Jump to content

Saka

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

About Saka

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Malmö
 1. Vi ser dog helst at det blir en vuggestue i københavn men nu må vi se om der er andre der kan svare på om det overhoved er muligt:)
 2. Hej Er det muligt at have barnet gående i dansk vuggestue, når vi bor i Sverige?( jeg arbejder i kbh) i så fald ved i om det er normal takst eller skal man betale mere? og kan man få "støtte" som hvis man boede i dk, når nu jeg betaer skat i Danmark??
 3. Jamen kan man det når man bor i Sverige? Det er nemlig sådan St min mand ikke arbejder og ikke har nogen indtægt så Det ville være perfekt for os at han gik hjemme med vores søn. Har ledt på nettet men synes ikke jeg kan læse om sådan en ordning i Sverige.
 4. Hej vil høre om nogen kender til noget her i sverige hor man kan passe sit eget barn hjemm og få penge for det, ligesom man kan i danmark?
 5. Saka

  Andelslejlighed i Kbh

  nu kan jeg se det er et gammel indlæg men håber i kan hjælpe vil det så sige at når mn er bosat i sverige kan købe en andel i dk og lade en anden bo i den indtil man selv flytter ind? vi bor nemlig i mamø og gør det kun fordi manden skal have svensk pas fohåbenligt om 2 år , også vil vi flytte tilbage til danmark. men vi har fundet den perfekte lejlghed til meget billige penge og vil egentlig gerne købe den nu.
 6. Nårh ok du skal have tak for svaret Jakriborg:)
 7. God ide, det havde jeg også tænkt mig at gøre på mandag når jeg alligevel skal over og have ordnet en masse andet. Men det var bar mere om andre havde hørt om det.
 8. Hej Alle. Nu kommer jeg igen med et spørgsmål. Det er sådan at vi endelig har fundet en lejlighed men vi har et lille problem. i og med vores forrige lejer ik har givet os vores depositum tilbage har vi et lille problem. Vi vil derfor høre om der nogen af jer der kender til at man kan låne til indskuddet gennem kommunen. Dvs at de giver en det beløb som depositummet er, og derefter kan man betale det tilbage med et beløb om måneden. En veninde fortalte mig at det ku gøres i Danmark, så ville høre om vi også havde muligheden her i Sverige. Håber i kan hjælpe.
 9. Godaften alle:) Manden og jeg vil gerne ud og se på barnevogne mm her i sverige. Vi har kigget en del i danmark, men nu tænkte vi at vi ville kigge på hvis der var en besparelse. Vi har ikke bil men tænkte at det sku være noget tæt på centrum evt et af centrene:) På forhånd tak
 10. Saka

  Jak Bank

  Nogen der har erfaring med Jak bank?? Vil meget gerne høre fra jer mht deres lån mm. Ser frem tila t høre fra jer Jak.se
 11. Ok du skal have tak rene:)
 12. Tusind tak for svar:) Men kan man ligefrem kræve at få foretaget PKU inden de udskriver en?? Og hvad er en BVC??:S
×
×
 • Create New...