Jump to content

abejoh

Members
  • Antal indlæg

    102
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About abejoh

  • Rang
    Advanced Member
  1. Hermed har jeg også smidt en mail afsted og så kan vi bare håbe, at det bliver taget meget seriöst, så vi udenlands danskere også kan få stemmeret i vores eget land. Iövrigt et rigtig godt initiativ!:th2:
  2. abejoh

    Sydfrankrig

    Det er helt iorden og tak for responsen. Vi må se, hvad vi hitter på. Lyder også spändende med Kroatien. :th2:
  3. abejoh

    Sydfrankrig

    Er der nogen herinde, som har erfaring med camping i sydfrankrig nede omkring middelhavet?
  4. SÅ virker Spotify og det er jo ganske enkelt fantastisk!
  5. Gio og mange mange tak til dig. Håber din middag bliver god:)
  6. Wow sikke en masse, du har skrevet. Vil forsöge med din lille manual imorgen og så håber jeg, at det kommer til at fungere. Ihvertfald skal du have mange tak.
  7. Skal forsöge at väre lidt mere konkret i min beskrivelse. Når jeg forbinder min harddisk med Mac´en kommer den ganske rigtigt frem. Dernäst åbner jeg itunes, hvor min musik befinder sig og går ind under arkiv og dernäst ind under eksportere bibliotek. Så kommer der en lille dialogboks frem, som skriver: Spara som: Her foreslår den: Bibliotek.xml. Nedenunder beder den efter en plats og her er det, at jeg knapper min harddisk ind. Videre kommer jeg ikke. Jeg kan ikke spara på min harddisk. Håber at min beskrivelse er tilsträkkelig.
  8. Hej Har forsögt et antal gange at eksportere mit itunesbibliotek til ekstern harddisk. Fra Mac til Packard bell harddisk. Den vil simpelthen ikke overföre noget somhelst og begynder at undre, om det kan väre min harddisk som på eller anden måde er låst. Håber der findes en prof. assistance. På forhånd tak.
  9. Ja, jeg må vel bare opgive og vente på, at Dk kommer på listen näste gang.
  10. Hej Hvordan gör jeg det i praksis?
  11. Hvis du finder en udvej, vil jeg meget gerne höre om det. Du må ihvertfald have rigtig god fornöjelse med spotify, når du kommer så langt.
  12. Det var ärgeligt, men så må jeg bare be`ham om at sende linket til en med svensk ip. Tak for din hjälp hidtil.
  13. Det er lige netop det jeg gör. Aner ikke hvordan jeg skifter til en svensk. ????
×
×
  • Tilføj...