Jump to content

Cat og Mar

Members
  • Antal indlæg

    18
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  1. Er der nogen der ved, hvor mange køretimer man SKAL tage ifølge loven her i Sverige? Hilsen Martin.
  2. Er det noget du er fuldstændig sikker på?
  3. Hej. Nu bor vi i Malmø og min mand skal til at tage kørekort... Så tænkte vi bare lige... Kan han tage kørekort i Danmark, når vi har svensk adresse??? Hilsen Cat.
  4. Jeg er gravid i 33. uge og jeg har altså valgt at have en mødregruppe i Danmark, selvom jeg bor i Sverige. Der er jo en rigtig god hjemmeside for gravide, som hedder: www.babyklar.dk Det er der jeg har meldt mig til en mødregruppe/terminsgruppe. Der kan man også bare spørge andre gravide om alt muligt. Der er også sådan en slags hjemmeside for gravide i Sverige. Jeg kan bare ikke huske hvad den hedder... Jeg meldte mig ind i den på et tidspunkt, men den var alt for svær at finde ud af for mig. Hvis jeg kommer i tanke om hvad den hedder, skal jeg nok skrive igen. Hilsen Catrine.
  5. Hej! Ved nogen om min mand (Martin), kan få barselspenge, når han arbejder selvstændigt hjemme her i Malmø og jeg er på barsel hjemme? Hilsen Catrine.
  6. Det var jo også lige svaret på mit spørgsmål :th2: 1000 Tak :) Hilsen Catrine
  7. Altså... Du mener altså, at jeg både har ret til de 12 ekstra klip OG barsel fra Malmø kommune? Nu blev jeg lige lidt forvirret Hilsen Catrine
  8. Hej! Jeg er selvstændig og har brug for en god og billig revisor i Malmø! Kender nogen en god en? Hilsen Martin.
  9. Cat og Mar

    Gode revisorer?

    Hej! Jeg ville bare lige høre, om nogle af jer havde kendskab til en eller flere gode revisorer i Malmö. Jeg er selvstændig erhvervsdrivende og er lige blevet viklet ind i den svenske skattejungles lianer... Derfor har jeg brug for kyndig bistand mht. både skatte- og momsregler. Håber på svar! Venlig hilsen, Martin :)
  10. Hej. Jeg skal føde i Sverige til december. MEN... Hvad med den lille??? Kan han selv vælge statsborgerskab, når han bliver født i Sverige? Er der fordele ved et svensk statsborgerskab? Hilsen Catrine.
  11. Også gravid! Hej! Dejligt at høre, at der også er andre gravide i Sverige! Jeg er også gravid og skal føde til december :p Jeg tror da også jeg vil melde mig ind i den der mødregrupe. Så kan det være vi snakkes ved... Hilsen Catrine.
  12. Jeg er sygemeldt fra studiet og kan ikke bare sådan få et job i Danmark... Ellers et godt forslag! Hilsen Catrine.
  13. Hej igen! Alle de spørgsmål... Jeg er sygemeldt fra mit studie fra Danmark, indtil jeg skal føde. Jeg får SU fra studiet, så længe jeg er sygemeldt, men stopper det så derefter??? Jeg er i tvivl om, hvor jeg skal have min barsel fra??? Jeg har tænkt mig, at være på barsel i et år efter jeg har født. Skal jeg melde noget til kommunen i Malmø? Venlig hilsen Catrine.
  14. ... Hvor skal man gå hen med de regninger? Når man så har brugt de 900 kr. hvor længe holder frikortet så? Hilsen Mar og Cat.
×
×
  • Tilføj...