Jump to content

Bjarne233

Members
  • Antal indlæg

    471
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Bjarne233

  • Rang
    Advanced Member
  • Fødselsdag 19-11-1971

core_pfieldgroups_99

  • Location
    Svedala
  • Interests
    MC, PC
  • Occupation
    Brandmand

Kontakt metoder

  • Skype
    bjarne233@mail.dk

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

  1. Hejsan. Findes der nogen derude med kendskab til momsregistrering i Sverige (som kan forklare det til en dansker der intet ved om det svenske system)? En bekendt har skrevet følgende: "Er interesseret i at se en kopi af en momsregistrering af en svensk virksomhed, samt vide hvor jeg retter henvendelse vedr. momsregistrering. Det første er vigtigstJ"
  2. Bare for at være nysgerrig... Hvilken MC køber du til og hvilken butik og hvad?
  3. Jo hvis det er gyldigt...
  4. Du kan forny med dit gamle pas.....
  5. Tak for link. Men som du kan se på datoen for artiklen i dit link er det fra april 2013. Artiklen der bekræfter at dette ikke er rigtigt i DN.se er fra 19-10-2013.... Altså efterfølgende... Så det er domstolens omgørelse jeg efterlyser på et officielt dokument... :th2:
  6. *BUMP* Er der virkelig ikke nogen der ved noget om dette????
  7. For lige at starte er jeg ikke virksomhedsejer men jeg ved ikke lige hvor emnet ellers hører under.... Hvor finder man et juridisk dokument der viser det her er rigtigt: http://www.dn.se/nyheter/sverige/domstol-havde-nikotinforbud/ Jeg har sagt til chefen for den e-butik jeg hjælper lidt at han skal lave en officiel henvendelse til det omtalte firma, men det er jo en konkurrent så det er han ikke meget for. Klarna brokker sig pludselig (efter 1,5 år) over at der forefindes nikotin produkter på hjemmesiden og vil have det fjernet (nikotinen) fra hjemmesiden. De vil ikke tro på det der står i førnævnte artikel og vil have en "retsudskrift". Så er spørgsmålet: Kan man finde det nogen steder??? På Forhånd Tak :th2:
  8. Jeg kørte til Paulssons i Helsingborg (vel og mærke fra Svedala) til service idag.... De virkede fornuftige....
  9. Men han er vel stadigvæk ikke autoriseret? Så man kan vel ikke få de fri service hos ham? :p
  10. Mit arbejde ville have jeg skulle tage et erhvervskørekort. Derfor var jeg nød til at bytte det om til et svensk for derefter at tage et svensk taxakort der så kunne ligestilles med et dansk erhvervskort..... Men ja...var da også overrasket over hvor smidigt det var :-)
  11. Fra start til slut tog det 19 dage for mig at ombytte mit dk kørekort til det svenske.... så jeg har nok været heldig :th2:
  12. Jeg skal da love for at der bliver pulet igennem....
  13. 104kr ??? Så skal den saftsusme have gas på McDonalds....en dag...for halvdelen af familien
×
×
  • Tilføj...