-adresse i søgefeltet efterfuldt af noget i retning af "?/=login-mobile". Og der går den så i stå. Gør jeg noget forkert? Det fungerer alle andre steder, også på f.eks. Malmö station.
×
×
 • Create New...