Jump to content

--Morten--

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 1. Jeg mener ikke nødvendigvis at jeg kan gøre noget bedre end andre - det er jo ganske simpelt et spørgsmål om at finde biler hvor prisforskellen er stor nok til at det kan betale sig, og så biler der er til at komme af med igen. Men det at der overhovdet ER en prisforskel betyder jo at der er plads til flere - hvilket vil sige at jeg ikke behøver "konkurere" med dem der allerede gør det - men i stedet konkurrere med de alm. dansk bilsælgere ... /Morten
 2. Neej bestemt ik - det var netop for at få en fornemmelse af hvor udbredt det er, og hvor mange der allerede gør det - og evt. om der er noget jeg ikke har tænkt på (ekstra afgifter - problemer med salg af import biler osv. osv...)
 3. Hej Efter at have læse en del herinde om import fra tyskland, ifm. at jeg snart flytter til sverige, har jeg tænkt på om der ikke er gode penge i - simpelthen at importere biler med salg for øje? - i rabatten på DR1 fandt han en VW Passat hvor man sparede 50.000,- i forhold til danske priser - og det tager max. 2 dage og lidt små-udgifter at hente dem. - hvis man så napper 20.000 selv, og sælger den til 30.000 under normaltprisen herhjemme (DK) - så er den vel ikke svær at komme af med ... Nogen kommentarer på dette? /Morten
 4. Hej Jeg forventer snart at flytte til Sverige og ved at jeg bliver beskattet hvis jeg ikke sælger min bolig før jeg flytter adresse. Jeg ville dog helst udleje den i en periode i stedet for at sælge. Mit problem er så at jeg jo ikke kan sælge den når jeg får lyst, uden at det koster en masse, så mit spørgsmål går på, om det kan lade sig gøre - ganske enkelt at flytte adressen tilbage til Danmark igen - sælge boligen - og flytte den til Sverige. - ellers er det jo halvfarligt at eje ejendom når man bor i Sverige. Eller er det for kreativt...?
 5. Og det ved man fordi der ikke står "Exportpris" ? Ok, det kan jeg bare ikke få til at passe med den side du henviser til... Der står "...I Tyskland kan du købe eksportplader, som kan anvendes i hele Europa, men dog ikke Danmark..." og der står "Eksportpladerne koster minimum 150 EUR" - Men kan jeg da køre den fra Tyskland, gennem Danmark, til Sverige med tyske prøveplader (til 500,-) ?
 6. Hej Jeg har læst en del her på forummet omkring import af bil fra Tyskland til Sverige, men da der netop er skrevet så meget i forvejen, er det også en smugle forvirrende - derfor ville jeg lige høre om jeg nu har forstået det rigtigt: Jeg ønsker at importere en Audi TT, og har fundet et eksempel på en bil i tyskland, og en i sverige, som nogenlunde matcher. Tysk Audi TT - Pris: Dkr. 84.960,- Svensk Audi TT - Pris: Dkr. 111.700,- Som I kan se er prisen tæt på kr. 30.000,- lavere i tyskland - jeg kan dog ikke se noget sted i annoncen om det er inkl. tysk moms (ellers kommer der vel 16% oven i prisen - altså Dkr. 98.500,-?) Er det rigtigt forstået, at når den tyske moms er betalt - så skal jeg kun betale (hvis jeg selv henter den): Versicherungs Doppelkarte = 80 € Eksport plader = 20 € Syn + Plader i sverige = 2420,- Sek. Svensk Fordonsskat = ??,- (tallene taget fra Miguelito's indlæg d. 11-01-2006) Og så har jeg en Audi TT med svenske plader klar til brug? Derudover - nogle snakker om at det er dyrere at forsikre den når man har importeret den .. hvor alvorlig er denne forskel, og er der hold i det? Jeg ser frem til at høre fra jer!
 7. Korrekt, men det har jo kun med momsen og beskatningen at gøre - ikke afgiften ...
 8. Hej Jeg tænker på at flytte til sverige og regner derfor på at købe bil der ovre - jeg har dog det problem at jeg skal bruge en bil med kun 2 sæder da jeg har behov for pladsen, så jeg betaler i forvejen ikke megen afgift i Danmark - faktisk ser priserne på den bil jeg har nu (Citroen Xsara Picasso) en lille smugle højere ud i Sverige. Er det rigtigt forstået at i forhold til en dansk gul-plade bil er der ikke noget rigtigt at spare, fordelen er bare at du har lov til at have bagsæder i (uanset om man så har behovet)?
×
×
 • Create New...