Jump to content

Pede

Members
 • Content Count

  865
 • Joined

 • Last visited

About Pede

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/30/1974
 1. Det sker ikke bare jævnligt men sindssygt ofte. Der kan være tom vej en kilometer bag en men lige som man skal til at overhale trækker klovnen ud foran en så der skal bremses op. Så vildt at så mange mennesker er udstyret med beskadiget orienteringssans.
 2. Pede

  Lov om sort arbejde

  Hvis Skat vil ind så er det jo netop med dagens afgørelse besluttet at det hverken er ulovligt eller indbrud. Igen-igen virker det til at regeringen har været helt håbløs i sin kommunikation. Sad idag og så noget af debatten og det nye er at Skat må gå ind på privat grund og tjekke et FIRMA der arbejder der. De må IKKE tjekke ejerens forhold. Det eneste nye er sltså at før måtte de kun tjekke firmaer på erhvervs-grunde. Nu må de så også tjekke selvsamme firmaers arbejde på privat-grunde. Regeringens medie kommunikation er totalt forfejlet IMO.
 3. Pede

  Børnefamilieydelse igen...

  Jep, hold fast og kæmp videre. Kør på din kone netop IKKE har haft anden inkomst end den fra DK. Reglerne er så kringlede og til tider ulogiske at man undres over dem. Bl.a. at vi fik dansk børnefamilieydelse og svensk föräldrapenning samtidig. Nu er vi så flyttet til DK men kæresten skal stadig modtage den svenske ydelse (når FÖrsäkringskassan indser dette). Det betyder yderligere at hun fortsat er skattepligtig i Sverige og socialtforsikret samme sted. Meget underlige regler.
 4. Pede

  Børnefamilieydelse igen...

  Lyder meget underligt. Vi har fået ydelsen fra Københavns kommune selvom kæresten stoppede med at arbejde april 2011 og var uden indtægt et par måneder og påbegyndte barsel juli 2011 med SVENSK föräldrapenning. Både danske og svenske myndigheder har været enige om at vi skulle beholde ydelsen fra DK og får nu for begge drenge. Den enslydende begrundelse fra begge sider af broen er at hun IKKE har haft lønindtægt i Sverige - föräldrapenning regnes i den henseende ikke for indtægt. Dette og mit job i DK gør at vi hele tiden har været omfattet af dansk børnefamilie ydelse. Flyttede tilbage til DK i maj 2012 og nu er det de svenske myndigheder der ikke fatter de regler de arbejder efter. Föräldrapenning påbegyndt i et nordisk land skal fortsætte selvom man flytter til et andet nordisk land. Men det er de idioter ligeglade med og har stoppet ydelsen.
 5. Pede

  Nordea informere ikke....

  Du kan søge herinde og finde en anden tråd om netop Nordea hvor jeg selv har skrevet om netop hende Tuula. Vi flyttede tilbage til DK her i maj. Havde vi ikke gjort det havde vi byttet bank pga hende. Sikken arbejdssky "service" medarbejder.
 6. Pede

  Salg af bil - ABC

  Har selv solgt 2 biler via Blocket. Senest for halvanden måned siden. Aldrig aldrig aldrig lad nogen prøvekøre bilen uden du er med. Pas også på selv at have nøglerne til betalingen er faldet. Kontrakten findes i mange ret enslydende eksemplarer på nettet. Bl.a. På Blocket. Har ordnet betalingen i banken begge gange. Første gang var det Volvia kredit hor de ringede op og fik den aktuelle gæld og pengene blev overført og Volvia bekræftede at lånet var lukket samt resten stod på min konto. Anden gang var det Nordea selv jeg havde lånet hos og køberen afleverede en postveksel som blev godkendt, lånet lukket og resten sat ind på min konto. Vi skrev købskontrakten færdig og underskrev den begge mens vi ventede i banken. Underskrev registreringsbeviset men beholdte det selv. Ordnede betalingen. Gav køberen nøglen og Gik derefter sammen til en postkasse og sendte reg. beviset. Det er alt og sådan jeg har læst mig til at svenskerne anbefaler man gør det. Husk: sørg for at registreringsbeviset kommer afsted. Post det selv og hop ikke på at køberen gør det for dig. DU hæfter for p-bøder og andet så længe den står i dit navn. Lav ikke betalingen hjemme hos dig via netbank selvom i begge skulle have samme bank. Køberen kan nemlig senere samme dag trække betalingen tilbage og du er uden hverken penge eller bil.
 7. Ligyldigt hvad så skal broen indregnes som en udgift hvadenten man jobbar i Danmark eller Sverige. De færreste cutter vel al kontakt til familie og venner og skal man over ja så koster det. Så husk i budgettet at medregne broen i fritiden og ikke kun arbejds relateret.
 8. Pede

  LO forfølger folk med andre holdninger...

  Apropos viser DR2 iaften Andre Folks Liv. Hvor er det en syg linje det svenske LO lægger for dagen. Tænk sig at folk ikke må ha en mening.
 9. Det lyder helt vildt i mine ører. Mener du fra du kom ind til du første gang snakkede med nogen? - for så er jeg enig i at det sker ret hurtigt. Det er DEREFTER der INTET sker.
 10. Man føler sig virkelig til grin derinde. Følte man de havde travlt kan man sagtens acceptere ventetid men når man er de samme 3 der venter i 2 timer uden der sker andet end en masse vader frem, tilbage og rundt og rundt så blir man sku irriteret. Samtidig vokser køen bare og INgEN bliver behandlet. Undrer mig over hvad de får tiden til at gå med derinde for behandle patienter bruger de ikke meget tid på.
 11. Pede

  Små højtalere. What to buy?

  De kan spille lige det jeg smider i nakken på dem. Super lyd. Det sku man ellers ikke tro når de ummidelbart ligner nogle små computer højttalere fra Bilka men de har i den grad høj WAF ( Wife Acceptance Factor). Har selv 2 A Diva Ti sammen med Gallos egen Subwoofer og det er en nydelse at lytte til.
 12. Pede

  Små højtalere. What to buy?

  Anthony Gallo A Diva (evt. de lidt dyrere A Diva Ti). Helt små højttalere der spiller knald godt.
 13. Nej kom nu. Ik så kedelige. Øresundsbroen er da verdens navle
×