Jump to content

Madsen

Members
 • Content Count

  1,093
 • Joined

 • Last visited

About Madsen

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/06/1981

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Slussen, Malmö
 • Occupation
  Studerende
 1. Dit indlæg er anmeldt. Eét er at have en mening, men at ønske død og ødelæggelse over nogle menneskers på grund af deres erhverv er klamt.
 2. Uden at kende for meget til det, så tror jeg at det er historisk begrundet, og måske også et moment af, at man kan få fat på dem hurtigst muligt hvis det brænder på. Har dog ikke en fornemmelse af at det håndhæves strengt. Der skulle efter sigende bo mange ansatte ved det danske politi i Sverige, og jeg har ikke hørt om nogle der har fået at vide, at de skal flytte nærmere, eller nogen der har haft problemer med bopæl i det svenske.
 3. Ved ansættelse i politiet får man, hvis man har adresse i udlandet, et brev hvori der er vedlagt den lov, der beskriver hvor langt væk man må bo fra grænsen til Danmark. Jeg kan ikke huske detaljerne i den lov eller hvad den hedder, men mindes at en fin del af området omkring Malmö og Helsingborg er omfattet, da de regner i kilometer fra grænsen.
 4. Madsen

  Frisør søges

  Jeg er fast kunde hos Larsson och Lange: http://www.larssonlange.se/ De har så vidt jeg husker to salonger i Malmö og er rigtig dygtige og søde.
 5. Madsen

  A38

  Hos dyrlægerne og på nettet kan man købe en pasta der hedder Zoolac. Kattene elsker det, og det er utrolig nemt at dosere, og så kan det holder sig længe, til hvis det skulle ske igen. Kommer du til Danmark, så sælges det på de danske apoteker og koster omkring 100 kroner for den lille af tuberne. Ellers, så tage en smut i Netto og kog noget billigt fisk (mener at Netto har lyssej, hvilket fungerer fint) og giv kattene det når det er godt afkølet. Er maven slem, så kan du tilsætte nogle risk og udkoge dem sammen med fisken og give kattene det. Held og lykke med det!
 6. Nej, almindelig eddike kan ikke købes herovre. Undertegnede og naboerne importerer det fra DK til madlavning og rengøring :)
 7. Ifølge mine svenske naboer, så er det ikke det samme... Den svenske variant er meget meget stærkere!
 8. Madsen

  Pris på græsmark?

  Jeg mener at man i Danmark kan gå til nærmeste kommune, og så ligger de inde med en vurderingspris pr. hektar for området som man kan bruge ved køb og salg af fast ejendom. Måske Sverige har noget af det samme? Held og lykke med det :)
 9. Kan anbefale www.gomore.dk hvis du søger efter nogle der kan køre med :)
 10. Jeg er lige kommet hjem med toget, landede på centralen 16.20, og der er kun mindre forsinkelser, som altid...
 11. Madsen

  Kattegrus

  Jeg har også kun hørt godt om Extreme Classic, men det eneste jeg ikke er så glad for, ifølge rygterne, er, at det støver lidt mere end Everclean. Derudover kommer Extreme Classic kun med pudder-duften, og vi har én gang ved et uheld købt Everclean med pudder-duft, og den duft egner sig ikke til en 60 kvm lejlighed - ihvertfald ikke Evercleans... Ellers minder de to mærker meget om hinanden og er begge fantastiske :th2:
 12. Madsen

  Kattegrus

  Vi bruger Everclean - og kan kun anbefale det meget meget varmt! Der findes mange varianter - vi bruger heavy duty, der er uden parfume. Mener der er en 6-7 forskellige slags at vælge imellem, afhængigt af behov. Det er utrolig let at bruge, der er ingen lugt og kattene er så glade for det, at det sker de af og til tager sig en lur i kattebakken :) Det er en ren bonus i sig selv, at gæster ikke som det første kan lugte, at vi har kat. Prisen er pebret, men klart hver en krone hver. Koster omkring 180 SEK for 10 kilo, som holder ca. en måned til 2 katte og 2 måneder til en kat. Vi køber det hos Zoo AB ved Värnhem, hvor man også får rabatkuponer med, så hver 10. kasse er gratis :)
 13. Den mest pinlige julegave jeg har hørt om i år, var en julegave fra et stort advokatfirma i København. Her modtog de kære ansatte en fridag!! Dagen var bestemt til at være 2. januar
×
×
 • Create New...