Jump to content

poseidon

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About poseidon

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/20/1974

core_pfieldgroups_99

 • Location
  oxie
 • Interests
  heste og min familie
 • Occupation
  køkkenchef

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.123hjemmeside.dk/poseidon
 • Skype
  bogevang@hotmail.com
 1. poseidon

  Gå i byen.

  Er der nogen der kender nogle gode steder at gå i byen i Malmö ? gerne med 60-80 musik eller irske pub.
 2. hest. Tak for dit svar men jeg har haft en vidunderlig part på min hest som desværre skal studere og ikke har tiden. Jeg har ikke haft problemer med at få en part der betaler. jeg har fået en del henvendelser og er sikker på den rette rytter findes. Der hvor min hest står bliver alt ordnet. Og grunden til at jeg tager et beløb er at jeg mener parten er lidt mere seriøs.:)
 3. Jeg søger en dygtig rytter som har interesse i fjordheste. Der vil være mulighed for at starte stævne osv. Han er en vallak men tror til tider han stadig er hingst. Han står i östra grevie med lille ridehus og naboen har bane. Pris 600 kr pr mdr. Vil du vide mere så skriv eller ring . Tlf : 0046763463051 Venlig hilsen Karina.
 4. poseidon

  Ny i Oxie :)

  Oxie. Velkommen til vi bor flamtegelvägen og er meget glade for at være her. Vi syntes at alt fungere super her. Skolen er helt fantastisk og læge samt sygehus er helt i top. Vi er også klar på en hyggelig grill aften og vores dør er åben for stort set alle.:th2:
 5. hest Hesten står i Skabersjø og jo det er ret dyrt i sverige at have halvpart her. Det er ikke min hest men er man en dygtig rytter er der gode muligheder for både træning og stævne og man kan ha hesten som det er ens egen. Hende der har hesten er gravid og må ikke ride og så har hun en super hest mere så vil man ha en hest som sin egen så er chancen her.
 6. hest Hesten er en lille rød hoppe på ca 152 cm med et ok temp men kan tændes. Rytteren skal være over 18 år og gerne kunne lidt. har ikke de store ønsker. Hun kan når hun er i træning gå en LA og kan springe lidt er sød på tur.
 7. Lille araber blanding søger rytter 2-3 gange om ugen. Der er ridehus samtbane og dejlig skov 500 kr pr mdr + ridehus det er meget lidt da det betales halv årligt.
 8. poseidon

  Fest i OXIE

  Fest. Hej alle. Fed ide med en fest vi er også på hvis vi kan få ungerne passet.:th2:
 9. Er her slet ikke nogen som bor i Oxie der holder hest eller rider ? Vil meget gerne høre fra nogen.:)
 10. poseidon

  Læge.

  Er der nogen som har en god læge i Oxie ? har set der ligger vårdcentral ved centret men er det alm læge ?:)
 11. poseidon

  heste tøser

  Hejsa. Er her nogle heste "piger" i oxie som man evt kan dele heste hyggen med ?:)
 12. poseidon

  Hund.

  Hejsa. Hvis der der nogen som kender nogen der evt ikke kan have deres hund så kontakt os da vi søger en dejlig fam hund. Gerne unghund og ca lab størrelse. Tlf nr 004560665615. Vh Karina.
 13. poseidon

  Oxie.

  Hej alle. Så er vi så godt som kommet på plads og syntes her er skønt. Mangler dog lige et par legevenner til drengene. Er der nogen der ved hvor der ligger nogle bilforhandler i nærheden? Vi er hjemme hele sommeren så kig endelig forbi.:)
 14. Så er den i vinkel.:th2:
 15. Taktak kom endelig forbi en dag.:)
×
×
 • Create New...