Jump to content

Danishdude

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Det kan du sikkert have ret i, men mange lande accepterer jo dobbelt statsborgerskab, så det er jeg ikke så bange for. I øvrigt samarbejder de nordiske ambassader flere steder i udlandet og dækker ind for hinanden dér hvor fx kun Danmark eller Sverige har en repræsentation.
 2. Jeg har tænkt mig at søge dobbelt statsborgerskab, nu det bliver tillladt, dels fordi jeg ønsker at integrere mig yderligere i det land, som jeg har boet i i 8 åt, dels for at "genvinde" min stemmeret (godt nok til svenske valg og ikke danske). Er der nogen der kan gennemskue, om det kan få nogen negative konsekvenser for os? Jeg kan kun se fordele ved at have dobbelt stattsborgerskab, men vil gerne høre andres meninger.
 3. Tak for svaret. Jeg har faktisk overvejet service i Danmark, da jeg ikke synes det er billigt i Sverige (længere), og jeg arbejder faktisk i Ballerup :-)
 4. Er der nogen der kan anbefale et godt værksted til service af en SEAT Leon? Jeg har tidligere brugt Din Bil, men jeg synes de er alt for dyre. De vil have 6800 SEK for en lille service: "Servicepriset är 6800 kr och då ingår byte av olja och filter till motorn samt inspektion, byte av bromsvätska, kupéfilter, luftfilter och bränslefilter". Jeg er sikker på at jeg kun betalte omkring 4000 kroner for blot 3-4 år siden for en lille service, så jeg forstår ikke den voldsomme pris nu.
 5. Nej, hvorfor skulle jeg dog gøre det? Der har bare ikke været nogen indlæg, som krævede et svar fra mig, og i sidste ende har vi jo hver især vores egen opfattelse af hvordan svenskere og danskere kører. Men rart at læse at den svenske lovgivning ikke fritager dem fra at bruge blinkeren - jeg var næsten kommet i tvivl :-)
 6. Der er ingen tvivl om at svenskere er mere hensynsfulde i trafikken, men hvorfor er det lige at svenske bilister ikke blinker, når de vil dreje? Det er værst, når de skal svinge til højre, men ofte blinker de heller ikke, når de vil svinge til venstre. Er det ikke lovpligtigt i Sverige?
 7. Hej, hvem kan anbefale et godt værsted som servicerer SEAT Leon? Jeg har tidligere brugt Din Bil/SEAT, men ønsker ikke at betale deres høje priser længere. Håber nogen kan hjælpe!
 8. Jeg har selv oplevet det samme, da jeg var parkeret på Amager Strandvej. Mit forsikringsselskab (Länsförsäkringer) betalte uden at gøre vrøvl selv om der ikke var tegn på indbrud. Men jeg havde inde skaffet mig en politianmeldelse, og hvor politiet gjorde mig opmærksom på at der havde været flere indbrud i biler samme sted samme dag, og at de før havde hørt om at indbrudstyve opererede med en elektronisk dims der blokerede for låsen, når man forsøger at låse bilen med fjernbetjeningen.
 9. Jeg kan også godt anbefale Smile - men de er ikke billigere end i DK
 10. Hej Lollik Jeg har skam søgt inden jeg skrev mit indlæg :-). De andre indlæg/svar er mindst et år gamle, og desuden er jeg sikker på at der er mange flere steder man kan fælde sit eget juletræ i Skåne.
 11. Hvem kender et godt sted i Skåne - max 30 km fra Malmö - hvor man selv kan tage ud og fælde sit eget juletræ? Jeg mener der er et sted i nærheden af Dalby, men jeg kan ikke huske hvor det var.
×
×
 • Create New...