Jump to content

Lancome

Members
  • Antal indlæg

    36
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Lancome

  • Rang
    Advanced Member
  1. Giv mig evt. din msn adresse via privat besked eller her - Så skal jeg nok fortælle det hele du skal igennem :)
  2. Ooookay! :) - Hvad skal jeg allerførst? Jeg har styr på forsikringskassen - CPR nummeret og babyens navnet har vi ikke registreret nogen steder - Hvor gør vi det henne? Hvad gør man først også bagefter gør man hvad?
  3. Tusind tak for det hurtige og meget gode svar! Min kone har udenlandsk statborgerskab men har bopæl i sverige JA :) Jeg har dansk statsborgerskab og har også bopæl i sverige Ved du hvor vi skal henvende os til?
  4. Hej! Har lige fået en lille datter for et par dage siden - Så jeg skal i gang med papir arbejdet - Jeg har dansk statborgerskab men det har min kone ikke Kan babyen få et dansk pas? Hvor skal vi registrere hendes navn? Her i sverige eller i danmark?
  5. Hej 1. Jeg skal have en slags tilladelse til at jeg kan komme ud og rejse i juli måned også tilbage. Jeg ved at jeg skal have en eller anden "Stempel" men hvor kan man gøre det henne? Jeg ved at det er migrationsverket men der er 20 afdelinger rundt om i landet. Jeg ville meget gerne besøge en som lå i malmö og få gjort mit pas arbejde 2. Jeg fik en lille seddel hvor der står forsikringskassen af en jordemoder på grund af vi venter et barn som er på vej :D - Jeg tror nok den lille seddel er sådan så at man kan få tilskud. Hvilken adresse skal jeg sende den til? Skal man være medlem af forsikringskassen i forvejen hvis man skal have tilskud??
  6. er det bare om at putte den lille seddel ind i et kuvert også sende den til dem?? Nogen som har adressen til dem?
  7. Det er sådan så at jeg var til kontrol i uge 32 hos min jordemoder. Hun gav mig et papir hvor der står forsikringkassen på. Jeg fik det ikk helt med, men jeg tror nok det er tilskud til ens baby når det er født. Men hvad gør man præcis med det stykke lille papir?
  8. Lancome

    Audi A6

    http://www.bytbil.com/carinfo.cgi?cid=1864324 For og i mod... Ville spørge bil experterne om det er et godt køb... Det som får mig til ikke og købe den er RS mærket... også lidt tvivl omkring bilen.
  9. Hej Jeg har kigget lidt på denne bil: http://www.bytbil.com/carinfo.cgi?cid=1914338# Mit spørgsmål er så: 1. Jeg bor 700 km væk fra stockholm og har ikke liiiige mulighed for at komme frem og tilbage et par gange. Derfor ville jeg spørge om der er nogen som kan ordne disse ting for en? Tage der op og tjekke bilen og papirerne og det skal så siges at ham der skal hente bilen får pengene kontant! Kan man det?
  10. Lancome

    Udlandsrejse

    HEHE :D Men jeg fatter dårligt nok hvad de siger på svensk... Det lyder "fucket"
  11. Lancome

    Udlandsrejse

    Hej Mig og min kone blev gift engang i sidste år, og hun er så fra Tyrkiet. Jeg fik hende så til Sverige og vi bor nu sammen her oppe. Men her til sommer der skal vi rejse til Tyrkiet og hun har kun boet i sverige i 1 år og jeg tænkte om hvor jeg skal henvende for at hun kan få et stempel i sit pas så hun kan rejse til tyrkiet også til sverige hjem igen? Spørg evt. hvis i er tvivl om noget P.S Jeg ved godt at jeg skal henvende mig til migrationsverket (http://www.migrationsverket.se/) Men hvilken afdeling og adresse skal jeg henvende mig til sammen med min kone? Hvad skal jeg sige til dem :D
  12. Lancome

    BMW 330 i

    How can i contact you???
  13. Lancome

    BMW 330 i

    Okay Men kan du ikke give mig et lille tilbud på at i importerer for mig? :D Så skal jeg nok give en masse reklame for jer :D
×
×
  • Tilføj...