Jump to content

MRoderick

Members
  • Antal indlæg

    632
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About MRoderick

  • Rang
    Advanced Member

core_pfieldgroups_99

  • Location
    Malmö
  1. Nix, jeg blev distraheret af andre ting. Så hvis der er nogen der har anbefalinger, hører jeg gerne om dem.
  2. Måske kan det løse problemet med herreløse katte også ... sæt en 3-4 stykker op på hvert hustag, så skal mågerne nok holde sig væk. Anyhow, jeg har bedt bestyrelsen i föreningen tage emnet op, så vi kan få gjort noget ved det. Så må vi se hvad der sker
  3. Nu kan jeg jo egentlig godt li min frihed (og er ikke lige adræt nok til at klatre uset rundt på taget om natten)
  4. Nå, så er det jo så blevet ynglesæson igen ... og mågerne på tagene skriger så man ikke kan holde ud at være udendøre, eller at have vinduer på klem ... så kan man da glæde sig til at det bliver vinter igen, eller noget. Er der nogen der har fundet løsninger på skrigeriet?
  5. Saiko (http://www.saiko.se/) skulle ifølge uafhængige kilder være godt. Så den glæder jeg mig stadig til at besøge. Jeg har altid været tilfreds når jeg har været på Hai. Jeg syntes der er god sammenhæng mellem prisen og niveauet.
  6. Stefan er så efterhånden oppe på at have de næste 6 mdr. booket, og siger nu nej tak til flere opgaver. Så det må jo siges at gå strygende for ham! Men, det betyder jo så at jeg er på udkig efter en anden elektriker. Er der mon gode erfaringer med andre elektrikere?
  7. Med sådan en anbefaling, bliver man jo nødt til at prøve det :-) Jeg vender tilbage med mine erfaringer :)
  8. Fik du prøvet en af disse?
  9. Nu er det jo ikke en Köeniggsegg (hvordan FANDEN staver man det?), og Clarkson har nok heller ikke lige så mange penge som Stefan Bengtsson ... selvom han er nok af en bonderøv til at gøre det alligevel :)
  10. Ja, så listen med alle bilerne de sælger den anden dag. Der er et par stykker jeg godt kunne se mig selv køre i, men har ikke brug for endnu en Saab lige nu. Ville da gerne have deres AeroX, men mon ikke der bliver tæt løb på den auktion? Edit: Skulle ikke undre mig hvis en af Top Gear hovederne købte den (eneste) AeroX
  11. Jeg skulle såmænd også bare have oprettet en konto mere og give mit redovisningsbyrå adgang til denne. Ikke noget kompliceret eller spændende overhovedet. Det tog 20 mins samtale at nå INGEN steder på Södergatan, damen telefonen hos Öresundskontoret sagde at det ikke var deres normale ansvar, men ville sørge for at de rette dokumenter blev sendt til mig med posten. Kæmpe forskel i oplevelsen for mig.
  12. Så blev jeg ringet op af en rar dame fra Öresundskontoret. Jeg fik at vide at de kun håndterer boliglån, hvilket var lidt en skuffelse, når mit konkrete ærinde ikke har noget som helst med boliglån at gøre. Men, hun spurgte ind til hvorfor jeg søgte en ny afdeling, og sørger for at de helt konkrete ærinder jeg har lige nu bliver håndteret. Det var jo en helt anden imødekommenhed end man får af den skrankepave jeg snakkede med på Södergatan. Så endnu en positiv oplevelse, hvorend kortvarig den måtte være, med Öresundskontoret. Jeg står så stadig tilbage med det problem at jeg er kunde i kontoret på Södergatan... måske skal jeg bede om at få en ny rådgiver der, nogen anbefalinger?
  13. Det er sgu fedt at der indenfor få timer (og tilmed i normal arbejdstid) kommer kvalificeret feeback på så snævert et emne! Öresundsdebatten er en guldgrube af informationer omkring det at bo i denne region. ♥
  14. Jeg vil gerne deltage mere i sociale ting omkring fotografi i Skåne, men orker ikke at læse 500+ indlæg i den samme tråd. 54 sider med indlæg, 45.000+ visninger ... måske er det på tide at lave denne tråd om til sit eget forum?
  15. Tak for indspark! Jeg gik derop ... og konstaterede at de er flyttet til et ny kontor! Isbergsgata 7 211 19 Malmö En lille gåtur extra tager man jo ikke skade af. Jeg ankom midt i frokost perioden uden en aftale, men blev alligevel vel modtaget. Hende der tog imod mig tog imod mine kontaktoplysninger, og lovede at de ville ringe til mig og arrangere et møde. En helt anden form for imødekommenhed end man ser hos Nordea Södergatan. Så langt så godt, så må vi se hvad der sker.
×
×
  • Tilføj...