Jump to content

LLAMBERT

Members
  • Antal indlæg

    17
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  1. Hov, sikke et tudekiks-indlæg. Det var et svar til mogens:rolleye:
  2. Det går slet ikke. Politiet har svaret at der ikke er noget at gøre fra deres side. Arbejdet er røget sig en tur. Venter på svar fra advokaten om hvad der nu skal ske. Øv bøv siger jeg bare. En lille advarelse til andre som skulle ende i sådan en situation: Aflever for guds skyld aldrig jeres kørekort, få det hellere byttet til et svensk i tide.
  3. ... og en guldmedalje!!!!:D Der er sat en advokat på sagen, så nu kan jeg kun håbe på det bedste.
  4. uh det er jeg bange for at det ikke gør. Nu har jeg læst det hele igennem og kan endnu ikke finde noget om udlandsk bopæl. Det skulle da så lige være denne: "§ 83. Bestemmelserne i denne bekendtgørelse finder tilsvarende anvendelse på indehavere af færøske, grønlandske og udenlandske kørekort, i det omfang kørekortet berettiger en kørekortindehaver med sædvanlig bopæl i Danmark til at føre køretøjer her." Hvilken politikreds har du talt med, om man må spørge. Jeg håber inderligt at du har ret.
  5. tak for hurtigt svar. Det ser måske ud til at der er håb forude. Er der en lov man kan henvise til, så jeg ikke behøver at skrive "én inde på øresundsdebaten siger at..." ?? på forhånd tak.
  6. sikke noget møg Jeg er endnu en af de uheldige som lander i grå-zonen. I januar ramlede jeg ind i en fartfælde ved tunnelen som kostede mig et kørselsforbud (dumme mig!!). Jeg ringede derefter ind til Tårnby politi for at høre hvad jeg nu skulle gøre, da mit kørekort var dansk og min bopæl svensk. De fortalte mig at jeg blot skulle aflevere mit kørekort til dem og derefter tage den praktiske prøve i sverige, vupti! så skulle jeg igen stå med mit elskede kort. Godtroende sendte jeg mit kort ind og står nu med lort til langt over hovedet. Mine valgmuligheder er som følgende: - Flytte tilbage til DK, bo der 3måneder, modtage særlig køreundervisning og tage den kontrollerende køreprøve. Hvis jeg er heldig kan jeg måske have et kørekort i hænderne om et halvt år. - Jeg kan også vælge at starte forfra her i Sverige, men hov jeg har jo et kørselsforbud i et andet land, så den går jo ikke. Så nu står jeg på bag bund igen og er noget frustreret over min situation og udsigten til at miste mit arbejde i DK grundet det manglende kørekort. Sikke noget møg!!! Og til alle som kunne blive fristet til at fortælle mig hvor dumt det er at køre for hurtigt... pprrr, den er feset ind:flov: Held og lykke til alle jer andre som er i kørekorts-dilemma!!
  7. uh! det lyder sørme hyggeligt. Skal lige have overstået eksamens-december og januar, så vil jeg da håbe på, at der stadig findes nogle piger der ude som vil mødes. 21år, bor i Hörby (Östraby) med kæresten, studerer i kbh og har været her snart ét år.
  8. LLAMBERT

    fartkontrol

    ja, det fik jeg så lov til. Han var nu meget flink
  9. hhmm, og når jeg ser to lastbiler ligge og kæmpe ved siden af hinanden med 90km/t på motorvejen, tænker jeg : gad vide om der findes en øresundsmafia der lønner dem for at holde andre trafikanter tilbage?! eller er det mon politiets nyeste påfund?
  10. Men kan jeg så få den synet og indregistreret i mit navn, så den står klar til ham (nu hvor jeg ikke har kørekort)?
  11. mmhh, puha, så ser det sort ud for ham. Sidste år fik han heller ikke sæsonstart med. Han tager den med, fordi han er forelsket i den, og kærlighed kan ikke købes for penge.
  12. Det kan være det er et dumt spørgsmål, men prøver jeg alligevel at poste det herinde. Jeg flytter til Sverige her inde længe, men min kæreste flytter først med om en måned eller længere...nok mere "længere" (pga. salg af lej.) Hans skønne SV er nu kørt til Sverige, efter de danske plader er pillet af, og nu står den så deroppe og blinker i den skønne sol uden han kan køre på den(hvilket piner ham meget) Min spørgsmål er nu: Er der nogen mulghed for at jeg kan indregistrere den i mit navn, selvom jeg ikke har mc-kørekort, og så oplyse forsikringen om at der er en 2.person som kører den? blot en tanke der faldt mig ind, for at hjælpe min kæreste ud af denne ulykke.
  13. LLAMBERT

    Svensk lejelov?

    tak! Kunne man evt. lade lejer indbetale på fx. et benzin-kort hver måned, eller skal der også betales skat af det? Jeg kom i tanke om den debat der har været i DK omkring "vennetjenester". go' tirsdag:)
  14. LLAMBERT

    Svensk lejelov?

    Jeg har brugt søgefunktionen, men kunne desværre ikke finde noget specifikt om den situation vi sidder i. Sagen er den, at vi har købt et stort hus omkring Hörby, og ønsker at leje den ene etage ud. Vores spørgsmål er nu: hvis vores samlede leje-indkomst dækker udgifterne omkring huset, skal vi så betale skat af leje-indkomsten? Og vil det evt. have en indflydelse på vores danske skat, da vi begge arbejder i DK? på forhånd tak
  15. Men skal man også betale kapitalgevinstskat, hvis man fx. har belånt hele husets/lejelighedens værdi, og man efter salg af bolig går ud med 0kr efter udbetaling af lån??? Tak for et overskueligt og brugbart forum.
×
×
  • Tilføj...